arkadaşım telefon açılmıyor annayı yükledikten sonra belleye çevircem usb yi bulmuyor phoenix den
----------Eklendi @ 14:38:27 ---------- Yazıldı @ 14:37:18 ----------
arkadaşar telefonumu bozdu açılmıyor ne yapmam lazım yardımızı bekliorum .s
resmi olarak ne zaman gelir acaba o daha iyi olur sabırla onu bekliyorum
2012 şubat ayı içerisinde geleceği söyleniyor.. Ancak Nokia tarafından açıklanan net bir bilgi henüz yok.
link verebilirsen ben okurum bi
''Nokia açıklama yaptı İngilizcem fazla yok çeviremedim İngilizce biliyosanız bi inceleyin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kısaca 603,700 ve 701 cihazlarda belle yüklü olduğunu şubat ayı içerisinde Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, ve Nokia Oro bu cihazlar da belleyi güncelleyebilecekler diyor sanırım. Önce çin'de başlanacak galiba çindeki üretim merkezlerindeki N8 , C7 ve C6-01 Belle yüklü cihazlar satışa çıkartıldığını yazıyor. Daha sonra tüm dünya da bu güncellemeden yararlanabilecek gibisinden birşeyler yazıyor.

yapamadım tlfn çöktü açılmıyor biri yardım ederse sevinirim,, tlfn n8 ve 25,07 yüklü anna
belki cevabı verilmiştir ama bi soru soracağım, Anna 25.008 yükl bende. Belle yi nasıl yükleyeceğim? Orijinalini bekle demeyin çünkü orijinali gelse ingilizce olacak telefon. (Hale hazırda ingilizce zaten)