Nokia n8 de resmi ANNA nın üzerine ben BELLE yükledim, fakat Product Code hatası verdi, bu hatayı almamak için yine bu sayfalarda var, Navi den 24.1 sürümünden telefon la ilgili sürüm dosyalarını indirdim ve burada anlatıldığı gibi Phoenix in altına kopyaladım ve Belle yüklemeden sonraki adımları takip etme yöntemiyle sorunsuzca kurabildim.
Bu ivo nun BELLE si güzel di, offis yoktu bu forumlardan bulup kurdum, quick officin word ü çalışmadı, Smart Office yi kurdum, alışmak öğrenmek zaman alsa da o da güzel bir office programı, yalnız smart office ile düzenlediğiniz bir dosyayı quick office açmıyor.Bilginiz olsun.
Operada da bazı karakterler rusça gözüküyor du, ve bunu araştırıken, sağ olsun, medness in tavsiyesiyle mendess in bellesini denedim, oda güzel fakat hafıza kartına yedeklediğim telefon rehberimi görmedi ve geri yükleyemedim, bunu araştırırken, Kurtuluşun bellesini farkettim ve onu da denedim, şimdilik bir soruna rastlamadım herşey gayet güzel çalışıyor.
Bana göre şimdilik en iyisi Kurtuluşun Bellesi gibi duruyor, aralarında saydığım bu hatalardan başka görsel farklar var, bu da kullanıcıların kişisel fikrine göre değişir sanırım.
Konularla ilgili herkese teşşekkür ederim.Saygılar.