Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar ben alman annası yükledim üstüne belle yükledim herşey tama güzel oldu ama internet bağlantılı uygulama kullandığımda tel kendini resetliyor, ovi mağaza, web tarayıcı.haritalar ve e-posta gibi uygulamaları açınca tel reset atıyo kendine. yardımcı olursanız sevinirim

Bende söylediklerinizin hiç biri olmadı. Telefona hard format atıp tekrar belle yi yüklemeyi dener misiniz?

marsoy

marsoy

Üye
Bende söylediklerinizin hiç biri olmadı. Telefona hard format atıp tekrar belle yi yüklemeyi dener misiniz?

ewet yine ben hocam olmadı yapamadım acaba nokia ovi suite yüklü değil bende ondan görmüyo olabilirmi dersin :D:D

drugsss

Üye
fortmat attım şimdi tekrar yükleyecem belleyi inş olur.

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: marsoy

musty24

Üye
elimde olmayan nedenlerle belleyi kurmak yeni nasip oldu..ve tek cümle nokia annayı sağlam bellemiş

marsoy

marsoy

Üye
bellemişte bide geri dönüşü var bunun onuda yapabilsek güzel olcakta yapamadım bi türlü 3saattir uğraşmama rağmen dönemedm pr1.2 ye

webstyle bellede kaldım vazgeçtim dönemiyorum zaten böle gideyim orjinal belle gelene kadar :D:D

FeeLz

Üye
Phoenix telefonu görmüyo :S No Connection yazıyo

marsoy

marsoy

Üye
usb 1 tıkla no connection yazan yerden sonra fileye bas yukardan scan yap görür

FeeLz

Üye
usta yok ki usb olsa tıklıcam :D

marsoy

marsoy

Üye
pc kapat yenideen başlat tlfonunuda öle sonra bağla bak bakalım görecekmi görmicekmi :D

bendede yaptı kıllık pr1.2ye dönecem görmedi bi türlü çıldırdım vazgeçtim bellede kaldım :D

FeeLz

Üye
hala görmedi ya:D

marsoy

marsoy

Üye
dead flaşla yap biliyosan başka dicek bişi kalmadı :D:D

can_Fb12

Üye
nokia c7 telefonum avusturya çıkışlı annaya yükselttim ingilizce oldu nasıl türkçe yapcam

FeeLz

Üye
dead flash ne bilmıyorum ki

marsoy

marsoy

Üye
nokia c7 telefonum avusturya çıkışlı annaya yükselttim ingilizce oldu nasıl türkçe yapcam

burası konusu değil arkadaşım anna konularına bak daha çok bilgi alırsın ayrıca türkiye annası çıktı onunla phonexten flaşla türkçe olur tekrar

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
pc kapat yenideen başlat tlfonunuda öle sonra bağla bak bakalım görecekmi görmicekmi :D

bendede yaptı kıllık pr1.2ye dönecem görmedi bi türlü çıldırdım vazgeçtim bellede kaldım :D

Boşver ya belle de kal. Bende uzun süre belle takılacağım. :)

Bu yarım kalan ingilizce kısımlara canım sıkıldı. Dayanamadım eski sürüme geçtim. Önce eski sürüm olan 11 versiyonuna az önce kolayca geçiş yaptım. Ardından 14.02 sürümüne terfi ettim. Ondan sonra "Euro2 Almanya dg" annasını yükledim. Hemen ardından belle dosyalarını update ettim. Hiç bir problem sorun yaşamadım. :) Şu anda ingilizce olan kısımlar da nihayet türkçe oldu. Sorun demekki anna dosyalarından kaynaklı imiş. Anna dan anna ya fark var demek ki. :ehe Şimdi bir de format attım telefon harika oldu..

marsoy

marsoy

Üye
Boşver ya belle de kal. Bende uzun süre belle takılacağım. :)

Bu yarım kalan ingilizce kısımlara canım sıkıldı. Dayanamadım eski sürüme geçtim. Önce eski sürüm olan 11 versiyonuna az önce kolayca geçiş yaptım. Ardından 14.02 sürümüne terfi ettim. Ondan sonra "Euro2 Almanya dg" annasını yükledim. Hemen ardından belle dosyalarını update ettim. Hiç bir problem sorun yaşamadım. :) Şu anda ingilizce olan kısımlar da nihayet türkçe oldu. Sorun demekki anna dosyalarından kaynaklı imiş. Anna dan anna ya fark var demek ki. :ehe Şimdi bir de format attım telefon harika oldu..

hemen bana anlatıyosun hocam uyku tutmuyor beni bıyık bıraktım sinirden bende belle gideceğim zaten istediğim orjinal annadan belle geçiş yapmak yoksa anna meraklısı değilim :D

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
hemen bana anlatıyosun hocam uyku tutmuyor beni bıyık bıraktım sinirden bende belle gideceğim zaten istediğim orjinal annadan belle geçiş yapmak yoksa anna meraklısı değilim :D

Şöyle kısaca anlatayım bak :) öncelikle buradan dosyaları indir. Bende önceden indirmiş olduğum için pc de kayıtlı idi. Sonra dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 buraya gönder sayfaları kapat. :) şimdi cihazı pc ye bağla sonra phoenix programını çalıştır. Usb1 i seç. "File" ardından "Scan Product" tıkla zaten altta göreceksin yükleyeceğin dosyayı ardından "Firmware Update" seçip Product code yi seçip "Refurbish" butonuna basman yeterli olacak. Kendi kendine flashı atıyor zaten:ehe sonra test mest birşeyler zırvalıyacak. 1dk sonrada telefon açılmış olacak.. Ben bunlardan başka birşey yapmadım. :) Phoenix programında herhangi bir problemle de karşılaşmadım..

marsoy

marsoy

Üye
Şöyle kısaca anlatayım bak :) öncelikle buradan dosyaları indir. Bende önceden indirmiş olduğum için pc de kayıtlı idi. Sonra dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 buraya gönder sayfaları kapat. :) şimdi cihazı pc ye bağla sonra phoenix programını çalıştır. Usb1 i seç. "File" ardından "Scan Product" tıkla zaten altta göreceksin yükleyeceğin dosyayı ardından "Firmware Update" seçip Product code yi seçip "Refurbish" butonuna basman yeterli olacak. Kendi kendine flashı atıyor zaten:ehe sonra test mest birşeyler zırvalıyacak. 1dk sonrada telefon açılmış olacak.. Ben bunlardan başka birşey yapmadım. :) Phoenix programında herhangi bir problemle de karşılaşmadım..

aynen yapıyorum refurbişe basıyorum tlfon kapanıyo ondan sonra bi türlü tlfonu görmüyo sinir oldum yaaa :D usbde sorun var şimdi phoneexi tekrar kuruyorum bakalım olcakmı :D

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
aynen yapıyorum refurbişe basıyorum tlfon kapanıyo ondan sonra bi türlü tlfonu görmüyo sinir oldum yaaa :D usbde sorun var şimdi phoneexi tekrar kuruyorum bakalım olcakmı :D

Ya da en iyisi başka pc de dene sen bunu :) bende kaçtım artık bugünlük bu kadar.. iyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: marsoy

Üst Alt