Symbian Belle Türkçe Sürümü Yayınlanmış

comand0

Üye
marsoy bide şeyi dicem kusura bakma annada 7 dosya vardı bellede 4 dosya ondan olabilirmi

siliyorum hocam 9 defa flash attım çeşit çeşit phoneix indirdim sürüm farkı vardır die ama beceremedim. downgrade ile geri açıyorum teli ama belle yüklemede sürekli aynı hatayı alıyorum.

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
O video ve resim düzenleme kısımlarını ana ekrandan gözüm görmesin diye kaldırdım tr başka şeyler ekledim.

----------Eklendi @ 04:16:36 ---------- Yazıldı @ 04:13:25 ----------

Büyük ihtimalle Anna sürümü ile ilgili diye tahmin ediyorum. O kadar format attım. Bir çok müzik dosyası yüklenmiş telefona hayret

Tepkiler: marsoy
hayırlı olsun beyler darısı bizm başımıza

marsoy

Üye
siliyorum hocam 9 defa flash attım çeşit çeşit phoneix indirdim sürüm farkı vardır die ama beceremedim. downgrade ile geri açıyorum teli ama belle yüklemede sürekli aynı hatayı alıyorum.

phoneix 2011 ile flasla arkadaşım bak videoda verdim buna bakarak tekrar bir yüklemeye çalış dedğim gibi anna yüklü olduğu için only die bir dosyada var ayrıca kırmızı bir dosyada var o ikisini imha et flaşlarken

bi dk bi soft atıyorum resimler için bakacağım hemen

marsoy

Üye
Sende var mı hocam ingilizce bir yer

Eğer yoksa Anna hangi versiyon sürüm cart curt yüklüyorsun vallahi telefon sinir etti beni bugün (bende dg euro alman annası var)

bende onu flaşlamıştım hocam ya valla tlfonun n7.5 mi acaba bi bak tekrar kafaya taktım inan neden sende ingilizce

marsoy

Üye
abi kendi tlfonumdan şüphe etmeye başladım şimdi benmkimi acaba n7.5