arkadaşlar şuanki en iyi belle kimin ben şuanda ivo777 3.1 tr kullanıyorum ama daha iyisi var mı acaba?
dead flash atacan kardeş incelemesi var forumdamerhabalar
anlattıklarınızı harfiyen uyguladım lakin güç butonuna açmak için bastığımda 4 kez siyah zemin üzerine beyaz nokia yazısı sönüp tekrar beliriyor ve 4. den sonra telefon kendiliğinden kapanıyor sanırım ekrana hiç bir şey gelmiyor.cihazı usb ile bağladığımdada aynı şeyle karşılaşıyorum.şuan telefon açılmıyor yani dediğim şey tekrarlanıyor sürekli ne yapabilirim?
Daha sonra dosya yöneticisinden depo hafızasını biçimlendirin ve sonrasında ise *#7370# yapıp telefonunuza format atın. (O kadar işlemden sonra telefon rahatlasın.
kardeşim burda hangi dosya yöneticisinden bahsettin telefon açılmıyor zaten bu işlemleri yaptıktan sonra sadece nokıa logosu görüyorum güç düğmesine bastıktan sonra
----------Eklendi @ 10:41:37 ---------- Yazıldı @ 10:37:05 ----------
kardeş dead phone lada flash attık başka şeyler sallayın !!!!
Symbian Anna gerçekten Belle karşısında ezik kalıyor da hocam bu Belle'yi kendi başımıza cihaza yüklersek, cihaz garanti dışı kalır mı?
NaviFirm+ 1.4 sürümünü yükledim fakat nokia care suit de server sorunu verip karşıdan yükleme yapmamaktadı sorun ne olabilir nasıl çözebilirim win7 kullanıyorum alakalı olabilirmi?..