[Symbian Tweet] N8 için 'S^4 XEON' (v3.0.1)CFW Yayınlandı!...

Sponsorlu Bağlantılar

23palulu23

23palulu23

Üye
su anda iki kiside var sorun . Baska yukleyen yok mu ?
Ya ben bu sorun yuzunden yeniden flash atamiyorum yav telefona bari biri cozumu falan yazsin telefonu phoneix gormuyor ?

karasahinemre

Üye
bu cfw mi taylor mı?

apolayn

Üye
Ya ben bu sorun yuzunden yeniden flash atamiyorum yav telefona bari biri cozumu falan yazsin telefonu phoneix gormuyor ?
rompacher yamalarını kapat öyle dene bi ara bende böyle olmuştu

ggokhan008

Üye
bide yeni müzikçalar eklimi buna ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu konu neden dikkat çekmedi acaba,bende dosyaları indirdim bağlantı sorunu devam ediyorsa flash atmayacağım,bende taylor v7 yüklü yeterince stabil zaten

SuaT6027

SuaT6027

Üye
cfw link haline getirilip görsellerle beraber cfw bölümünde paylaşılsa aşırı dikkat çekerdi ama burada sanmam :D

ggokhan008

Üye
bi kisi bunda yeni muzik çaların olup olmadıgını söyleyebilirmi

23palulu23

23palulu23

Üye
bi kisi bunda yeni muzik çaların olup olmadıgını söyleyebilirmi

arkadaslar yeni muzik calar var. Taylordaki her sey var ustelik cok daha hizli. Tek problem nokia suite mod sorunu.

Yama tavsiyesi icin tesekkurler fakat yamalari aktif degilken gormuyor.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Desd Flash atabilirsin. Downgrade yöntemiyle yazılım sürümünü düşürdükten sonra, atmak istediğin CFW'yi atabilirsin.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tavsiyem kurtuluş40 arkadaşımızın cfw'sidir.kullanımda hiç sıkıntı yaşamadım.

ager34

Üye
hangi dosyayı indirecez linkde 3 tane dosya var

ggokhan008

Üye
nextman o cfw de flash player sorunu var ben hiç begenmedim..

Paulu kardes ben flash atarım belki bu gece ama geç atarım yarında sonucu yazarım burya

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Konuya linkler eklendi konu tasindi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kurtuluş bir fikir verseydin keşke.konu açıldığından beri bu işten sizler gibi iyi anlayanların konuya müdahil olmalarını bekliyorum

ggokhan008

Üye
suanda bu cfw den yazıyorum gercekten kaliteli ve tam istedgm gbi bir cfw arkadaslarin soyledigi baglanti sorunuda yapmadi bende tavsiye ederim.....

ager34

Üye
ya arkadaşlar iyide 3 tane link var hangisini indireceğiz hangisi cwf bunların

ggokhan008

Üye
úcùnùde indir rardan cikan dosyalarin hepsini PHOENIX/PRODUCTS/RM-596 icine at

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
kurtuluş bir fikir verseydin keşke.konu açıldığından beri bu işten sizler gibi iyi anlayanların konuya müdahil olmalarını bekliyorum
guzel soyluyorsunda nasil bir fikir verebilirim tamamen farkli bir sisteme burunuyor ancak karsilastirma yapabilmemiz icin euro2 surumu dilleri cikmasi gerekli degilmi.

hus.277

Üye

ggokhan008

Üye
arkdaslar rom patcher deki yamaların acıklamalarını nerdenn bulabilirim boş yere sürekli açık tutmak istemiyorumda...

Üst Alt