Merhabalar Üstadlarım;
Yüklemeye bende anna mevcut olduğu halde en baştan başladım. Dosyaları indirdim ve phoenix'le flashlama bölümüne geçtim. Dosyaları yükledikten sonra bahsedildiği gibi 25 saniye saydı ve daha sonrasında bir hata verdi (hatırladığım kadarıyla flashlamanın gerçekleştirilemediği ile ilgili bir hata). Yine bahsedildiği gibi iptal dedim ve ikinci işleme geçmeye hazırlanırken phoenix'in telefonu görmediği uyarısı almaya başladım. Tabi mesai saati de bittiği için şirketten açılmayan telefonla birlikte ayrıldım. Bu sabah phoenix'i tekrar açtım ve 14. sayfada benzer bir sıkıntıyı dile getiren arkadaşa bahsedilen "Dead phone USB flashing" (
bu ) seçeneği ile devam ettim. Dört beş hata sonrasında önceki flashdaki işlemleri yaptı ve yine 25 saniye saydı. 25 saniye sonrasında önceki flash işleminde karşıma gelen
"The mobile device is not detectable after flash operation. To recover, follow these instructions:
1. Disconnect USB cable
2. Connect USB cable
3. Press OK"
iletisi geliyor ve kabloyu çıkartıyorum, takıyorum ve "Tamam"a basıyorum ve kısa bir süre sonra aynı ileti tekrar geliyor.
İşlem devam ederken phoenix'in output'undaki yazılar da aynen şöyle;
"Scanning image files...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
ERROR: Product recovery failed
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
Starting to recover the phone
Recoverying phone
Initializing"
"İptal"e bastığım da da telefon yine açılmıyor. Kabloyu çıkardıktan sonra yine 8 saniye kapatma tuşuna basık tuttuğumda;
"Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?
HRESULT 0x8421001c (-2078212068)
Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry."
hatası alıyorum ve "Retry" dediğimde aynı hata tekrar ediyor.
Yardımlarınızı bekliyorum. Sorunumu gayet açıklayıcı bir şekilde anlattığımı düşünüyorum. Telefonu iş telefonu olarak kullanıyorum ve bankaların onaylama mesajları telefonuma gelemiyor şu anda. Aynı zamanda acaip derece belle yükleme isteği var içimde.
----------Eklendi @ 08:52:57 ---------- Yazıldı @ 08:34:10 ----------
Üstadlarım;
İnternette bu konu ile ilgili aramalar yaparken scandinavia adlı bir dosya buldum ve bununla bir dead phone flash attım ve flashlama işlemi tamamlandı.
Şimdi birinci işleme geri dönerek tekrar denemeye başlıyorum. Eğer başarısız olursam sizleri tekrar rahatsız ederim.
Başınızı ağrıttığım için kusuruma bakmayın.
----------Eklendi @ 09:25:01 ---------- Yazıldı @ 08:52:57 ----------
Üstadım
Anlatımınız ve yardımseverliğiniz için teşekkür ederim.
Kurulum ikinci denememde bahsettiğiniz önemsiz uyarılarla birlikte tamamlandı ve belle sorunsuz bir şekilde çalışmaya başladı.