[Symbian Tweet] N8 için 'S^4 XEON' (v3.0.1)CFW Yayınlandı!...

Sponsorlu Bağlantılar

23palulu23

23palulu23

Üye
bende acsamda kapatsamda olmuyor. Arkadasim phoneix gormuyor telefonu nasil flash atacaksin bilgi verir msin ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Dead flash attım tekrar taylor7 yi yükledim

23palulu23

23palulu23

Üye
dead flash nasil atiliyor yardim edebilecek veya konu hakkinda link verecek var mi ?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
taylor v7 den daha hızlı olmuş gibi phoenix veya suitle ilgili bir bağlantı sorunuda yaşamadım bir müddet kullanalım bakalım :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
taylor v7 den daha hızlı olmuş gibi phoenix veya suitle ilgili bir bağlantı sorunuda yaşamadım bir müddet kullanalım bakalım :oke:
Ben flash atmadan önce E hafızayı biçimlendirdim ve *#7370#ile soft format attım 2 kere denedim ve pc süit bağlantı sorunu yine devam edince tekrar taylor7 ye geri döndüm,ama çok güzel olmuştu sorun çıkmasına üzüldüm

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar dosyalarda hata veriyor phoenix dosyaları görmüyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar dosyalarda hata veriyor phoenix dosyaları görmüyor.
Hizan bende öyle bir sorun olmadı,dosyaların yolu doğru değilmi?tekrar kontrol et istersen.

---------- Eklendi @ 20:31:36 ---------- Yazıldı @ 20:00:13 ----------

Flash atmadan önce extra bişiy yaptınmı format vs.ve flashı dead mı yoksa refurbis yada softwareupt.mi

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Esendağlı,

Hayır Taylor v7 nin üstüne direkt dead olarak refurbish yaparak attım sonra bir süre kullandım içime sinmedi önceki sürümden kalan şeyler vardı onlarıda silmek için E ye format attım *#7370# soft format atıp tekrar dead olarak refurbish ile 2.kez yükledim şu an sorunsuz kullanıyorum..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaslar buna bi video ekleyin ya da turkce olarak yazin øzelliklerini herkes faydalansin. Yogunum biraz, yetisirse ben özellikleri yazcm ama yukleyp kullananlar yazar ise daha saglikli olur

iizzz

iizzz

Üye
Xeon^4 bende bunu copy paste yaparak kullandım ve sorun çıkmadı:allalla:

teşkürler.başka.pc.de.hata vermedi.yükleyen arkadaşlara tavsiye.bana göre cok güzel.ama ingilizce oldgu icin.geri.beleya döndüm.tr.Xeon^4 cfm.gelene kadar acele etmeyin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
teşkürler.başka.pc.de.hata vermedi.yükleyen arkadaşlara tavsiye.bana göre cok güzel.ama ingilizce oldgu icin.geri.beleya döndüm.tr.Xeon^4 cfm.gelene kadar acele etmeyin
Bende geri döndüm ama bağlantı sorunu yüzünden.pc süit modunda bağlanamıyordum

karasahinemre

Üye
esendağlı dead flash mı attın orj. kaynakta adam dead atmanız gerektiğini söylüyor bu arada bende kurtuluş abinin f w ye geçtim taylor gerçekten çok kasıyor

hizan

hizan

Üye
Hizan bende öyle bir sorun olmadı,dosyaların yolu doğru değilmi?tekrar kontrol et istersen.

---------- Eklendi @ 20:31:36 ---------- Yazıldı @ 20:00:13 ----------

Flash atmadan önce extra bişiy yaptınmı format vs.ve flashı dead mı yoksa refurbis yada softwareupt.mi

arkadaşım ben yüzlerce defa flash attım tabii ki de dosyaların yolu doğru ama neden se phoenix görmüyor.

memoooo

Üye
@madness filan el atsa şu bağlanma sorununa çözemezmisiniz gerçekten güzel cfw olmuş ama senkron edemediğim için kullanışlı değil resimlerimi rehberimi atamıyorum..
Konuyu açan arkadaşım birazdan Türkçe klavye ekliyeceğim konunun başına eklersen herkes faydalansın rofs2 de sadece klavye ayarı yaptım sorunsuz kullanıyorum klavyeyi (tuşları büyüktür yani 3*11 yazımı kolay )

Bu arada ne yaptıysam bağlantı sorununu ben aşamadım nokia suite bağlanan arkadaşlar tam olarak nasıl yaptılar?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
esendağlı dead flash mı attın orj. kaynakta adam dead atmanız gerektiğini söylüyor bu arada bende kurtuluş abinin f w ye geçtim taylor gerçekten çok kasıyor
Dead flash attım evet,bende taylor gayet iyi.tr olmaması dışında çok memnunum

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Taylorun V7.1 update'i ve S^4 Xeon'un 3,2 update'i çıktı,bu arada Xeon'da batarya paerformansı Taylorun CFW'sine göre daha iyi

Üst Alt