Nereden biliyorsun iphone sahibi değilim? Demek ki bilgisayar kullanmıyorsun. Kullansaydın bilirdin. Birde siz neden dandik telefon söylüyorsunuz ki? Her android duyanda samsung konuşuluyor. Bende 1 hafta önce samsung galaxy s5 vardı ama sonra sattım nexus 5 aldım aralarındakı farkı gördüm. Yani ben söyleyim bende 2 tane bilgisayar var. Biri yeni diğeri ise eski. Şimdi ben eski bilisayarıma gta 5 yada çok fazla gitmeyim gta 4 yüklesem kasar. Şimdi ben windows 7 küfür mü edim? Şimdi sizde dandik telefon alıyorsunuz ve küfür ediyorsunuz. Yukarıda dediğim gibi 1 gb ram olan telefona ram 2 gb olan oyun kuruyorsunuz ya telefon kapanıyor yada kasıyor. Size kim demiş ki 2 gb ram oyun kurun diye. İphone 4s ios 7.1 kurmuştum ama kurmasaydım keşki ondan sattım ve iphone 5s aldım. Neyse fazla uzatmayım. Birde android duyarsan 700 liralık değil 1700 liralık telefon al ve sonra konuş. Yada samsung değil nexus yada sony al sonra konuş. Sende diyorsun ki stabil telefon. Stabil istiyorsan git nokia 1110 al. Bu ne kasıyor nede güvenlik konusunda iphone dan geri kalıyor. İphone nokia 1110 dan geri kalıyor ama.lütfen bilmeden yorum atmayalım sen nerde kasan 4s gördün veya nerde iphone 3gs ile birlikte çıkan bir cihazda gta sa oynandığını gördün
ve evet 4s ios 8 i alacak az birşey araştırırsan öğrenirsin
yani hiç iphone sahibi olmadığını veya çevrende görmediğini çok belli ediyorsunbirde cyanogenmod demişsin whitedoor olmasaydı ona bişey diyemezdim ama malesesf whitedoor var
![]()
Senin icould gördüm. Ben onu kırmıştım. Sen kıramıyorsun diye hiçkimse kıramaz m? Şimdi deyeceksin ki nasıl kırdın? Söylemiyecem kısa anlatım benim işim telefonlarla geçiyor. İlk önce bana geliyor.ve android güvenlik açısından zayıf kalıyor bir desen kilidi vb koy tele format atınca gidiyor ama bir icould activasyonu geç görelimayrıca iphonemi bul yeteneği de çok iyi
![]()
Allahım bana sabır ver. Sen neden hep samsungun dandik telefonundan bahs ediyorsun? Sen git nexusdan yada sonyden bahs et biraz.peki sen şunu söyle @smartphone007 s4 mini yeni tel nerde onun güncellemeleri sadece iyi olan yönlerini göstermek en iyi olduğunu göstermez![]()
Bende onu söylüyorum zaten iphone güncelleniyor hatalar oluyor. Ama android hataları düzenliyor.iOs 6 dedim çünkü iOs7 ile sistemi bana göre batırdılar. Görünüş olarak bile. iOs6 7'ye göre hala daha hızlı. Apple benim babamın malı değil çokta umrumda.
Sen Android fanıysan bende Apple fanıyım. Haksızsan savunurum. Ölümüne değil ama sizinki takıntı olmuş artık.
"Çocuk" kelimesine gelirsek bana bunu yazarak kendini daha üstün gördüysen sana diyecek hiç lafım yok koçum. (Böyle nasıl büyük gibi gözüktüm mü?) Hadi eyvallah.
Ablam iphone 4s 7.1 kullanıyor sorun yokiphone 4s ios 7.1 kasıyor.
nexus 4 android 4.4.4 kasma var mı?android güncelleniyor hatalar kalkıyor
ios güncelleniyor hatalar üstüne hata geliyor
Abla mı?Ablam iphone 4s 7.1 kullanıyor sorun yok

CiddimisinSamsung note 3 için 4.4.3 ü tam yayınlıcakken 4.4.4 çıktığı için ve 4.4.3 ün hatalarından dolayı durdurmuş ve 4.4.4 için çalışmaya başlamış heran dağıtabilirmiş
? Eylül ayı diyolardıCiddimisin? Eylül ayı diyolardı
Ben samsung dedim mi? Niye saçma sapan yorum atıyorsun.Nereden biliyorsun iphone sahibi değilim? Demek ki bilgisayar kullanmıyorsun. Kullansaydın bilirdin. Birde siz neden dandik telefon söylüyorsunuz ki? Her android duyanda samsung konuşuluyor. Bende 1 hafta önce samsung galaxy s5 vardı ama sonra sattım nexus 5 aldım aralarındakı farkı gördüm. Yani ben söyleyim bende 2 tane bilgisayar var. Biri yeni diğeri ise eski. Şimdi ben eski bilisayarıma gta 5 yada çok fazla gitmeyim gta 4 yüklesem kasar. Şimdi ben windows 7 küfür mü edim? Şimdi sizde dandik telefon alıyorsunuz ve küfür ediyorsunuz. Yukarıda dediğim gibi 1 gb ram olan telefona ram 2 gb olan oyun kuruyorsunuz ya telefon kapanıyor yada kasıyor. Size kim demiş ki 2 gb ram oyun kurun diye. İphone 4s ios 7.1 kurmuştum ama kurmasaydım keşki ondan sattım ve iphone 5s aldım. Neyse fazla uzatmayım. Birde android duyarsan 700 liralık değil 1700 liralık telefon al ve sonra konuş. Yada samsung değil nexus yada sony al sonra konuş. Sende diyorsun ki stabil telefon. Stabil istiyorsan git nokia 1110 al. Bu ne kasıyor nede güvenlik konusunda iphone dan geri kalıyor. İphone nokia 1110 dan geri kalıyor ama.
Senin icould gördüm. Ben onu kırmıştım. Sen kıramıyorsun diye hiçkimse kıramaz m? Şimdi deyeceksin ki nasıl kırdın? Söylemiyecem kısa anlatım benim işim telefonlarla geçiyor. İlk önce bana geliyor.
Allahım bana sabır ver. Sen neden hep samsungun dandik telefonundan bahs ediyorsun? Sen git nexusdan yada sonyden bahs et biraz.
Bende onu söylüyorum zaten iphone güncelleniyor hatalar oluyor. Ama android hataları düzenliyor.
Android samsung değil. Lütfen android duyarsan samsungdan bahs etme.Bunuda söyleyim. Eğer android sadece nexus için çıkarılırsa o zaman android kalır. Telefon ise nexus ve ya iphone kalır.
Hayır ram 1 gb ve ya üstü cihazlara gelecek diye duydum. Note 3 android 4.5 gelecekRom kurma daha android 4.5 ciksin. Ondan sonra zaten note 3 e guncelleme gelir heralde orasi mechul. Ama 4.5 ile kesin geliyor her cihazda art kullanilacak bildigim kadariyla
ya bırak sen onu hayatında iphone görmemiş miletten duyduklarını söylüyor ve icould şifresi geçilseydi o şifree geçilmiyor diye 1000 tllil telleri 500 e satmazlardı madem geçebiliyon al ticaretini yap ama onları geçmek 112 taktiğiyle geçmek değil o taktikle geçersen hiçbirşey yapamazsın ve bnde de 3 tane pc var biri eski vede özellikleri artık yetmediği için lubuntu kurulu yani telin özelliği yetmiyorsa android kurmasınlar tmm bnm son cevabımdı ve ayrıca w8 i de kullanan birsürü marka var ama hangi pc w8de kastığı halde w8 ile çıkıyor ama android teller çıkıyor bu arada pcden örnek verdiğin için tşkr pc bnm konum sn hiç pc kullanmamışsın dedin ama iyi aklıma getirdin bunlarıAblam iphone 4s 7.1 kullanıyor sorun yok

