AIS
Üye
Android 4.4 olması lazımsmartphone007 ve selim.cebiş e tşk ederim
ben geluştirici seçeneklerinde bulamadım art yi
Android 4.4 olması lazımsmartphone007 ve selim.cebiş e tşk ederim
ben geluştirici seçeneklerinde bulamadım art yi
Android 4.4 olması lazım
Toucwiz ya ondan yoktur belkide sonucta ben saf android kullaniyom nexus cihazlarda oyle
lütfen bilmeden yorum atmayalım sen nerde kasan 4s gördün veya nerde iphone 3gs ile birlikte çıkan bir cihazda gta sa oynandığını gördüniphone 4s ios 7.1 kasıyor.
nexus 4 android 4.4.4 kasma var mı?android güncelleniyor hatalar kalkıyor
ios güncelleniyor hatalar üstüne hata geliyor
ve evet 4s ios 8 i alacak az birşey araştırırsan öğrenirsiniphone 4s ios 8 çalışacak mı? Hayır
nexus 4 android 5 ya da 6 çalıştıracak mı? Evet çalışmasa da cyanogenmod yüklersin biter
Rom kurma daha android 4.5 ciksin. Ondan sonra zaten note 3 e guncelleme gelir heralde orasi mechul. Ama 4.5 ile kesin geliyor her cihazda art kullanilacak bildigim kadariyla
bende merak ediyorum ama beklicrz. foruma yeni konu acrim art ile ilgili bakarsaniz sevinirimhm anladım çünkü ben arayüzünden ve stabilitesinden memnunum toucwizin yani en azından note 3 te öyle.
orjinal rus romu kurmuşum cihaz çok iyi oldu sıfır kasma
ama güncelleme ile yeniden stabiliteyi bozarlar diye korkuyom.
bakalım bu art yi merak ediyom
4.4.4 ü alamadı ama araştır biraz son sürüm 4.4.4ben konuşmanıza karışmayayım ama benim bildiğim s4 mini android son sürümünü aldı 4.4.2
iOs 6 dedim çünkü iOs7 ile sistemi bana göre batırdılar. Görünüş olarak bile. iOs6 7'ye göre hala daha hızlı. Apple benim babamın malı değil çokta umrumda.Konusma tarzindan 18-20 yasinda cocuk oldugun belli oluyor.
Ben androidin iosu zorlayacagini iddaa etmiyorum androidin an itibari ile iostan iyi oldugunu iddaa ediyorum.
Bu arada niye ios 6 dedigini son versiyonunu soyleyemedigini cok iyi biliyorum.
Cunku apple icine git gide ettigi icin sistemin ios 7 ile ezilecegini biliyorsun.
Android 4.4.4(nexus 5) vs ios 7.1 de android ezer gecer performasta.
Hadi sana cocuk bahcende iyi eglenceler
s4 mini suan 4.3 kullaniyor sanirsamben konuşmanıza karışmayayım ama benim bildiğim s4 mini android son sürümünü aldı 4.4.2
bn de aynısını dedim sevebilirsiniz ama yanlış biliyorsanız doğrusunu açıklarımiOs 6 dedim çünkü iOs7 ile sistemi bana göre batırdılar. Görünüş olarak bile. iOs6 7'ye göre hala daha hızlı. Apple benim babamın malı değil çokta umrumda.
Sen Android fanıysan bende Apple fanıyım. Haksızsan savunurum. Ölümüne değil ama sizinki takıntı olmuş artık.
"Çocuk" kelimesine gelirsek bana bunu yazarak kendini daha üstün gördüysen sana diyecek hiç lafım yok koçum. (Böyle nasıl büyük gibi gözüktüm mü?) Hadi eyvallah.
evt çoktan çıktıson sürüm 4.4.3 deil mi oda daha yayınlanmadı diye biliyorum
ne ara çıktı 4.4.4 hangi cihazlar aldı
snn cihaz note 3 ona bile mi çıkmadıson sürüm 4.4.3 deil mi oda daha yayınlanmadı diye biliyorum
ne ara çıktı 4.4.4 hangi cihazlar aldı