Symbian İçin Deneyelim...

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve v30xy
v30xy

v30xy

Üye
    Konu Sahibi
Yada Böyle Bir Mesaj Atalım. Resim De Dahil Olmak Üzere.

Bu Hatanın Düzeltilmesini İstiyorum. Benim Tek Umudum Du S60 Da WhatsApp. Lütfen WhatsApp S60 Desteği Geri Gelsin.

[/url][/IMG]
İlk mesajımda da yazdığım gibi, buna dünyadaki tüm symbian kullanıcıları tepkili.
Karar almışlar, Şakire çay yok diyorlar :)

Bu Hatanın Düzeltilmesini İstiyorum. Benim Tek Umudum Du S60 Da WhatsApp. Lütfen WhatsApp S60 Desteği Geri Gelsin.

[/url][/IMG]
Bunu Denemek Gerek. Bayaa Göz Alıcı. :eller::eller:
Şu Anda Ben Attım

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Boşa kürek çekiyorsunuz :) 500 600 liralık cihaz bile elinizdeki cihazdan daha güncel ve çoğu uyg. Destekliyor. Sat elindekini yada müzeye kaldır :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, PALA. ve MAERKEK
v30xy

v30xy

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: By_Casparov
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Az önce yolladım . S40 ya fotoğraf gönderme olayı başladığında mesaj yazdım destek vermiyoruz size gelen mesajın aynısı yolladılar . Sonra bir kaç tane daha attım . Bu sefer telefon numarası modeli ülke kodunu eklememi istediler. Aynen dediklerini ve sorunla alakalı fotoğraf bile ekleyerek yolladım .Sonuç yine hüsran ama bu sefer Ahmad Q adlı bir çalışan tarafından gönderilmişti. Bir mesaj ile olacak iş değil birkaçtan yollamak lazım

v30xy

v30xy

Üye
    Konu Sahibi
Az önce yolladım . S40 ya fotoğraf gönderme olayı başladığında mesaj yazdım destek vermiyoruz size gelen mesajın aynısı yolladılar . Sonra bir kaç tane daha attım . Bu sefer telefon numarası modeli ülke kodunu eklememi istediler. Aynen dediklerini ve sorunla alakalı fotoğraf bile ekleyerek yolladım .Sonuç yine hüsran ama bu sefer Ahmad Q adlı bir çalışan tarafından gönderilmişti. Bir mesaj ile olacak iş değil birkaçtan yollamak lazım
Biz atabildigimiz kadar atalım illa Adam Gibi Cevap Verirler

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Boşa kürek çekiyorsunuz :) 500 600 liralık cihaz bile elinizdeki cihazdan daha güncel ve çoğu uyg. Destekliyor. Sat elindekini yada müzeye kaldır :)
Nokia 2 ti bekliyorum şahsen. 2018 in sonuna kadar S40 wp devam olunca sonuna kadar kullanmaya devam

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
v30xy

v30xy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 2 ti bekliyorum şahsen. 2018 in sonuna kadar S40 wp devam olunca sonuna kadar kullanmaya devam
Biz En İYİSİ ATABİLDİGİMİZ KADAR BU MESAJİ ATALİM

[/url][/IMG]

Şu Anda Ben Attım

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
PALA.

PALA.

Üye
Alt tarafı bir mesajlaşma uyfulamasını bile çok görüyorlar. İnsanlık ölmüş vesselam...
Harbi fotoğraf istediler
Dost alışverişte görsün, süre kısıtlaması yapmaları bile can sıkıcı...

• Beğen
Tepkiler: v30xy
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Nokia ya da yazalım şirket ismi olarak forumun ismini verelim
En azından yedek parça üretimi yapsın . Süs olarak vitrine koyarız

v30xy

v30xy

Üye
    Konu Sahibi
Herkes yediği naneyi bilir, foto atsanda değişmez bunlar...

İnançları her ne olursa olsun, etik değil...whatsapın s40 desteği varken, symbian^3e yapılan haksızlığın suçlusu nokıadır...
Doğru. Fakat Ben Şunu Anlamadım. S40 Cihazlar Üretimi Yapıyor Nokia Da S60 Yapmıyor. Şu Anda 3310, 130 Gibi Nokia S40 Modelleri Bulunmakta Ve Üretmekte. Fakat S60 İ Neden Dışlıyorlar.

PALA.

PALA.

Üye
Doğru. Fakat Ben Şunu Anlamadım. S40 Cihazlar Üretimi Yapıyor Nokia Da S60 Yapmıyor. Şu Anda 3310, 130 Gibi Nokia S40 Modelleri Bulunmakta Ve Üretmekte. Fakat S60 İ Neden Dışlıyorlar.
Kıllık olsun diye olabilir:)

• Beğen
Tepkiler: v30xy
v30xy

v30xy

Üye
    Konu Sahibi
Neyse. Mailden Cevap Bekliyorum.

[/url][/IMG]

Şu Anda Ben Attım

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
Whatsapp, yeni gelen özelliklerini symbian^3 ve benzeri işletim sistemleri üzerinde çalıştıramayacağı için desteğini kesti. Bana kalırsa eski sürümü devam ettirebilirlerdi. Sonuç olarak hem nokia suçlu hem whatsapp suçlu.

Üst Alt