arkadaşlar verilmiş olan qt zipinde 3 tane dosya var ben nokia qt yi kurmaya çalıştığımda dosya bozuk uyarısı veriyor halbuki ben tam indirdim qtleri sizdede hata veriyormu ?
kcsoft dosya bozuk uyarısı ilk önce bu işi pc den çıkartman lazım yani o zipi eger pc den çıkartıp hala o sorunu alıyosan daha önceden qt kurduysan bazı bileşenler kalmış olabilir diye düşünüyorum
kcsoft dosya bozuk uyarısı ilk önce bu işi pc den çıkartman lazım yani o zipi eger pc den çıkartıp hala o sorunu alıyosan daha önceden qt kurduysan bazı bileşenler kalmış olabilir diye düşünüyorum
yaw biri signed lısını yuklesın nolur bende sertifika yok opda ya yoladım ıstek sımdı onu bekleyemem
direkt olarak sertifika alabileceiğim bir site varmı imobile var ama o da cok karıısk hem opda ingilizce olmus anlıyorum opda yı ama onlarda gec verıyolar sertifikayı biri yardım etsin lütfen
hoopp ustalar yukledım hersey gayet guzel ıyı gelıstırılırse mukkemmel olur dıyorum... ve bu ttpod xplorerr ın yerıne baska bısı koyamazmıyız??? yardım ederseniz sevinirim