Öneri Symbian geliştirilse Android gibi olurmuydu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smartphone007

smartphone007

Üye
android iyi ama özellikler bi kişiye iyi gelir öteki kişiye kötü gelir ona da ios iyi gelir insandan insana değişir sn android bn ios seviyom kimse buna bişey diyemez
Evet haklısın her insan beğendiyini alır

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle

PriZm

PriZm

Üye
Konuyu okurkan gülmekten gülmekten yere düşüyordum neredeyse. :D bazıları cidden iyi saçmalamış.

• Beğen
Tepkiler: symbianmanyağı
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Konuyu okurkan gülmekten gülmekten yere düşüyordum neredeyse. :D bazıları cidden iyi saçmalamış.
konuyu uzatmaya çalışmayalım şimdi sn android seviyosan bana saçmaladı diyeceksin ios seviyosan smarta saçmaladı diyeceksin sonra konu uzayacak bunlara hiç gerek yok ;)

• Beğen
Tepkiler: smartphone007
PriZm

PriZm

Üye
Bilgi düzeltmesi ile müdahale etseydim önceki mesajda yapardım ama konu cidden beni aşmış o yüzden sadece okuyup gülüp geçiyorum.

• Beğen
Tepkiler: symbianmanyağı ve SoulsEagle
phasan

phasan

Üye
Ben ios severım sen adroid seversın bukadar basıt konuşu uzatmayalım hem apple yada android babamızı şirketı degıl unutmayalım

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
MrExpert

MrExpert

Üye
O zaman birşey söyleme. Ben ios kötü demiyorum ama sen android kötü diyorsun. Sen git al nexus 5 ondan sonra konuş. Geçen yıl bende samsung galaxy y pro telefonu vardı ben ona gta 3 yazmıştım ama sonra telefon elimde kaldı çünkü kasmasından bıktım. Sonra sony xperia l aldım gta san andreas kurdum ama hiç kasma falan yoktu. Şimdi nexus 5 var ona istersem gta 4 bile yükleyib rahat oynarım. Yani sana söylediğim bu ki telefondan telefona fark var. İşletim sistemi aynı
Peki android kötü diyorsun samsung tizen çıkarsın bakalım. Bada os kullandın mı?

Çal keke çal

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve symbianmanyağı
symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
bu android de çok rererö bi sistem ya ayos akar gerisi bakar.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve MrExpert
lazye

lazye

Üye
ya konu ios vs android değil :no:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Olabilirdi ama nokia cihazlarına doğru düzgün donanım koysaydı,marketi geliştirmeye çalışsaydı.Millet iphone 3gs ile her işi yaparken 440mhz arm11 128mb ram ile gpusuz n97,5800xm gibi cihazlar çıkardı.symbian gayet stabil bi sistem.ama bu donanıma ne yapabilir?n8 bile arm11 işlemci kullanıyordu.Sonuç olarak symbiani kullanamayıp batıran nokia dır.Zamanında güncel donanımları kullansaydı symbianin sonu böyle olmazdı

007wolverine

007wolverine

Üye
kilit?

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
iOS Android ile baş edemedi mi? iOS'un stabilliği Android de var mı acaba? O kadar Apple cihazı yok yere mi milyonlarca satıyor?
Hala stabilligi menüye girerken hızlı acılma sanan var arkadasım antutu ios cihazlar içinde sunuldu git 5 ve ya 5s ile yap testi de rezilliği gör ben gm discovery kitkat ile 16200 alırken o 2 bin liralık iphone 5 20000 anca alıyor bak g2 nexus 5 tarzı cihazlarla karşılaştırmadım bile gerisini sen düşün

0MG90

0MG90

Üye
Hala stabilligi menüye girerken hızlı acılma sanan var arkadasım antutu ios cihazlar içinde sunuldu git 5 ve ya 5s ile yap testi de rezilliği gör ben gm discovery kitkat ile 16200 alırken o 2 bin liralık iphone 5 20000 anca alıyor bak g2 nexus 5 tarzı cihazlarla karşılaştırmadım bile gerisini sen düşün
Antutu ya göre telefon testi mi yapılır iyi misin sen?
Konu bu değil uzatmayın artık

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
Antutu ya göre telefon testi mi yapılır iyi misin sen?
Konu bu değil uzatmayın artık
Hahahahah bak orada stabilite testi de var rakamları görünce sasırdın heralde neyse uzatmayacagım

AIS

AIS

Üye
Ben Androidde oynadığım oyunları ios da oynayamıyorum çünkü androidde 30 uygulama indirdim. Ama ios ta 12 uygulama indirdim. Farkları sen söyle şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt