umut1739
Üye
çok teşekkürler ürün kodu kaç oluyor bi de en kötü ihtimalle navifarmdan çıkan belle yi indirip kurarız bi sıkıntı olmaz diye düşünorumZaten bu yeni çıkacak sürüm. Sorun çıkmayacak güncellemede. Anna'ya dönüş yok şu anlık. Bulursam ilk sizinle paylaşacağım. Bu arada yardım edebildiysem ne mutlu bana
çok teşekkürler ürün kodu kaç oluyor bi de en kötü ihtimalle navifarmdan çıkan belle yi indirip kurarız bi sıkıntı olmaz diye düşünorum
Hiç sorun yaşayan varmı arkadaşlar belle ile ilgili. En ufakta olsa sorun yaşayanlar belirtirse yüklemeyi düşünenler için yardımı olur?
arkadaşalr ben adım adım uyguladum şu an telefonumda test mode yazıyor 5 dk dır boyle ne yapmam lazım
Bir soru; Dead Phone Flashing değil de, sıradan flash yöntemiyle opsiyonlar bölümünden dosyaları değiştirip Refurbish desek flashlanmaz mı telefon?
arkadaşlar talimatları izleyin anna dosyalarının hepsini rm-675 klasörüne atın indirdiğiniz her iki dosyayı ayrı dosya içinde tutun mesela ben belle ve türkçe diye iki yere koydum ardından telefonu bağlayın kapalı bir şekilde telefona format atmayı unutmayın tertemiz olsun sorun çıkmasın diye ben yaptim iyikide yaptım herneyse phoneix açın open product a gelin nokia rm-675 yazim kod çıkıyo hemen seçin sonra flashing tıklayın üç noktadan anna dosyalarını gösterin normal flaş atar gibi dosyaları gösterdikten sonra dead i işaretleyi options a girin core rof2 rof3 uda kalana kadar hepsini silin daha sonra sırası ile baştan başlayarak core yi edit yaparak masaüstüne veya nereye oluşturduysaniz indirdiğiniz belle dosyasını gösterin başka hiçbirşey yapmadan tamam deyin aynı şekilde rof3 ve uda dosyalarını gösterin en önemli nokta rof2yi indirdiğiniz ikinci dosyada olan türkçe olanı gösterin yoksa ıngilizce olur toplam dört adet dosya kalacak flaş a atarken zaten basit korkmayın herkes yapabilir işlemler bittikten sonra tamam ok deyip rebush yapın usb kablosu çıkartın batarya sökün kabloyu takın batarya takın açma kapama düğmesine kısa basıp çekin yükleme başlar en sonunda hata gibi birşey söyleyip 25den geri sayıma başlar bekleyin bittikten sonra çıkarın belle hayırlı olsun korkulacak bir durum yok karışık gelebilir işlemleri sırası ile takip ederseniz kolay olduğunu anlarsınız beş nokta yükleme yapmaya başlaycak biraz uzun sürüyo açılış ama yaptığınıza değecek sorumluluk yapan kişiye aittir yardım isteyen olursa ben burdayim
Flashlanır. Fakat dead kapalı şekilde flashladığı için sistem dosyaları daha sağlıklı değiştiriliyor.
----------Eklendi @ 19:00:08 ---------- Yazıldı @ 18:54:57 ----------
Benim yöntem daha kolay gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?