Symbian.UIQ.3 GDesk026 VİSTA MENÜ

Sponsorlu Bağlantılar

bulent80

bulent80

Üye
    Konu Sahibi
slm
ben programı kurdum ama kapak kapanınca prg de kapanıyor sadece bır sımge gozoukuyor.rıca etsem resimle anlatım yapabılır mısınız.
sagılarımla

Kardeş bu dizaynı yükle kapak kapalıyken 8 adet kısa yol var yerlerini kaydıramıyorsun ama
kısa yolu değiştire bilirsin düzenle dedikten sonra değiştirmek istediğin kısa yola gelip
# tuşuna basıp yerine ekle diyoruz (dizayn yüklemek;düzenle deyip dizayn yükle diyoruz
dizaynı kopyaladığımız yere gidip diz 1 tıklıyoruz)
rar şifresi: MAXİCEP

merverdi

merverdi

Üye
çok Muhtesem Saol Ellerıne Saglık Ben Hemen Buldum Yukledım Ve Bu Program Manyak Bısey Ya Herkese Tavsıye Ederım Baska Programlar Varsa Benı Yonlendıre Bılırmısınız Bırde Bısey Soracam Benımtelefon ılk Aldıgımda Turceydı Format Atıldı Sımdı ıngılızce Turkce Yapamıyorum Yardım Eden Olursa Sevınırım Emegı Gecen Herkese Tesekkur Ederım

aspawa21

Üye
Kardeşim Bunun 6630 Içn Olanı Yokkmu?

bulent80

bulent80

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş bu dizaynı yükle kapak kapalıyken 8 adet kısa yol var yerlerini kaydıramıyorsun ama
kısa yolu değiştire bilirsin düzenle dedikten sonra değiştirmek istediğin kısa yola gelip
# tuşuna basıp yerine ekle diyoruz (dizayn yüklemek;düzenle deyip dizayn yükle diyoruz
dizaynı kopyaladığımız yere gidip diz 1 tıklıyoruz)
rar şifresi: MAXİCEP

Kapak kapalıyken Ekrandaki Kısayolları istediğin yer taşıma imkanı var 2-4-6-8 tuşları ile yapılıyor

--------------- Ekleme ---------------

çok Muhtesem Saol Ellerıne Saglık Ben Hemen Buldum Yukledım Ve Bu Program Manyak Bısey Ya Herkese Tavsıye Ederım Baska Programlar Varsa Benı Yonlendıre Bılırmısınız Bırde Bısey Soracam Benımtelefon ılk Aldıgımda Turceydı Format Atıldı Sımdı ıngılızce Turkce Yapamıyorum Yardım Eden Olursa Sevınırım Emegı Gecen Herkese Tesekkur Ederım

kardeş verdigim linkten dil paketi indir telefona at telefonun içinden yükle

veya Sony Ericsson Güncelleştirme Hizmetini kullan hem türkçe olur hemde telefonun yazılım vesiyonu yükselir bunu tavsiye ederim

--------------- Ekleme ---------------

Kardeşim Bunun 6630 Içn Olanı Yokkmu?

kardeş malesef yok nedeni uiq işletim sistemlerinde çalışıyor:bilmem:

merverdi

merverdi

Üye
YARDIM LUTFEN YARDIM BILEN VARSA YARDIM ETSIN LUTFEN
ya sadece bulent80 ilgilendi yardım ıstıyorum p990i tam turkçe menu tel e format atıldı ıngılızce oldu turçe menü yüklenmesi gerek yardım lutfen ayrıca alakasından dolayı ''BULENT80 İÇTENLİKLE TESEKKÜR EDERIM'' bulent80 daha ıyı anladıysan yardım et sana özel mesaj attım zaten birde benım telefon wlanla ınternete baglanamıyorum ınternete nasıl wlan la baglana bılırım yardım lutfen telefonu yenı aldım vısta yukledım vısta turkcede menu turkce degıl bırde ınternete msn falan baglana bılmeyı ogrene bılırsem mutlu olurum programı varsa anlatımlı olarak yuklemegı ısterım sımdıden saolun herkese selamlar herkesden yardım beklıyorum LUTFEN YARDIM

