Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)
teşekkürler yol yordam bulamayınca belle yi kurdum uygulamaları falan yükledim yaa şimdi hard format zor geliyor o kadar uğraştan sonra yaws tekrar teşekkür ederim bari belle yi biraz daha kullanayımda olmadı dediğin gibi yapar hard format atarım öyle bi denerim
bnm tlfon wh renkli senin bu verdiğin dg dosyasını indripmi flş vurayım ve ayrıca bnm navi 11.12 var diğer dedğin çıkmıyor
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu indir, flashla.
marsoy
Üye
bu senin ilk sayfada verdiğin değilmi eğer oysa indirdim onu ilk sayfadan bu başkaysa bunu indireyim ayrıca bir sorum olcak tlfonu takıyorum phoneix gayet güzel görüyo fakat flaşa başlayınca tlfon kapanıyo ya ondan sonra phoneix bi türlü görmüyo tlfonu
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
Evet ilk sayfadaki. Baska yok zaten.
Bastan dead phone flash at o zaman. Telefonu gordu gormedi problemin kalmaz.
marsoy
Üye
onuda denedm hocam ya kafanı şişirmek gibi olmasın ordada küçük bi pencere çıkıyo şıklı falan o nedr sence
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
Boyle gormeden birsey soylemem zor. Resim koyabilir misin?
marsoy
Üye
deadla deneyim çıkan şıkları hemen yazayım sana hocam
küçük bir pencere açılıyo üstte firmware these update
1.disconnect USB cable
2.press and hold Power buttun (at least 8 seconds)
3.connest usb cable
4.press OK
küçük bir pencere açılıyo üstte firmware these update
1.disconnect USB cable
2.press and hold Power buttun (at least 8 seconds)
3.connest usb cable
4.press OK
Burada diyor ki usb bağlantısını sök 8 saniye güç düğmesine basılı tut 3 kere bip sesi gelecek. Sesden sonra usb yi tekrar bağla ok işaretleyip devam et..
marsoy
Üye
şimdide bu pencere çıktı
the flashing failed. Do you want to retry the flashing
HRESULT 0x8401f141 (-208024787)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start
Açık konuş WEBSTYLE tlfonum amansız hastalığamı kapıldı çaresi yokmu çıldıracam
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
telefonu tam kapatamiyorsun. Telefonu kapat 3 kere titresin. Sonra telefonu acma tusuna 1 kere bas dedigi zaman, 1 kere bas hemen birak flash devam edecek.
şimdide bu pencere çıktı
the flashing failed. Do you want to retry the flashing
HRESULT 0x8401f141 (-208024787)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start
Açık konuş WEBSTYLE tlfonum amansız hastalığamı kapıldı çaresi yokmu çıldıracam
Çaresi bulunur elbet ofisime getirin bi tedavi edelim. Aynısı ilk dead flashımda bende de oldu. En az yarım saat beklemek zorunda kaldım. Telefon şimdi hiç tepki vermeye bilir yani şu anda komada olabilir. Cihazı kendi haline bırak. Git biraz gez dolaş bilgisayarını yeniden başlat usb girişi az önce dediğim gibi tekrar değiştir. Güç düğmesini aynı şekilde 8 saniye basılı tut tepki vermese bile önemli değil telefonu usb ye bağlayıp tekrar ok seçip flash at..
marsoy
Üye
hocam aksine tlfon açılıyo belle olarak fakat kapatıyorum dediklerinizi yapıyorum o şık çıkıyo tekrar dediklerinizi yapıp usb çıkarıyorum 3defa titreyene kadar basıyorum düğmeye sonra takıp usbyi ok tuşuna basıyorum ama tlfon tık şarja griyo hemen olmuyo yani
şuan tekrar denedim scannin image files... kaldı ses yok
veliahht
Üye
sorun çıkan telinize aynı yada bi üst sürüm yükleyin arkadaşlar benim tel 024,001 oldu artık anna nın bi üst sürümü diğer bi üst sürüm olarak sa belle sanırım o yok daha...
ager34
Üye
Telefon kurtarma tamamlandı. Telefonu önyükleme yapmak için bekliyorum
bootup başarılı
(Flaş sonlandırmadan önce) ürün İletişimini Doğrulama
Ürüne iletişim verfy başarısız
Tüm işlemler tamamlandı
Firmware başarısız güncellenmesi. (belle yüklerken bu hatayı olamaya başladım acaba sebebi nedir )
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
Acikcasi nerede hata aldigini anlamadim. Downgrade'i basari ile yaptiktan sonra, Belle'de mi problem cikiyor?
death phone atıyorum işlem tamamlanmıyor bu çevirisini yapmış oldugum hata mesajını alıyorum flaşh atıyor ama işlemi sonlandırmıyor yarım kalıyor
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
Ama iste sordugum, downgrade yaparken mi yoksa Belle'ye flashlarken mi hata aliyorsun? Flash tamamlanip verify ederken sıkınti yasiyorsan 25'den geriye sayip bitirmesini bekle fail verdikten sonra, cikar telefonu ve acma tusuna uzunca bas. Bazi arkadaslar bu sekilde telefonlarinin acildigini ve problemsiz kullandiklarini soyluyorlar.