Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

Silence45

Üye
Arkadaşlar c6-01'i Anna'ya nasıl döndürebilirim ?

sifre8616

Üye
Merhaba Bende Nokia 7210 supernova var, Nokia Yazılım güncelleştirme ile güncelleştirirken dondu kaldı. şimdi açılmıyor.

Phoenix ve JAR ile denedim ama olmuyor. sanırım
bi tek sorun var oda telefonu bilgisayara
bağladığımda pc Nokia usb romu bir görüyor bir görmüyor.
donanım var yok var yok sürekli böyle

10 sn görüyor 1 sn görmüyor. o yüzdende programlar devam edemiyor.

bunun nedeni ne olabilir naıl çözebilirim kafayı yicem.

icakicix

Üye
abı hıc bısı anlamadım beyınım durdu 1 phoenıx telefonumu görmyor bı turlu ne yaptıysam olmadı resımlerı upload edıcem 2. scandınavıya yı neden ındırıoz eskı fırmwarelerden turkıyeyı ındırmıyoruz guzel guzel bastan bı anlat walla saman cuvalı oldu beynım

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
abı hıc bısı anlamadım beyınım durdu 1 phoenıx telefonumu görmyor bı turlu ne yaptıysam olmadı resımlerı upload edıcem 2. scandınavıya yı neden ındırıoz eskı fırmwarelerden turkıyeyı ındırmıyoruz guzel guzel bastan bı anlat walla saman cuvalı oldu beynım

Downgrade işlemi sadece scandinavia ile oluyor eski sürümü flashlarsan yemiyor telefon. aynı sürümde geçiş yapıcaksan downgrade işlemine gerek yok! :)

sifre8616

Üye
Merhaba Bende Nokia 7210 supernova var, Nokia Yazılım güncelleştirme ile güncelleştirirken dondu kaldı. şimdi açılmıyor.

Phoenix ve JAR ile denedim ama olmuyor. sanırım
bi tek sorun var oda telefonu bilgisayara
bağladığımda pc Nokia usb romu bir görüyor bir görmüyor.
donanım var yok var yok sürekli böyle

10 sn görüyor 1 sn görmüyor. o yüzdende programlar devam edemiyor.

bunun nedeni ne olabilir naıl çözebilirim kafayı yicem.

Cevap Verebilecek Yokmu?
Bu telefonu canlandırmam lazım, kafayı yedim...

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Yararlı ve güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler.

Keşke Antivürüs'ün kapatılması gerektiği, ana mesajda bir uyarı olarak verilseydi.

Antivürüsü kapatana kadar bir türlü işlem tamamlanamıyordu. Antivirüsü kapatınca sorunsuz bir şekilde flash atma işlemi gerçekleşti.

İşlemi uygulamadan önce mutlaka bilgisayarınızdaki antivirüsü durdurun.

baran241995

baran241995

Üye
hayatta hiçbir zaman geriye dönmiycen (h)

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92

olay_firar

Üye
ben denedim annadan sonra belleyi yükleyemeye çalıştım ve telefon çökü ama dead flash sayesinde tekrar açtım

archil

Üye
Telefonu bağlayınca telefon açılıyor adam kapalı kalsın demiş nasıl oacakki herşey boş anlatım anlat geç işe yaramaz silin gitsin konuyu

can1990usta

can1990usta

Üye
Telefonu bağlayınca telefon açılıyor adam kapalı kalsın demiş nasıl oacakki herşey boş anlatım anlat geç işe yaramaz silin gitsin konuyu

power tuşunu 8sn basılı tutunca telefon tamamen kapanıyo ve 3kez titriyo veeee downgrade rulz! =D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bozuk fw atıp telefonu çökertmiştim. Kurtarabilecek miyim bakalım.

----------Eklendi @ 20:13:58 ---------- Yazıldı @ 20:11:39 ----------

Kurtardım :))

xsilver

Üye
Arkadaşlar Lütfen bilgi verirmisiniz.
Bende Nokia N8 Silver BELLE (111.030.0609) yüklü.
Yazılımı Symbian^3 orijinal haline indirmek istiyorum.(Anna yada belle olmayacak)
NaviFirm Plus programın da
Server ne seçilmeli ? Nokia Care Suite ve Quality Assurance arasın da ne fark var hangisi seçilmeli.
ilk orjinal Releases versiyon ne seçilmeli.
versiyon düşürme cihaz kapalı mı yada açık mı olacak?

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
burda anna 25.007 ye geçebilir miyiz Türkiye downrage üzerinden. MEsaj atar mısınız

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes cok sagol

TheMadness

TheMadness

Üye
Text clock sorunsuz çevirildi. Yönetici onayında. Onaylanınca Symbian^3 Widget bölümünden indirebilirsiniz.

baran241995

baran241995

Üye
:tşk:

htmy

htmy

Üye
vallaa teleon pahalı olduğundan millet kenara çekilmiş , meydana çıkacakları bekleyip başlamak istiyor :D kurt gibisiniz haaa :D

esir_exe

esir_exe

Üye
hersey için tesekkurler işe yaradı :)

anlars

Üye
Arkadaşlar c3-01 telefonum var fakat buradaki işlemleri uygulamama rağmen düzelmedi. Yardımcı olabilecek biri var mı telefonum şuanda hiç bir şekilde açılmıyor.

Üst Alt