Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

egemen1903

Üye
uda dosyası olmadan flash oluyor mu? ben nerede yanlış yaptım? bu konuya çok ihtiyaç olacak bilelimde ona göre flashlayalım telefonu. bir yardım etseniz..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bu downgrade. Normal bir flash haliyle beklememek lazim. Ben dahil bir cok arkadas defalarca orada yazan yontemle downgrade yaptik. Oradaki dosyalar downgrade icin yeterli. Telefonun beyaz ekranda kalmasi cok problem degil. Kalsin istemiyorsaniz once cok saglam format attiktan sonra downgrade yaparsiniz, o zaman beyaz ekranda kalmaz. Ama buna gerek yok. Cunku telefonu PR1.0'da kullanmayacaginiza gore, uzerine istediginiz Anna Belle v.s kurarsaniz bir problem olmaz. Beyaz ekranda kalmasinin en buyuk sebeplerinden biri, sizin gelismis surumler icin yuklediginiz uygulamalarin, PR1.0'a uyumlu olmamasi. Telefon acilirken kitleniyor haliyle. Ama bu PR1.0 yuklenmemis anlamina gelmiyor. Ustune istediginizi yukleyebilirsiniz.

egemen1903

Üye
Tamam şimdi anladım galiba beyaz ekranda kaldığında yine yüklenmiş oluyor yani.

dediğiniz gibi format atmadan yüklemiştim :D bir daha atarsam tam format atıp yüklerim. şimdi netleşti teşekkürler :alkis

takozali

Üye
arkadaşlar ben death phone flash yaparak 11.5 şe düşürdüm telefonu. ancak telefon açılınca beyaz ekran ve nokia yazısı geliyor öylece kalıyor . ne yapmalıyım .

egemen1903

Üye
son 3 mesajda yazıyor zaten.

Node

Node

Üye
N8 telefonumda 025.007 yüklü. Downgrade yapmak için bilgisayarımda yüklü türkçe 14.02 yi flash atabilirmiyim. Downgrade için Scandinavia versiyonu şart mı?

TheMadness

TheMadness

Üye
N8 telefonumda 025.007 yüklü. Downgrade yapmak için bilgisayarımda yüklü türkçe 14.02 yi flash atabilirmiyim. Downgrade için Scandinavia versiyonu şart mı?

Scandinavia şart.

avianca

Üye
ya arkadaşlar bu scandinavia dosyasının içinde uda dosyası yok ??

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Uda'ya gerek yok. Ne cikiyorsa o.

die_tour_you

Üye
s.a

arkadaşlar sinir oldum iki gündür lütfen yardım edin tel açılmıyor titriyor sadece flashgin yapmaya çalışıyorum hata veriyor. Firmware Uptading Failed ACİL YARDİM.

----------Eklendi @ 19:02:24 ---------- Yazıldı @ 18:29:50 ----------

sa arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var acil symbian belle kurarken telefon çöktü sanırım hiç açılmıyor siyah ekran açma tuşuna basılı tutuyorum sadece titriyor lütfen yardım :S:S :(

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
s.a

arkadaşlar sinir oldum iki gündür lütfen yardım edin tel açılmıyor titriyor sadece flashgin yapmaya çalışıyorum hata veriyor. Firmware Uptading Failed ACİL YARDİM.

----------Eklendi @ 19:02:24 ---------- Yazıldı @ 18:29:50 ----------

sa arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var acil symbian belle kurarken telefon çöktü sanırım hiç açılmıyor siyah ekran açma tuşuna basılı tutuyorum sadece titriyor lütfen yardım :S:S :(
korkma arkadasim birsey olmaz.hallederiz gelin yapalim.yeterki belle n8 dogru yerden indirin.
Birde eger v25.07 ise acilmaz direk belle atiyorsaniz once downgrade yapmalisiniz gerek sonra belle yukluyceksiniz.benim konumda hepsi mevcut.
Gerekirse benimle iletisime gecin hallederiz.
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...40_belle-v3-5-23-11-11-tam-turkce-543125.html

hiksos

Üye
Arkadaslar siz dünyanın en güzel en basarılı en akıllı adamlarısınız allah binlerce kazarazı olsun sizden n8 var benda fakat tamamen benden kaynaklı bir yanlış yükleme sonucu teli çökerttim bu konuyu kim actıysa cok cok cok saolusun allah ne nuradı varsa versin sorun tamamen düzeldi teefonu çöken arkadaslar hiç uğrasmadan direk iskandinav sürümünü yükleyip istedikleri sürüme ordan gecebilirler sorun çözülüyor teknik serviz bile çözemedi bunu ama burdan hallettim tekrar4 saolun

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Gecmis olsun.

karuntahta

Üye
harikasınız arkadaşlar sayenizde belleden kurtuldum teşekkürler....

nublies

nublies

Üye
neither dp1 0 nor dp2 0 was found for the product or the product cannot be identified mesajı alıyorum :)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Dogru dosyalari phoenix'den gosteremiyorsun demek ki. Product'a attigin dosyalar yanlis onlari duzelt.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bir ust mesajda yazdim. Product'a dogru dosyalari atip gosteremiyorsunuz. Product klasorune dosyalari atmaniz gerekiyor.

aseu_39

Üye
product klasoruna dosyalari atiyoruz. geçen hafta yapmışdım şimdi olmuyo.
Bir ust mesajda yazdim. Product'a dogru dosyalari atip gosteremiyorsunuz. Product klasorune dosyalari atmaniz gerekiyor.

Üst Alt