Symbian Belle [windows Phone 8] V.4

Sponsorlu Bağlantılar

37berk37

37berk37

Üye
cfw iyi güzel de bi sorunum var kamerayla 5 fotoğraf çektim ve çektikten sonra sildim ama bunlar galeride duruyo silmek istediğimde sistem hatası diyo o resimleri de açmıyo zaten ben bunlardan nasıl kurtulucam ?

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
cfw iyi güzel de bi sorunum var kamerayla 5 fotoğraf çektim ve çektikten sonra sildim ama bunlar galeride duruyo silmek istediğimde sistem hatası diyo o resimleri de açmıyo zaten ben bunlardan nasıl kurtulucam ?

5 fotorafı silmeye çalıştında sistem hatası verdimi

• Beğen
37berk37

37berk37

Üye
silerken vermedi

- - - Eklendi - - -

galeride duruyo şu an kırık resim şeklinde silmeye çalışırken sistem hatası veriyo

- - - Eklendi - - -

galeride duruyo şu an kırık resim şeklinde silmeye çalışırken sistem hatası veriyo

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
silerken vermedi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hafıza kartına m kaydettin fotorafları eğer hafıza kartında ise çıkart tak pc ye sil cfw hatalı değildir

• Beğen
37berk37

37berk37

Üye
hayır telefon hafızasına kaydettim dosya yöneticisinde ve xploreda görünmüyo resimler

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

flubber01

Üye
selam dostum.cfw ni kullanmak istiyorum.simdiye kadar bir sürü cfw kullandım ama hepsinde müzik kütüphanesinde bi sorunla karşılaştım.şarkıları albüm olarak atarım genelde telefonuma ancak müzik kütüphanesini yenilediğim zaman çoğu albümü bilinmeyen klasörü die bir klasöre atıyor.benim canımı sıkan bi problemdi acaba böyle bir sorun var mı bu cfw de.yok ise kullanmak istiyorum

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
selam dostum.cfw ni kullanmak istiyorum.simdiye kadar bir sürü cfw kullandım ama hepsinde müzik kütüphanesinde bi sorunla karşılaştım.şarkıları albüm olarak atarım genelde telefonuma ancak müzik kütüphanesini yenilediğim zaman çoğu albümü bilinmeyen klasörü die bir klasöre atıyor.benim canımı sıkan bi problemdi acaba böyle bir sorun var mı bu cfw de.yok ise kullanmak istiyorum

Her cfw de öyke kardeşim telın orjinalınde bıle bilinmeyen olarak gösterır ama tüm sarkılar dediğin de tüm mùzıklerın önùnde

• Beğen

ByIdris

Üye
teşkkürler çok süper bir cfw olmuş ellerine sağlık bir tavsiyede bulunacağım ama tabi sana kalmış
hakan abinin windows phone cfwsindeki navibarı sorup bu cfwye eklesen daha iyi ve güzel gözükür bence
çünkü o navibarda şarj dolma yeri gibi noktalı dahada yakışır

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
teşkkürler çok süper bir cfw olmuş ellerine sağlık bir tavsiyede bulunacağım ama tabi sana kalmış
hakan abinin windows phone cfwsindeki navibarı sorup bu cfwye eklesen daha iyi ve güzel gözükür bence
çünkü o navibarda şarj dolma yeri gibi noktalı dahada yakışır

rica ederim ben öyle navibar ları sevmiyorum ondan ekleme dim gerek yok güle güle kullan

• Beğen
RealSchule

RealSchule

Üye
bişey sormak istiyorum. Bu yazılımlara daha sonradan online paylaşımı kurabilir miyiz ? Twittera fotoğraf atmanın tek yolu o çünkü ama hiç bi cfwde yok ne yazık ki

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
bişey sormak istiyorum. Bu yazılımlara daha sonradan online paylaşımı kurabilir miyiz ? Twittera fotoğraf atmanın tek yolu o çünkü ama hiç bi cfwde yok ne yazık ki

demek istedını anlamadım

RTAC

Üye
Link kaldırılmış bende bitane versiyonu var fakat menü gerçekten simgeler çok küçük büyük olması gerek ve ana menudede buyuk buyuk simgeler olması lazım . Öneri sadece :)

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Linkler en kısa zamanda eklenecek

ByIdris

Üye
bekliyoruz ellerine sağlık şimdiden teşekkürler

Üst Alt