Tr_SERGEN
Üye
snn cihaz note 3 ona bile mi çıkmadı![]()
Bilmiyom hiç güncelleme kontrol etmiyom
snn cihaz note 3 ona bile mi çıkmadı![]()
romlusundan371 mb la kitkat kullaniyom lanasil telefondur bu

aynn ama romun değiştirdiği çok birşey yokTelefon eski olunca insan tehlikelerden pek korkmuyor . birde samsungun rom yelpazesi cok genis![]()
sade görünüşher zaman öyle diyor samsung her hafta bu hafta çıkacak diyor o samsungun hatası ama ona birşey diyememSamsung note 3 için 4.4.3 ü tam yayınlıcakken 4.4.4 çıktığı için ve 4.4.3 ün hatalarından dolayı durdurmuş ve 4.4.4 için çalışmaya başlamış heran dağıtabilirmiş
rom olmazsa ben 2.3.6 da kalmıştım. güncel olmak her zaman iyidir bence . kernel ler öenmli ya performansı etkiyen birazda onlar. uygun kernel varsa bi oc. yaparsın telefon yanar sonraaynn ama romun değiştirdiği çok birşey yoksade görünüş

aynn ama yanan var mı ciddenrom olmazsa ben 2.3.6 da kalmıştım. güncel olmak her zaman iyidir bence . kernel ler öenmli ya performansı etkiyen birazda onlar. uygun kernel varsa bi oc. yaparsın telefon yanar sonra![]()
link atsana

Vardır bence overlock u çok yaparsan zaten telefon bir süre sonra çok ısınır yanaraynn ama yanan var mı ciddenlink atsana
![]()
![]()

pcde biliyordum ama telefonda oc ile yandığını ilk defa duyuyorumVardır bence overlock u çok yaparsan zaten telefon bir süre sonra çok ısınır yanar![]()
pcde biliyordum ama telefonda oc ile yandığını ilk defa duyuyorumVardır bence overlock u çok yaparsan zaten telefon bir süre sonra çok ısınır yanar![]()
sana attığım temayı denedin mi @Selim.celbiştekrar atsana kardeşim unuttum ben onupcde biliyordum ama telefonda oc ile yandığını ilk defa duyuyorum
pcde biliyordum ama telefonda oc ile yandığını ilk defa duyuyorumsana attığım temayı denedin mi @Selim.celbiş
yakanlar kesin olmuştur araştırcam ben şimdi internetten 
bnde kaybettim arıyorumtekrar atsana kardeşim unuttum ben onuyakanlar kesin olmuştur araştırcam ben şimdi internetten
![]()

bnde kaybettim arıyorum![]()

sanırsam mağazadan silinmiş
kesin silinmiş güzelim tema gitti yetişemedinYapma yavv.![]()

olabilir o tarz gereksiz şeyleri siliyorlar gibiGoogle marketi temizliyor galiba![]()
aynen cok gereksiz program vs. varolabilir o tarz gereksiz şeyleri siliyorlar gibi