aynen yapıyorum refurbişe basıyorum tlfon kapanıyo ondan sonra bi türlü tlfonu görmüyo sinir oldum yaaausbde sorun var şimdi phoneexi tekrar kuruyorum bakalım olcakmı
![]()

NESE HALLAETTİM peki bu türk annasına belle nasıl atarız
yok arkadaş bu navinin açılacağı yok1.4 gb lik dosyayı yüklemeden atsam flash bişi olur mu
![]()
Bende navi gayet sağlıklı çalışıyor. Sizde hangi sürüm var? Bir de v1.3 sürümünü indirip deneyin..
ne yapalım bizde aynısında devam edecez şimdi dlıght bakıyodum hocam ne dersin bir onun tadınada bakalımmı 

malesef yapamadım bu büyük bi ayıpne yapalım bizde aynısında devam edecez şimdi dlıght bakıyodum hocam ne dersin bir onun tadınada bakalımmı
![]()
bu arada telefonlar yalama oldu. 
ikisini de denedim allah allah? bir daha mı indirsem?
----------Eklendi @ 20:34:49 ---------- Yazıldı @ 20:31:29 ----------
nerdeyse tüm sürümleri indirdim açılmıyor hata veriyor.
Bir dene bakalım sonucu buraya yazarsınbu arada telefonlar yalama oldu.
----------Eklendi @ 21:32:40 ---------- Yazıldı @ 21:31:54 ----------
Bilgisayarınız "ccleaner" programı ile cookileri temizleyip tekrar deneyin. Ayrıca programı çalıştırdığınız da "Local Cache" temizleyin..[/QUO
hiç sorma servise verecek yüzüm olmaz bişi olsa adam dicek ne yaptın tlfona yürüyor bu![]()
geçmiş olsun belleyi yüklerken phoneix çalışmayı durdurdu programı kapat şeklinde uyarı geldi kapadım tel açılmıyor :/
----------Eklendi @ 23:27:44 ---------- Yazıldı @ 23:24:59 ----------
siyah ekran içinde beyaz nokia yazıyor power tuşuna başınca ve tekrar kapanıyor yüklemiyim yüklemiyim derken kaşındı bi tarafımız telefon gitti![]()
geçmiş olsun belleyi yüklerken phoneix çalışmayı durdurdu programı kapat şeklinde uyarı geldi kapadım tel açılmıyor :/
----------Eklendi @ 23:27:44 ---------- Yazıldı @ 23:24:59 ----------
siyah ekran içinde beyaz nokia yazıyor power tuşuna başınca ve tekrar kapanıyor yüklemiyim yüklemiyim derken kaşındı bi tarafımız telefon gitti![]()
hocam file ye tıkladığımda producton scan seceneği çıkmıyor ..no panik no connecten yap fileye tıkla producton scan yap rm596 yı bul tıkla ok de
----------Eklendi @ 23:42:01 ---------- Yazıldı @ 23:31:17 ----------
webstyl şuraya bi pes2011 uplod et varsa sende hocam yüklim
no panik no connecten yap fileye tıkla producton scan yap rm596 yı bul tıkla ok de
----------Eklendi @ 23:42:01 ---------- Yazıldı @ 23:31:17 ----------
webstyl şuraya bi pes2011 uplod et varsa sende hocam yüklim

hocam file ye tıkladığımda producton scan seceneği çıkmıyor ..

Dostum phoneix sürümü kaç olması gerekiyor konudaki phoneix ilemi .Arşivimiden yüklüyorum atarım birazdan linki
Öncelikle phoneix programını çalıştırın. Bağlantı tipini no connected seçin sonra File yapıp open producton tıklayın. Burada Type Filter kısmına RM-596 yazın. Çıkan sonucu seçip ok yapın. Sonra Flashing/MultiFlash tıklayın. Dead phpne USB flashing kutucuğu işaretleyin. (Ancak telefonu pc ye daha bağlamayın.) Ardından Refurbish butonuna basın. Sonra karşınıza bir ekran gelecek. Cihazınızın güç düğmesine 8 saniye kadar basılı tutun 3 kere bip sesi duyacaksınız şimdi cihazı pc ye bağlayıp ok tıklayıp yüklemesini bekleyin..
----------Eklendi @ 00:33:29 ---------- Yazıldı @ 00:27:17 ----------
Tamamdır yüklendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum phoneix sürümü kaç olması gerekiyor konudaki phoneix ilemi .
Arşivimiden yüklüyorum atarım birazdan linki
Öncelikle phoneix programını çalıştırın. Bağlantı tipini no connected seçin sonra File yapıp open producton tıklayın. Burada Type Filter kısmına RM-596 yazın. Çıkan sonucu seçip ok yapın. Sonra Flashing/MultiFlash tıklayın. Dead phpne USB flashing kutucuğu işaretleyin. (Ancak telefonu pc ye daha bağlamayın.) Ardından Refurbish butonuna basın. Sonra karşınıza bir ekran gelecek. Cihazınızın güç düğmesine 8 saniye kadar basılı tutun 3 kere bip sesi duyacaksınız şimdi cihazı pc ye bağlayıp ok tıklayıp yüklemesini bekleyin..
----------Eklendi @ 00:33:29 ---------- Yazıldı @ 00:27:17 ----------
Tamamdır yüklendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam büyüksün 53 mb dosya maşallah seyirciyidemi koydun naptın 

hocam büyüksün 53 mb dosya maşallah seyirciyidemi koydun naptın
![]()