cfw iyi güzel de bi sorunum var kamerayla 5 fotoğraf çektim ve çektikten sonra sildim ama bunlar galeride duruyo silmek istediğimde sistem hatası diyo o resimleri de açmıyo zaten ben bunlardan nasıl kurtulucam ?
silerken vermedi
- - - Eklendi - - -
galeride duruyo şu an kırık resim şeklinde silmeye çalışırken sistem hatası veriyo
- - - Eklendi - - -
galeride duruyo şu an kırık resim şeklinde silmeye çalışırken sistem hatası veriyo
hayır telefon hafızasına kaydettim dosya yöneticisinde ve xploreda görünmüyo resimler
selam dostum.cfw ni kullanmak istiyorum.simdiye kadar bir sürü cfw kullandım ama hepsinde müzik kütüphanesinde bi sorunla karşılaştım.şarkıları albüm olarak atarım genelde telefonuma ancak müzik kütüphanesini yenilediğim zaman çoğu albümü bilinmeyen klasörü die bir klasöre atıyor.benim canımı sıkan bi problemdi acaba böyle bir sorun var mı bu cfw de.yok ise kullanmak istiyorum
teşkkürler çok süper bir cfw olmuş ellerine sağlık bir tavsiyede bulunacağım ama tabi sana kalmış
hakan abinin windows phone cfwsindeki navibarı sorup bu cfwye eklesen daha iyi ve güzel gözükür bence
çünkü o navibarda şarj dolma yeri gibi noktalı dahada yakışır
bişey sormak istiyorum. Bu yazılımlara daha sonradan online paylaşımı kurabilir miyiz ? Twittera fotoğraf atmanın tek yolu o çünkü ama hiç bi cfwde yok ne yazık ki
demek istedını anlamadım
orjinal sürümde çevrimiçi paylaşım diye bişey var ya, onu cfwye yüklemek mümkün mü ?
elı.nde var ise yùklersin
onun ayrıca kurulumu oluyo mu ? Eğer varsa upload eder misin kurayım ben onu