Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

thesenol

Üye
Hollanda sürümü ile denemedim. Ama büyük ihtimalle olur diye tahmin ediyorum. Siz yine de en iyisi alman annasını indirip o şekilde yükleme yapın..[/QUOTE]
Uzun iş değil mi alman annasına dönmem direk yükleyemem herhalde

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Uzun iş değil mi alman annasına dönmem direk yükleyemem herhalde

Dead flash atmasını da biliyorsanız (telefonun açılmama ihtimaline karşılık) isterseniz hollanda üzerinden belleye geçiş yapmayı bi deneyin..

thesenol

Üye
Dead flash atmasını da biliyorsanız (telefonun açılmama ihtimaline karşılık) isterseniz hollanda üzerinden belleye geçiş yapmayı bi deneyin..

İndireyim yükleyeceğim bakalım açılmazsa dead flash atarız artık teknik desteğin le :)

haliloz95

Üye
navifirm açılmıyor internetten 8 dosyayı buldum ama RM-596_m0044..... diye devam eden dosyayı bulamıyorum :S biri upload edebilir mi?

ashkin88

Üye
oviden bazi uygulamalari kuramiyorum acaba smart installer yok diye mi nereden yukleyebilirim smart installeri bilen var mi acaba

nigreyatla

Üye
arkadaşım eline koluna diline saglık çok iyi bir çalışma olmuş ben yükledim akşam saat 7.00 gibi belleyi çok süper olmuş TÜRKÇE tekrardan çooook teşekürler....

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
navifirm açılmıyor internetten 8 dosyayı buldum ama RM-596_m0044..... diye devam eden dosyayı bulamıyorum :S biri upload edebilir mi?

1gb'ın üstünde bir dosya olduğu için kimsenin upload edeceğini sanmıyorum. :) biraz daha bekleyin. Ya da navi de sunucuyu "Production External" seçip tekrar indirmeyi deneyin. O şekilde navi çalışıyor..

haliloz95

Üye
1gb'ın üstünde bir dosya olduğu için kimsenin upload edeceğini sanmıyorum. :) biraz daha bekleyin. Ya da navi de sunucuyu "Production External" seçip tekrar indirmeyi deneyin. O şekilde navi çalışıyor..

malesef bende o şekildede hata veriyor :S o kadar da cesaretlenmiştim yahu :) neyse bekleyeceğim mecburen.

marsoy

marsoy

Üye

hocam dönecem pr1.2 ye sonra türkiye anna sonra belle şuan çalışıyorum dönmeye eğer dönemesem hakkını helal et :D

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
hocam dönecem pr1.2 ye sonra türkiye anna sonra belle şuan çalışıyorum dönmeye eğer dönemesem hakkını helal et :D

Tek yapman gereken buradaki dosyaları indirip aynı flash atma yöntemi ile telefonu flashlamak :) flashlama işlemi bittiği zaman ilk sürümüne dönmüş olacaksın. Sonra 14.02 terfi edebilir. Ya da ilk sürümde kalabilirsin :D :ehe

----------Eklendi @ 00:02:23 ---------- Yazıldı @ 00:01:52 ----------

oviden bazi uygulamalari kuramiyorum acaba smart installer yok diye mi nereden yukleyebilirim smart installeri bilen var mi acaba

Telefon dilini ingilizce yapıp tekrar yüklemeyi deneyin..

• Beğen
Tepkiler: marsoy
marsoy

marsoy

Üye
deniyorum hocam büyüksün :D:D dönemesem finlandyada olacağım büyük ihtimal marconun yanında D:D

marsoy

marsoy

Üye
:ehe:ehe:ehe

İşlemler bitince tekrar yaz buraya..

işlemi bitiremiyorumki phoneix tlfon kapandıktan sonra tekrar tlfonu görmüyo habire tırin tırın diye sesler geliyor sonra eror verip kapanıyo :D:D

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
işlemi bitiremiyorumki phoneix tlfon kapandıktan sonra tekrar tlfonu görmüyo habire tırin tırın diye sesler geliyor sonra eror verip kapanıyo :D:D

Telefonu kapatmana gerek yok. Açık iken flash at :) zaten flash sırasında cihaz kendini kapatacak..

marsoy

marsoy

Üye
Telefonu kapatmana gerek yok. Açık iken flash at :) zaten flash sırasında cihaz kendini kapatacak..

tmm öle yapıyorum zaten tlfon flaşa başlayınca kapanıyo tekrar görmüyo phoneix onu şuan su yüzüne çıkmamış küfürler ediyorum :D:D

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
tmm öle yapıyorum zaten tlfon flaşa başlayın kapanınca tekrar görmüyo phoneix onu şuan su yüzüne çıkmamış küfürler ediyorum :D:D

Phoneix hangi sürümü kullanıyorsun? Ayrıca bilgisayarını yeniden başlatıp usb yuvasını değiştir. Birde öyle dene istersen bazen böyle aksilikler oluyor..

marsoy

marsoy

Üye
ya tek bi giriş kaldı sanırm az kaldı usbyi kendime takacam :D yapmadığım cambazlık kalmadı phoneix 2011 kullanıyorum

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
ya tek bi giriş kaldı sanırm az kaldı usbyi kendime takacam :D yapmadığım cambazlık kalmadı phoneix 2011 kullanıyorum

:D:D ilginç gerçekten.. phoneix sil tekrar kur olmazsa yine olmadı 2010 sürümünü yükle yine olmadı dead flash at yine olmadı telefonu balkondan aşağıya at :ehe

marsoy

marsoy

Üye
son şıkka kıyamam be emektarım bu tlfon ama neden olmuyo anlamadım deadla denedm ondada ufak bi pencere çıktı için şıklar var ingilizceyide anadilim gibi biliyorum zaten :D:D

drugsss

Üye
merhaba arkadaşlar ben alman annası yükledim üstüne belle yükledim herşey tama güzel oldu ama internet bağlantılı uygulama kullandığımda tel kendini resetliyor, ovi mağaza, web tarayıcı.haritalar ve e-posta gibi uygulamaları açınca tel reset atıyo kendine. yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt