Esendağlı
Üye
Açsam da kapatsam da olmuyor,galiba yine flash atacamrompatcher deki yamaları kapatırsan suite modunda bağlanırsın
Açsam da kapatsam da olmuyor,galiba yine flash atacamrompatcher deki yamaları kapatırsan suite modunda bağlanırsın
dead flash nasil atiliyor yardim edebilecek veya konu hakkinda link verecek var mi ?
Ben flash atmadan önce E hafızayı biçimlendirdim ve *#7370#ile soft format attım 2 kere denedim ve pc süit bağlantı sorunu yine devam edince tekrar taylor7 ye geri döndüm,ama çok güzel olmuştu sorun çıkmasına üzüldümtaylor v7 den daha hızlı olmuş gibi phoenix veya suitle ilgili bir bağlantı sorunuda yaşamadım bir müddet kullanalım bakalım![]()
Hizan bende öyle bir sorun olmadı,dosyaların yolu doğru değilmi?tekrar kontrol et istersen.arkadaşlar dosyalarda hata veriyor phoenix dosyaları görmüyor.
Flash atmadan önce extra bişiy yaptınmı format vs.ve flashı dead mı yoksa refurbis yada softwareupt.mitaylor v7 den daha hızlı olmuş gibi phoenix veya suitle ilgili bir bağlantı sorunuda yaşamadım bir müddet kullanalım bakalım![]()
sabah bu şifreyi denedim açmadı şimdi açıldı ama, yanlış girdim heralde teşekkürler![]()
kac satir uraşıyorum bu şifreyi Xeon^4
ama.vinar hata veriyr

Xeon^4 bende bunu copy paste yaparak kullandım ve sorun çıkmadı![]()
Bende geri döndüm ama bağlantı sorunu yüzünden.pc süit modunda bağlanamıyordumteşkürler.başka.pc.de.hata vermedi.yükleyen arkadaşlara tavsiye.bana göre cok güzel.ama ingilizce oldgu icin.geri.beleya döndüm.tr.Xeon^4 cfm.gelene kadar acele etmeyin
Hizan bende öyle bir sorun olmadı,dosyaların yolu doğru değilmi?tekrar kontrol et istersen.
---------- Eklendi @ 20:31:36 ---------- Yazıldı @ 20:00:13 ----------
Flash atmadan önce extra bişiy yaptınmı format vs.ve flashı dead mı yoksa refurbis yada softwareupt.mi
Dead flash attım evet,bende taylor gayet iyi.tr olmaması dışında çok memnunumesendağlı dead flash mı attın orj. kaynakta adam dead atmanız gerektiğini söylüyor bu arada bende kurtuluş abinin f w ye geçtim taylor gerçekten çok kasıyor