Öneri Symbian geliştirilse Android gibi olurmuydu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byAndroid

byAndroid

Üye
Telefon eski olunca insan tehlikelerden pek korkmuyor . birde samsungun rom yelpazesi cok genis :D

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Samsung note 3 için 4.4.3 ü tam yayınlıcakken 4.4.4 çıktığı için ve 4.4.3 ün hatalarından dolayı durdurmuş ve 4.4.4 için çalışmaya başlamış heran dağıtabilirmiş

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Samsung note 3 için 4.4.3 ü tam yayınlıcakken 4.4.4 çıktığı için ve 4.4.3 ün hatalarından dolayı durdurmuş ve 4.4.4 için çalışmaya başlamış heran dağıtabilirmiş
her zaman öyle diyor samsung her hafta bu hafta çıkacak diyor o samsungun hatası ama ona birşey diyemem

byAndroid

byAndroid

Üye
aynn ama romun değiştirdiği çok birşey yok :(sade görünüş
rom olmazsa ben 2.3.6 da kalmıştım. güncel olmak her zaman iyidir bence . kernel ler öenmli ya performansı etkiyen birazda onlar. uygun kernel varsa bi oc. yaparsın telefon yanar sonra :D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
rom olmazsa ben 2.3.6 da kalmıştım. güncel olmak her zaman iyidir bence . kernel ler öenmli ya performansı etkiyen birazda onlar. uygun kernel varsa bi oc. yaparsın telefon yanar sonra :D
aynn ama yanan var mı cidden :bangin: link atsana :D :D

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
bilmiyom ben şuan 4.4.2 den çok memnunum eğer böyle adam gibi hatasız yapacaklarsa ben 1 ay beklerim

byAndroid

byAndroid

Üye
pcde biliyordum ama telefonda oc ile yandığını ilk defa duyuyorum :D
pcde biliyordum ama telefonda oc ile yandığını ilk defa duyuyorum :Dsana attığım temayı denedin mi @Selim.celbiş
tekrar atsana kardeşim unuttum ben onu :D yakanlar kesin olmuştur araştırcam ben şimdi internetten :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Yapma yavv. :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Google marketi temizliyor galiba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt