smartphone007
Üye
Evet haklısın her insan beğendiyini alırandroid iyi ama özellikler bi kişiye iyi gelir öteki kişiye kötü gelir ona da ios iyi gelir insandan insana değişir sn android bn ios seviyom kimse buna bişey diyemez
Evet haklısın her insan beğendiyini alırandroid iyi ama özellikler bi kişiye iyi gelir öteki kişiye kötü gelir ona da ios iyi gelir insandan insana değişir sn android bn ios seviyom kimse buna bişey diyemez
konuyu uzatmaya çalışmayalım şimdi sn android seviyosan bana saçmaladı diyeceksin ios seviyosan smarta saçmaladı diyeceksin sonra konu uzayacak bunlara hiç gerek yokKonuyu okurkan gülmekten gülmekten yere düşüyordum neredeyse.bazıları cidden iyi saçmalamış.
aynısını dedim konu orda bitti ztnBen ios severım sen adroid seversın bukadar basıt konuşu uzatmayalım hem apple yada android babamızı şirketı degıl unutmayalım

O zaman birşey söyleme. Ben ios kötü demiyorum ama sen android kötü diyorsun. Sen git al nexus 5 ondan sonra konuş. Geçen yıl bende samsung galaxy y pro telefonu vardı ben ona gta 3 yazmıştım ama sonra telefon elimde kaldı çünkü kasmasından bıktım. Sonra sony xperia l aldım gta san andreas kurdum ama hiç kasma falan yoktu. Şimdi nexus 5 var ona istersem gta 4 bile yükleyib rahat oynarım. Yani sana söylediğim bu ki telefondan telefona fark var. İşletim sistemi aynı
Peki android kötü diyorsun samsung tizen çıkarsın bakalım. Bada os kullandın mı?
Ne konuşuyorsun? Konu kapatıldı lütfen artık yorum yapmayınÇal keke çal
konudaki yorumlar (temsili):Çal keke çal
Kavga edecek zamanım yok yorum yapmayın lütfenkonudaki yorumlar (temsili):
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynen ya konu symbian konusu ama cevaplara bak senya konu ios vs android değil![]()

Hala stabilligi menüye girerken hızlı acılma sanan var arkadasım antutu ios cihazlar içinde sunuldu git 5 ve ya 5s ile yap testi de rezilliği gör ben gm discovery kitkat ile 16200 alırken o 2 bin liralık iphone 5 20000 anca alıyor bak g2 nexus 5 tarzı cihazlarla karşılaştırmadım bile gerisini sen düşüniOS Android ile baş edemedi mi? iOS'un stabilliği Android de var mı acaba? O kadar Apple cihazı yok yere mi milyonlarca satıyor?
Antutu ya göre telefon testi mi yapılır iyi misin sen?Hala stabilligi menüye girerken hızlı acılma sanan var arkadasım antutu ios cihazlar içinde sunuldu git 5 ve ya 5s ile yap testi de rezilliği gör ben gm discovery kitkat ile 16200 alırken o 2 bin liralık iphone 5 20000 anca alıyor bak g2 nexus 5 tarzı cihazlarla karşılaştırmadım bile gerisini sen düşün
Hahahahah bak orada stabilite testi de var rakamları görünce sasırdın heralde neyse uzatmayacagımAntutu ya göre telefon testi mi yapılır iyi misin sen?
Konu bu değil uzatmayın artık
Ne içtiysen bana da yollaHahahahah bak orada stabilite testi de var rakamları görünce sasırdın heralde neyse uzatmayacagım