[Symbian Tweet] N8 için 'S^4 XEON' (v3.0.1)CFW Yayınlandı!...

Sponsorlu Bağlantılar

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Taylorun V7.1 update'i ve S^4 Xeon'un 3,2 update'i çıktı,bu arada Xeon'da batarya paerformansı Taylorun CFW'sine göre daha iyi
bu surumun euro 2 dilleri ciksunda bunlara kimse ihtiyac duymaz.. Kurtulus abi alasini yapar.. Ben heyecanla o dil paketini bekliyorum...

ggokhan008

Üye
arkadaslar bu cfw cok gùzel. taylorunkinden iyi dyebilirim. Yalnizca efektlerin yolunu bulamadim bilen varmi acaba

memoooo

Üye
ikinci sürümü indirip kurun arkadaşlar hatalar düzeltilmiş bağlantı sorunuda aşılmış

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Link verseniz,ben denemek isterim

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Şurdan indirebilirsiniz.

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
tr dil olsa mükemmel olacakmış

ggokhan008

Üye
arkadaslar efektler nerde bulamadim bi yardim edin....

---------- Eklendi @ 20:10:31 ---------- Yazıldı @ 20:06:34 ----------

yeni versiyon nasil acaba denemek lazim :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar cfw şimdi yükledim şunu çok rahat diyebilirimki daha önce kullandığımız cfw ler hız yönünden 100 çekiyorsa bu 200 çekiyor gerçekten çok hızlı internete falan girmedim diğer yönlerini bilemem ama hız harbiden mükemmel ovi suit bende bağlanamadım fakat usb tığından girebiliyorum dosyalara şimdilik gördüklerim bunlar

memoooo

Üye
arkadaşlar cfw şimdi yükledim şunu çok rahat diyebilirimki daha önce kullandığımız cfw ler hız yönünden 100 çekiyorsa bu 200 çekiyor gerçekten çok hızlı internete falan girmedim diğer yönlerini bilemem ama hız harbiden mükemmel ovi suit bende bağlanamadım fakat usb tığından girebiliyorum dosyalara şimdilik gördüklerim bunlar

internetten ararsan 3.2v ile bağlantı sorunu aşılıyor

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
buyrun

üstadım yardımlarınız için teşekkür ama ben zaten sizin verdiğiniz linkteki tüm dosyaları indirip flashladım daha önce kurtuluş beyin son sürüm yüklü iken onun üzerine flash yaptım phoenixle linkteki dosyaları tanıtıp flashladım bağlantı hatası meydana geldi ovi ve normal internet bağlantım yok

BaySerkan

BaySerkan

Üye
yeni güncelleme var burdan buyrun v 3.2.1

ggokhan008

Üye
arkadaslar bende xeon 3.0.1 yuklu ve hiçbir baglanti sorunu yok her turlu bglanıyorum pc ye..

slmrt

slmrt

Üye
inmiyor mediafire hata veriyo

memoooo

Üye
üstadım yardımlarınız için teşekkür ama ben zaten sizin verdiğiniz linkteki tüm dosyaları indirip flashladım daha önce kurtuluş beyin son sürüm yüklü iken onun üzerine flash yaptım phoenixle linkteki dosyaları tanıtıp flashladım bağlantı hatası meydana geldi ovi ve normal internet bağlantım yok

E yi formatla indirdiğin sürümle dead phone at düzelir

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
E yi formatla indirdiğin sürümle dead phone at düzelir

şefim e yi formatladım dead phone flash yaptım bahse konu sürümü tanıttım phoenix e usb tak çıkar flash başladı sorunsuz olarak flash bitti ama sonuç aynı telden store girdiğimde siyah ekran çıkıyor tel pc bağlantı yapıyorum ovi aç bağlantıda tık yok tel bağlantıda ovi seçili olduğu halde yine görmüyor yani sonuç aynı

memoooo

Üye
QT yüklesene birde

Üst Alt