Gidermisin artık. Sana kim söylüyor ki 1 gb ram olan telefona 2 gb ram olan oyun kur diye? Bunu cevaplarmısın?ya bırak sen onu hayatında iphone görmemiş miletten duyduklarını söylüyor ve icould şifresi geçilseydi o şifree geçilmiyor diye 1000 tllil telleri 500 e satmazlardı madem geçebiliyon al ticaretini yap ama onları geçmek 112 taktiğiyle geçmek değil o taktikle geçersen hiçbirşey yapamazsın ve bnde de 3 tane pc var biri eski vede özellikleri artık yetmediği için lubuntu kurulu yani telin özelliği yetmiyorsa android kurmasınlar tmm bnm son cevabımdı ve ayrıca w8 i de kullanan birsürü marka var ama hangi pc w8de kastığı halde w8 ile çıkıyor ama android teller çıkıyor bu arada pcden örnek verdiğin için tşkr pc bnm konum sn hiç pc kullanmamışsın dedin ama iyi aklıma getirdin bunları![]()
Bilmeden konuşma lütfen. Ben iphone da kullandım android de kullandım. Sen git samsunga söyle bunu android kurmasın telefona. Söyleye bilirmisin?ya bırak sen onu hayatında iphone görmemiş miletten duyduklarını söylüyor ve icould şifresi geçilseydi o şifree geçilmiyor diye 1000 tllil telleri 500 e satmazlardı madem geçebiliyon al ticaretini yap ama onları geçmek 112 taktiğiyle geçmek değil o taktikle geçersen hiçbirşey yapamazsın ve bnde de 3 tane pc var biri eski vede özellikleri artık yetmediği için lubuntu kurulu yani telin özelliği yetmiyorsa android kurmasınlar tmm bnm son cevabımdı ve ayrıca w8 i de kullanan birsürü marka var ama hangi pc w8de kastığı halde w8 ile çıkıyor ama android teller çıkıyor bu arada pcden örnek verdiğin için tşkr pc bnm konum sn hiç pc kullanmamışsın dedin ama iyi aklıma getirdin bunları![]()
ony yapanların sorunu bn ona birşey demedimGidermisin artık. Sana kim söylüyor ki 1 gb ram olan telefona 2 gb ram olan oyun kur diye? Bunu cevaplarmısın?
tmm söylerim merak etmeGidermisin artık. Sana kim söylüyor ki 1 gb ram olan telefona 2 gb ram olan oyun kur diye? Bunu cevaplarmısın?
Bilmeden konuşma lütfen. Ben iphone da kullandım android de kullandım. Sen git samsunga söyle bunu android kurmasın telefona. Söyleye bilirmisin?
artık tizen çıkartıyo ztn samsun mutlu olursun 
O zaman birşey söyleme. Ben ios kötü demiyorum ama sen android kötü diyorsun. Sen git al nexus 5 ondan sonra konuş. Geçen yıl bende samsung galaxy y pro telefonu vardı ben ona gta 3 yazmıştım ama sonra telefon elimde kaldı çünkü kasmasından bıktım. Sonra sony xperia l aldım gta san andreas kurdum ama hiç kasma falan yoktu. Şimdi nexus 5 var ona istersem gta 4 bile yükleyib rahat oynarım. Yani sana söylediğim bu ki telefondan telefona fark var. İşletim sistemi aynıony yapanların sorunu bn ona birşey demedim
Peki android kötü diyorsun samsung tizen çıkarsın bakalım. Bada os kullandın mı?ony yapanların sorunu bn ona birşey demedim
tmm söylerim merak etmeartık tizen çıkartıyo ztn samsun mutlu olursun
![]()
Zaten bende atmayacam. Siz bu işletim sistemleri ni kötülemeseniz iyi olur. İos şimdi oda android gibi her telefonda olsaydı o zaman konuşardım sizin iosunuzdanama her telefona çıkcak işletim sistemi yapıyolarsa sistem gereksinimini azaltsınlar hadi sn kazandın daha mesaj atmıyorum konuya ki ztn konu symbian vs android
İşte samsung telefon değilse android ne yapsın? Google satıyor parasını alıyor. Bu kadarama her telefona çıkcak işletim sistemi yapıyolarsa sistem gereksinimini azaltsınlar hadi sn kazandın daha mesaj atmıyorum konuya ki ztn konu symbian vs androidkullandım bada geçen hafta wave723 ümü işletim sistemi yüzünden discoveryle takas ettim