bulent80

bulent80

Üye
    Konu Sahibi
BUNU İNDİR :sn:

kardeş güncelleme programını indir intenetin açıkken proramı kur kurulum biterken güvenlik sorusuna engellemeyi kaldır diyorsun otomatik program başlar başlamaz ise sen başlat dil seçimi gelir ekrana türkçeyi seç daha sonra program yönlendiriyor yazıları dikkatli oku yaparsın
ÖNEMLİ bu poragmı kurmadan önce bilgisayarında telefonun cd sinde olan Sony_Ericsson_PC_Suite olması gerekiyor telefonun cd sini kurmadıysan kur ve telefonunu tam şarz et pil tamdolu olsun telefonundaki sonradan yüklediklerinin hepsi silinir rehber programlar resimler gibi hepsinin yedeğini al hafıza kartındakiler silinmez:oke:

aspawa21

Üye
Ayarlardan Yapalbilrsın Boşuna Dil Paketi Yüklemene Gerek Yok Yaniiiiiiiii

bulent80

bulent80

Üye
    Konu Sahibi

individual

Üye
telefonun çehresi değişti.
ellerine sağlık

kaanusyos

Üye
way kıralsın aga

mdk

Üye
kardeş teşekkürler ellrine sağlık olsn. :D

moonriver

Üye
gerçekten mithiş bişey bu sağol...

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
gdesk sis-i tel hafızasınamı yoksa kartamı uygulacağım??
ben bütün sisleri karta kurdum bir şey olmaz değilmi?:sopa:

bulent80

bulent80

Üye
    Konu Sahibi
gdesk sis-i tel hafızasınamı yoksa kartamı uygulacağım??
ben bütün sisleri karta kurdum bir şey olmaz değilmi?:sopa:
gdesk kart hafızasında kuruluyken telefonu dosya trasferinde bilgisayara takdığında program kapanır bilgisayardan cıkardığında gdeski tekrar çalıştırman gerekir hafıza kartını çıkarıp takdığındada aynı problem olur başkada problem çıkarmaz:oke:

se009100

Üye
Muhteşem bir çalışma ellerine sağlık

alonealways

alonealways

Üye
vaybe . hay allah razı olsun. böyle bir program arıyordum. hemen indiriyorum. sağol be...
:oke:

alonealways

alonealways

Üye
dün programı indirdim. nokia n70teki etkin bekleme menüsü sandım. öyle değilmiş. program kendi acilmiyor. art alanda açık kalmıyor. bir programdan cıktığın zaman normal menü çıkıyor. pasif bir menü programı.

bulent80

bulent80

Üye
    Konu Sahibi
dün programı indirdim. nokia n70teki etkin bekleme menüsü sandım. öyle değilmiş. program kendi acilmiyor. art alanda açık kalmıyor. bir programdan cıktığın zaman normal menü çıkıyor. pasif bir menü programı.

kardeş boş ekrana tıkla ayarlar bölümüne tıkla ve aşagıdaki resimdeki gibi ayarlarını yap
programı kapatmazsan ve telefonu kapatıp açmazsan pasif olmaz

çektiğim vıdeodada anlatmıştım bunu İNŞAALLAH yardımcı olmuşumdur

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
duyduğuma göre menüyü yan olarak kullanabilirmişiz doğrumu?

bulent80

bulent80

Üye
    Konu Sahibi
duyduğuma göre menüyü yan olarak kullanabilirmişiz doğrumu?

düzenle diyoruz

sonra hangi menüyü yan çevirmek istiyorsan simgesine tıklıyoruz

ve Launch Landscape yi işaretliyoruz

işaretlediğin menüye girdiğinde yan dönüyor uygulandı demeyi unutma mesala ajandayı yan çeviremiyorsun dosya yöneticisini yan çevirebilirsin ama aynı işlemleri yapman gerek

Üst Alt