Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

n8ci

Üye
firmware update yaptktan sonra code bölmne gldgmde açlan sayfa boş çkyo birsey görnmyo nolck ?

joe_cenk

joe_cenk

Üye
:tşk:

klncarsln

klncarsln

Üye
programı yüklerken şu hata:

yükledikten sonra açmaya çalışırken şu hatayı alıyorum :

]

ne yapmalıyım? yüklemeyi gerçekten çok istiyorum. özelden de yardım alabilirim konuyu açan arkadaş tarafından. lütfen yardım edin :(

thump

Üye
arkadaşım telefon açılmıyor annayı yükledikten sonra belleye çevircem usb yi bulmuyor phoenix den

----------Eklendi @ 14:38:27 ---------- Yazıldı @ 14:37:18 ----------

arkadaşar telefonumu bozdu açılmıyor ne yapmam lazım yardımızı bekliorum .s

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Arkadaşlar şuan 25.7 Anna kullanıyorum sizce Şubatı bekleyim orjinal Belle mi kurmalıyım yoksa bu Belle daha mı iyi?

----------Eklendi @ 08:30:27 ---------- Yazıldı @ 08:20:08 ----------

arkadaşım telefon açılmıyor annayı yükledikten sonra belleye çevircem usb yi bulmuyor phoenix den

----------Eklendi @ 14:38:27 ---------- Yazıldı @ 14:37:18 ----------

arkadaşar telefonumu bozdu açılmıyor ne yapmam lazım yardımızı bekliorum .s

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...k-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html

Şu konuyu bi incele işine yarayacağını düşünüyorum.

one2one2

one2one2

Üye
birsey sorucam diyorsunuzki dead phone yaparsaniz servis bunu anlar ve garanti disi kalir. benim suan telefonumda bi sorun var (acildiktan sonra sistem hatasi uyarisi) goze batmiyor sorunda cikarmiyor ama flashlamak istiyorum. ama anlamak istedigim telefonu flasladigimda c: d: gibi sistem suruculeride formatlaniyormu? yoksa uzerinemi kuruluyor. ben formatlanip sifirlansin istiyorum. bunun icin dead phone mu yapmam gerekiyor?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
resmi olarak ne zaman gelir acaba o daha iyi olur sabırla onu bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
2012 şubat ayı içerisinde geleceği söyleniyor.. Ancak Nokia tarafından açıklanan net bir bilgi henüz yok.

Nokia açıklama yaptı İngilizcem fazla yok çeviremedim İngilizce biliyosanız bi inceleyin :)

mahirmete

mahirmete

Üye
link verebilirsen ben okurum bi

illias

Üye
ben yukldm. Ama ovi ve bazı progRamlar çalşmyo. Bazende telfndan çektgm fotolar gözükmyo. Bide telfnumda ne var ne yok hepsini sildi süpürdü. Numaralarm bile gtti. Keşke orgnal sürümünü bekleyseydm.. Arada kasıyo bide. Yanlış mi yükldm yaw?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
link verebilirsen ben okurum bi

Kusura bakmayın farketmemişim ekledim şimdi. Bide şu var:

''İlk paragraf dikkatimi çekti çarşamba falan diyo :)''

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Nokia açıklama yaptı İngilizcem fazla yok çeviremedim İngilizce biliyosanız bi inceleyin :)

Kısaca 603,700 ve 701 cihazlarda belle yüklü olduğunu şubat ayı içerisinde Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, ve Nokia Oro bu cihazlar da belleyi güncelleyebilecekler diyor sanırım. Önce çin'de başlanacak galiba çindeki üretim merkezlerindeki N8 , C7 ve C6-01 Belle yüklü cihazlar satışa çıkartıldığını yazıyor. Daha sonra tüm dünya da bu güncellemeden yararlanabilecek gibisinden birşeyler yazıyor.

mahirmete

mahirmete

Üye
Aynı şekilde katılıyorum :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Kısaca 603,700 ve 701 cihazlarda belle yüklü olduğunu şubat ayı içerisinde Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, ve Nokia Oro bu cihazlar da belleyi güncelleyebilecekler diyor sanırım. Önce çin'de başlanacak galiba çindeki üretim merkezlerindeki N8 , C7 ve C6-01 Belle yüklü cihazlar satışa çıkartıldığını yazıyor. Daha sonra tüm dünya da bu güncellemeden yararlanabilecek gibisinden birşeyler yazıyor.

Daha sonra yazıyosa martı bulcak anlaşılan tamda heveslenmiştik orjinal belle için :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Arkadaşlar kurtuluş belle içinde mi aynı işlemi yapcaz?

bymetx

Üye
yapamadım tlfn çöktü açılmıyor biri yardım ederse sevinirim,, tlfn n8 ve 25,07 yüklü anna

distakjo

distakjo

Üye
belki cevabı verilmiştir ama bi soru soracağım, Anna 25.008 yükl bende. Belle yi nasıl yükleyeceğim? Orijinalini bekle demeyin çünkü orijinali gelse ingilizce olacak telefon. (Hale hazırda ingilizce zaten)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
belki cevabı verilmiştir ama bi soru soracağım, Anna 25.008 yükl bende. Belle yi nasıl yükleyeceğim? Orijinalini bekle demeyin çünkü orijinali gelse ingilizce olacak telefon. (Hale hazırda ingilizce zaten)

Bence PR1.0'a downgrade yap sonra yükle :)

Üst Alt