Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

jeki01

jeki01

Üye
emeğine sağlık. dün akşam yükledim sorunsuz çalışıyor.
Sonunda Anna sı Belle dim, Nokia nın.

• Beğen
Tepkiler: osmanalpay ve WebStyle

siego and bp

siego and bp

Üye
NESE HALLAETTİM peki bu türk annasına belle nasıl atarız

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
aynen yapıyorum refurbişe basıyorum tlfon kapanıyo ondan sonra bi türlü tlfonu görmüyo sinir oldum yaaa :D usbde sorun var şimdi phoneexi tekrar kuruyorum bakalım olcakmı :D

Ne yaptın hocam geri dönebildin mi? :)

----------Eklendi @ 20:06:56 ---------- Yazıldı @ 20:06:21 ----------

NESE HALLAETTİM peki bu türk annasına belle nasıl atarız

Almanya annasını indirip flashlayın onun üstüne belleyi yükleyin..

haliloz95

Üye
yok arkadaş bu navinin açılacağı yok :D 1.4 gb lik dosyayı yüklemeden atsam flash bişi olur mu :D

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaş bu navinin açılacağı yok :D 1.4 gb lik dosyayı yüklemeden atsam flash bişi olur mu :D

Bende navi gayet sağlıklı çalışıyor. Sizde hangi sürüm var? Bir de v1.3 sürümünü indirip deneyin..

haliloz95

Üye
ikisini de denedim allah allah? bir daha mı indirsem?

----------Eklendi @ 20:34:49 ---------- Yazıldı @ 20:31:29 ----------

nerdeyse tüm sürümleri indirdim açılmıyor hata veriyor.

marsoy

marsoy

Üye
Bende navi gayet sağlıklı çalışıyor. Sizde hangi sürüm var? Bir de v1.3 sürümünü indirip deneyin..

malesef yapamadım bu büyük bi ayıp :D ne yapalım bizde aynısında devam edecez şimdi dlıght bakıyodum hocam ne dersin bir onun tadınada bakalımmı :D:D

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
malesef yapamadım bu büyük bi ayıp :D ne yapalım bizde aynısında devam edecez şimdi dlıght bakıyodum hocam ne dersin bir onun tadınada bakalımmı :D:D

Bir dene bakalım sonucu buraya yazarsın :D bu arada telefonlar yalama oldu. :ehe

----------Eklendi @ 21:32:40 ---------- Yazıldı @ 21:31:54 ----------

ikisini de denedim allah allah? bir daha mı indirsem?

----------Eklendi @ 20:34:49 ---------- Yazıldı @ 20:31:29 ----------

nerdeyse tüm sürümleri indirdim açılmıyor hata veriyor.

Bilgisayarınız "ccleaner" programı ile cookileri temizleyip tekrar deneyin. Ayrıca programı çalıştırdığınız da "Local Cache" temizleyin..

marsoy

marsoy

Üye
Bir dene bakalım sonucu buraya yazarsın :D bu arada telefonlar yalama oldu. :ehe

----------Eklendi @ 21:32:40 ---------- Yazıldı @ 21:31:54 ----------

Bilgisayarınız "ccleaner" programı ile cookileri temizleyip tekrar deneyin. Ayrıca programı çalıştırdığınız da "Local Cache" temizleyin..[/QUO

hiç sorma servise verecek yüzüm olmaz bişi olsa adam dicek ne yaptın tlfona yürüyor bu :D

• Beğen
Tepkiler: WebStyle

mersin112

Üye
orjinal türkiye annasının üzerinede gayet sağlıklı belle kurulabiliyor arkadaşlar. bilginize.

mfb2

mfb2

Üye
geçmiş olsun belleyi yüklerken phoneix çalışmayı durdurdu programı kapat şeklinde uyarı geldi kapadım tel açılmıyor :/

