Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

delidolunet

delidolunet

Üye
Arkadaşlar çok garip bi sorunum var. Belleyi başarılı bi şekilde yükledim. Türkçe olarak gayet güzel çalışıyo sağolsun arkadaş çok iyi anlatmış ama sorun şu ki;

hiç bi şekilde sms gönderemiyorum. Sürekli sms gönderilemedi hatası alıyorum. Aramalarda gelen aramalada bi sorun yok, mesaj merkezini de kontrol ettim o da Turkcell olarak ayarlı. Yaşamış biri veya sebebini bilen biri var mı?

Çok sinir oldum bu saçma arızaya..

haliloz95

Üye
navifirm hala açılmadı indiremiyorum dosyayı :S

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
ben şimdi orjinal tr kodlu anna güncellemesi yaptım bunun üstüne de germany anna yı indirmeden direk kurabilir miyim acaba???

mfb2

mfb2

Üye
Dostum bu konudaki phoneix kuruluydu pc e biraz bu konuda biraz diğerinden bakarak il defa flash attım başarılı eyvallah :)

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
arkadaslar cevap bekliyorum orjinal tr anna uzerine kurulabiliyormu belle

haliloz95

Üye
millet hep alman annasına kurmuş :) bende alman annasına kurucam daha stabil diyolar...

bir bilginiz var mı? navifirm ne zaman açılır?

siego and bp

siego and bp

Üye
Ben orjinel annanın üstüne yapmaya çalıştım olmadı tel daha açılmıyo yardımcı olur musun

kasap111

kasap111

Üye
Harbi on numarasın süper oldu teşekkür emeği geçen herkese

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
siego and bp

siego and bp

Üye
usta ben yapamdım nasıl yaptın ben tel açılmıyo şimdi ne yapıcam

kazım61061

kazım61061

Üye
arkadasımmm ben bu navıfırm prgramını acıyorumm ama ekran bos hıc bı dosya yok ne yapıcam programdamı bı hata var anlamadım

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
siego and bp

siego and bp

Üye
kurma usta çok karmaşık yardım eden de yok servise gidicek mecbur

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok garip bi sorunum var. Belleyi başarılı bi şekilde yükledim. Türkçe olarak gayet güzel çalışıyo sağolsun arkadaş çok iyi anlatmış ama sorun şu ki;

hiç bi şekilde sms gönderemiyorum. Sürekli sms gönderilemedi hatası alıyorum. Aramalarda gelen aramalada bi sorun yok, mesaj merkezini de kontrol ettim o da Turkcell olarak ayarlı. Yaşamış biri veya sebebini bilen biri var mı?

Çok sinir oldum bu saçma arızaya..

Telefona format atmayı bi deneyin isterseniz.

navifirm hala açılmadı indiremiyorum dosyayı :S

Anna çıktığı için aşırı yüklenme oluyor. Akşam vakti deneyin o zaman sunucuyu tekrar aktif ediyorlar.

ben şimdi orjinal tr kodlu anna güncellemesi yaptım bunun üstüne de germany anna yı indirmeden direk kurabilir miyim acaba???

O şekilde denenmedi 1.mesajdaki gibi uygulamanız daha sağlıklı olur.

millet hep alman annasına kurmuş :) bende alman annasına kurucam daha stabil diyolar...

bir bilginiz var mı? navifirm ne zaman açılır?

Bu akşam tekrar deneyin.

Ben orjinel annanın üstüne yapmaya çalıştım olmadı tel daha açılmıyo yardımcı olur musun

Arkadaşlar 1.mesajdaki anlatılanlara göre neden uygulamıyorsunuz hiç anlamıyorum sizi :) alman annasını indirip onun üzerine belle yi update edeceksiniz. Telefona muhtemelen dead flash atmak zorundasınız.

arkadasımmm ben bu navıfırm prgramını acıyorumm ama ekran bos hıc bı dosya yok ne yapıcam programdamı bı hata var anlamadım

Akşam tekrar deneyin.

siego and bp

siego and bp

Üye
yüklerken bu hata geliyor ve cancel diyince gidiyor yükleme duruyor

Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x8421001c (-2078212068)

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
kurma usta çok karmaşık yardım eden de yok servise gidicek mecbur

Ama hata sizde ben orjinal anna ile belleyi yükleyin diye birşey denemedim. 1.mesaj'a göre uygulama yapmış olsaydınız muhtemelen şu anda türkçe belle ye kavuşmuştunuz..

siego and bp

siego and bp

Üye
peki şimdi ne yapmam lazım dead flash atmam lazım lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim

----------Eklendi @ 17:06:32 ---------- Yazıldı @ 17:04:21 ----------

usta msnden konuşalım mı ekleyin bi zahmet olucak ama [email protected]

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
siego and bp

siego and bp

Üye
bende bu dosyalar gözükmüyor pfff

haliloz95

Üye