Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Tam olarak ne yapinca bu hatayi veriyor. Birseyleri flashlarken atliyormussun gibi hisettim. Flash dosyalarini seciyorsun degil mi?

yesrip2

yesrip2

Üye
ya ustam bunun dili ingilizce çıkktı ve türkçe seçenek de yok..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Downgradeden sonra ingilizce olur, istedigin Turkce olan bir versiyonu kurman gerek uzerine.

osmancan007

Üye
bunu c7 için nasıl yaparız

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
C7 icin henuz bir versiyon dusurme yontemi bulunmadi.

talhayar

talhayar

Üye
usta teşekkür ederim anlattığın şekilde yaptım ve hiçbir sıkıntı olmadan pr 1.2 ye döndürdüm telefonumu. ayrıca dead phone flash atmama da gerek kalmadı. çünkü scandinavia sürümünü yükledikten sonra telefon sorunsuz açıldı. sonrasında navifirm den 1.2 yi indirip kurdum. her şey gayet normal =) ayrıca symbian anna germany sürümünden downgrade yaptım =)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Gecmis olsun :)

WebStyle

WebStyle

Üye
Hocam eline sağlık. Belleden geri dönüş yaptım. Ancak halen daha belle kalıntıları tel de kaldı. Bunun için ne yapmam gerekiyor? 14.02 sürümünü yüklersem sorun ortadan kalkar mı? Ya da format mı atmam gerekiyor?

----------Eklendi @ 17:20:42 ---------- Yazıldı @ 17:09:55 ----------

Tamamdır format atma işleminden sonra düzeldi. Oh be :d

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
cevap evet format atarsan duzelirdi olacakti ama zaten halletmissin :)

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
ya benimkinde de okuyo dg n8 i görüo scannivia yı görmüo

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
hangisi ile flashlamak istiyorsan products altinda RM-596 olarak klasor ismini degistireceksin.

dönüş yok

Üye
arkadaşlar bir sorum olcak yurt dışı çıkışlı bir telefona anna yüklemsi yaptıktan sonra bunu nasıl geri eski versiyonuna getiririz ya da türkiye güncellemesi çıkarsa annanın bunu nasıl yüklerim tele yurt dışı guncellemesinin üstüne türkçe güncellemsi yapılır mı teşekkürler

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Telefon N8 ise, ilk mesajda yazildigi sekli ile eski bir versiyona donebilirsin.

mh.

mh.

Üye
arkadaşım ellerine ve emeğine sağlık... tek kelimeyle süper..:oke:

arkadaşlar hiç çekinmeden yapabilirsiniz ben iki defa yaptım ve tek sorun bile çıkmadı:pro:

aydnz_60

aydnz_60

Üye
arkadaslar ben yaklasık 15 20 gündür belle yi kullanıyorum eger becerebilirseniz symbiantweet adlı sitede 1 hafta evvele giderek arama yapın ve symbian belle nin rusya güncellemesini indirin ben yaklasık 1 hafta 10 gündür de onu kullanıyorum ekran titreşimi problemi tamamen 0 benden size tavsiye muhakkak kullanın bunu yapın tabi ing. oldugunuda unutmayın saygılar

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Kafa karistirmamak gerek. Bahsettigin surum Coderus tarafindan yayinlandi. Herhangi bir Rusya guncellemesi v.s degil. Sadece Coderus Rustur. Su anda bu forumda da herkesin yukledigi FW ve CFW'lerin kaynagi, bu surumdur. İyi niyetini anliyorum ama bir de bu konu basligi ile alakasi da yok.

sas_

Üye
Arabistan dan aldığım c7 telefona flash atarken imei m silindi+ simlock+wifi gitti flash attırdım düzelmedi. lütfen yardım.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Yardimci olmak isterdim ama C7 konusunda bir bilgim yok, gecmis olsun.

engin_erg

engin_erg

Üye
arkadaşlar sabahtan beri 11.5 deniyorum daha yapmıştım fakat artık yemiyor eski sürüme dönemiyorum

realplayer2

realplayer2

Üye
benim tek merak ettiğim hani o 7-8 tane dosyayı indiriyoruz ya hepsini neden indirip flaşlamıyoruz ki acaba fikri olan var mı?

Üst Alt