----------Eklendi @ 23:27:44 ---------- Yazıldı @ 23:24:59 ----------

siyah ekran içinde beyaz nokia yazıyor power tuşuna başınca ve tekrar kapanıyor yüklemiyim yüklemiyim derken kaşındı bi tarafımız telefon gitti :)

mersin112

Üye
geçmiş olsun belleyi yüklerken phoneix çalışmayı durdurdu programı kapat şeklinde uyarı geldi kapadım tel açılmıyor :/

siyah ekran içinde beyaz nokia yazıyor power tuşuna başınca ve tekrar kapanıyor yüklemiyim yüklemiyim derken kaşındı bi tarafımız telefon gitti :)

dead flash at bende karşılaştım daha önce açılıyor dead flash ile.

yok eğer olmazsa da scandavia ile pr 1.2ye geri dönebilirsin.

marsoy

marsoy

Üye

no panik no connecten yap fileye tıkla producton scan yap rm596 yı bul tıkla ok de

----------Eklendi @ 23:42:01 ---------- Yazıldı @ 23:31:17 ----------

webstyl şuraya bi pes2011 uplod et varsa sende hocam yüklim

mfb2

mfb2

Üye
no panik no connecten yap fileye tıkla producton scan yap rm596 yı bul tıkla ok de

hocam file ye tıkladığımda producton scan seceneği çıkmıyor ..

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi

Arşivimiden yüklüyorum atarım birazdan linki :)

hocam file ye tıkladığımda producton scan seceneği çıkmıyor ..

Öncelikle phoneix programını çalıştırın. Bağlantı tipini no connected seçin sonra File yapıp open producton tıklayın. Burada Type Filter kısmına RM-596 yazın. Çıkan sonucu seçip ok yapın. Sonra Flashing/Firmware Update tıklayın. Dead phpne USB flashing kutucuğu işaretleyin. (Ancak telefonu pc ye daha bağlamayın.) Ardından Refurbish butonuna basın. Sonra karşınıza bir ekran gelecek. Cihazınızın güç düğmesine 8 saniye kadar basılı tutun 3 kere bip sesi duyacaksınız şimdi cihazı pc ye bağlayıp ok tıklayıp yüklemesini bekleyin..

----------Eklendi @ 00:33:29 ---------- Yazıldı @ 00:27:17 ----------

Tamamdır yüklendi. :)

• Beğen
Tepkiler: marsoy
mfb2

mfb2

Üye

Öncelikle phoneix programını çalıştırın. Bağlantı tipini no connected seçin sonra File yapıp open producton tıklayın. Burada Type Filter kısmına RM-596 yazın. Çıkan sonucu seçip ok yapın. Sonra Flashing/MultiFlash tıklayın. Dead phpne USB flashing kutucuğu işaretleyin. (Ancak telefonu pc ye daha bağlamayın.) Ardından Refurbish butonuna basın. Sonra karşınıza bir ekran gelecek. Cihazınızın güç düğmesine 8 saniye kadar basılı tutun 3 kere bip sesi duyacaksınız şimdi cihazı pc ye bağlayıp ok tıklayıp yüklemesini bekleyin..

Dostum phoneix sürümü kaç olması gerekiyor konudaki phoneix ilemi .

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Dostum phoneix sürümü kaç olması gerekiyor konudaki phoneix ilemi .

Evet konudaki phoneix sürümünü indirin. Bende onu kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım daha şimdiye kadar..

marsoy

marsoy

Üye

Öncelikle phoneix programını çalıştırın. Bağlantı tipini no connected seçin sonra File yapıp open producton tıklayın. Burada Type Filter kısmına RM-596 yazın. Çıkan sonucu seçip ok yapın. Sonra Flashing/MultiFlash tıklayın. Dead phpne USB flashing kutucuğu işaretleyin. (Ancak telefonu pc ye daha bağlamayın.) Ardından Refurbish butonuna basın. Sonra karşınıza bir ekran gelecek. Cihazınızın güç düğmesine 8 saniye kadar basılı tutun 3 kere bip sesi duyacaksınız şimdi cihazı pc ye bağlayıp ok tıklayıp yüklemesini bekleyin..

:tşk: hocam büyüksün 53 mb dosya maşallah seyirciyidemi koydun naptın :D:D

mfb2

mfb2

Üye
3 kere bip sesi gelmiyor 3 kere titriyor telefon gece gece başımıza gelen işe bak :D

Üst Alt