web browser hakkinda söyleyebileceğim tek sey bu sefer olmus klavye de çok iii olmus. Eğer güncellerseniz kesinlikle tele format atin sifirdan syllabus baslayin su and sanki elimde baska bir telefon var
web browser hakkinda söyleyebileceğim tek sey bu sefer olmus klavye de çok iii olmus. Eğer güncellerseniz kesinlikle tele format atin sifirdan syllabus baslayin su and sanki elimde baska bir telefon var
ben sizi seyrediyorum iyi böyle ben kullandığım her şeyde böyleyim yani orjinal olmuyan bir şeyi asla kullanmam çünkü çok ağzım yandı bu konuda o yüzden değil yoğurdu ayranı bile üfleyerek içerim
bu sürümde hersey mevcut degil mesela temalar flnda yok ayarlarda konumlama yok mail de mesaj içeriğine bakilamiyor fln vs. Vs. Birkaç sey yok onuda oviden tekrar guncellediğimizde hallederiz artik
widgetlerle ilgili sorun yaşayan varmı mesela müzik çalar vidgeti donuyor bildirimlerde mesaj gelmesine rağmen uyarı olmuyor flas sonrası hard format atmadım atsam düzelirmi acaba
arkadaşlar bir şey sordum bilen biri yokmu telefondan yükleye bilecekmiyiz yoksa bilgisayar bağlamak gerekecekmi bu güncelleme çükü bundan önceki telefonumda (x6) yüklüyordum ama büyük güncellemede bilgisayara bağlamak gerekiyordu
arkadaşlar bir şey sordum bilen biri yokmu telefondan yükleye bilecekmiyiz yoksa bilgisayar bağlamak gerekecekmi bu güncelleme çükü bundan önceki telefonumda (x6) yüklüyordum ama büyük güncellemede bilgisayara bağlamak gerekiyordu