PALA.
Üye
Mesaja 1 tas soğuk su iç, yazaklar utanmasalarUff Be Napacaz. Numara Üzerinden Mi İletişime Gecsek

Mesaja 1 tas soğuk su iç, yazaklar utanmasalarUff Be Napacaz. Numara Üzerinden Mi İletişime Gecsek

Biz En İyisi Numara Dan Arayarak İletişime GecelimMesaja 1 tas soğuk su iç, yazaklar utanmasalar![]()
İlk mesajımda da yazdığım gibi, buna dünyadaki tüm symbian kullanıcıları tepkili.Biz En İyisi Numara Dan Arayarak İletişime Gecelim

İlk mesajımda da yazdığım gibi, buna dünyadaki tüm symbian kullanıcıları tepkili.
Karar almışlar, Şakire çay yok diyorlar![]()
Bunu Denemek Gerek. Bayaa Göz Alıcı.Yada Böyle Bir Mesaj Atalım. Resim De Dahil Olmak Üzere.
Bu Hatanın Düzeltilmesini İstiyorum. Benim Tek Umudum Du S60 Da WhatsApp. Lütfen WhatsApp S60 Desteği Geri Gelsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/url][/IMG]

Biz Gene Şansımızı Deneyelim BeaBoşa kürek çekiyorsunuz500 600 liralık cihaz bile elinizdeki cihazdan daha güncel ve çoğu uyg. Destekliyor. Sat elindekini yada müzeye kaldır
![]()
Biz atabildigimiz kadar atalım illa Adam Gibi Cevap VerirlerAz önce yolladım . S40 ya fotoğraf gönderme olayı başladığında mesaj yazdım destek vermiyoruz size gelen mesajın aynısı yolladılar . Sonra bir kaç tane daha attım . Bu sefer telefon numarası modeli ülke kodunu eklememi istediler. Aynen dediklerini ve sorunla alakalı fotoğraf bile ekleyerek yolladım .Sonuç yine hüsran ama bu sefer Ahmad Q adlı bir çalışan tarafından gönderilmişti. Bir mesaj ile olacak iş değil birkaçtan yollamak lazım
Nokia 2 ti bekliyorum şahsen. 2018 in sonuna kadar S40 wp devam olunca sonuna kadar kullanmaya devamBoşa kürek çekiyorsunuz500 600 liralık cihaz bile elinizdeki cihazdan daha güncel ve çoğu uyg. Destekliyor. Sat elindekini yada müzeye kaldır
![]()
Biz En İYİSİ ATABİLDİGİMİZ KADAR BU MESAJİ ATALİMNokia 2 ti bekliyorum şahsen. 2018 in sonuna kadar S40 wp devam olunca sonuna kadar kullanmaya devam
Yada Böyle Bir Mesaj Atalım. Resim De Dahil Olmak Üzere.
Bu Hatanın Düzeltilmesini İstiyorum. Benim Tek Umudum Du S60 Da WhatsApp. Lütfen WhatsApp S60 Desteği Geri Gelsin.
[/url][/IMG]
Bunu Denemek Gerek. Bayaa Göz Alıcı.
Şu Anda Ben Attım
Harbi fotoğraf istedilerBiz En İYİSİ ATABİLDİGİMİZ KADAR BU MESAJİ ATALİM
AynenWindows Phone De Mi Çöktü?![]()
Dost alışverişte görsün, süre kısıtlaması yapmaları bile can sıkıcı...Harbi fotoğraf istediler
Foto İstemediler. anlasinlar diye ben attimHarbi fotoğraf istediler
Yav Aslında Allah Rızası için Geri Dondurun dicektim ama Affedersiniz GavurlarAlt tarafı bir mesajlaşma uyfulamasını bile çok görüyorlar. İnsanlık ölmüş vesselam...
Dost alışverişte görsün, süre kısıtlaması yapmaları bile can sıkıcı...
Herkes yediği naneyi bilir, foto atsanda değişmez bunlar...anlasinlar diye ben attim
İnançları her ne olursa olsun, etik değil...whatsapın s40 desteği varken, symbian^3e yapılan haksızlığın suçlusu nokıadır...Yav Aslında Allah Rızası için Geri Dondurun dicektim ama Affedersiniz Gavurlar
Doğru. Fakat Ben Şunu Anlamadım. S40 Cihazlar Üretimi Yapıyor Nokia Da S60 Yapmıyor. Şu Anda 3310, 130 Gibi Nokia S40 Modelleri Bulunmakta Ve Üretmekte. Fakat S60 İ Neden Dışlıyorlar.Herkes yediği naneyi bilir, foto atsanda değişmez bunlar...
İnançları her ne olursa olsun, etik değil...whatsapın s40 desteği varken, symbian^3e yapılan haksızlığın suçlusu nokıadır...
Kıllık olsun diye olabilirDoğru. Fakat Ben Şunu Anlamadım. S40 Cihazlar Üretimi Yapıyor Nokia Da S60 Yapmıyor. Şu Anda 3310, 130 Gibi Nokia S40 Modelleri Bulunmakta Ve Üretmekte. Fakat S60 İ Neden Dışlıyorlar.

Yada Böyle Bir Mesaj Atalım. Resim De Dahil Olmak Üzere.
[/url][/IMG]
Bunu Denemek Gerek. Bayaa Göz Alıcı.
Şu Anda Ben Attım