Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Telefon kapali mi?

engin_erg

engin_erg

Üye
gerek kalmadı sornunda yolunu buldum no connect yapmak lazımmış

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Evet, no connect yapip, product'i kendin secmen lazim.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Telefona fiziksel bir zarar gelmedigi surece, buyuk olasilikla kurtaririz.

engin_erg

engin_erg

Üye
şimdi 14.02 ye döneceğim anna için tr çıkmasını bekleyip oviden kurmayı düşünüyorum artık

karasahinemre

Üye
aynı şekilde 11.7 versiyonu ile de geri dönüş yapabilirsiniz

yıldız43

Üye
bendenedim c7 şuan acılmıyor kapalı nasıl flaş atabilirim teşekkürler

savas82tr

Üye
Arkdaşlar bende c6-01 var enson anna yükledim hiç sevmedim menüsünü şimdi nasıl versiyon 14.002 döneceğim yardım edermisiniz.

mahir355

Üye
arkadaslar n8 imle once alman annasına gectim.acıkcası çok buyuk bir fark goremeyince direk olarak pr1.2 yi klasor olarak indirip son phoenixle flash attım :) .tel normal olarak dead oldu.dead phone flash ile tekrar annaya dondum.arkasından 11.5 e ve 14.2ye burda anlatilanlarla geldim.kimse korkmasın bir sekilde kurtarılıyor tel. Biraz cesaret gerekiyor.Artık resmi guncellemeyi bekliyorum.

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
Neden acele ediyosunuz anlamadım tr kodu gelınce ındırın flash layın eskı versıyona dönmenın mantıgı yok

evanescencele

Üye
Symbina Anna'dan bir önceki sürüme dönmek için aşağıdaki yöntemi kullanabilirsiniz.

Navifirm+ v1.3 (Quality assurance Server)'den versiyonu indirin.

Bu FW ile telefonunuzu phoenix ile flashlayin. (Flashladiktan sonra telefon acilmayabilir. Acilmaz ise bir sonraki flash dead phone mode ile atilacaktir.)
Flash atilmasi gereken phoenix versiyonu:

Daha sonra yine Navfirm'den indirdiğiniz bir önceki versiyon PR1.2 (Navfirm Nokia Care server'indan indirebilirsiniz.) ile telefonunuzu flashlayip eski versiyona donebilirsiniz ya da Ovi Suite'den normal guncelleme yapabilirsiniz. (En saglikli guncelleme, Navfirm'den tum PR1.2 dosyalarinin indirilip, 2011 phoenix ile yapildigini guncelleme yapan arkadaslar soylemektedir.)

Not: Bu yontemin denenmesinden kaynakli cikacak problemler ile ilgili sorumluluk tamamen deneyen kişiye aittir.

Kaynak: Yabanci forumlar.

Arkadaşlar denenmiştir ama başta yapamadım telefoncuya para bayılmak zorunda kaldım eve geldim türkçe tekrar yükleyim dedim tekrar çökerttim,yine aynı sorun yüzünden ama bu sefer kardeşim diğer makinaya xp yüklü makina da phoenix ve navifrim son sürümleriye yaptım işlemi ve sorunsuz oldu, size tavsiyem XP Yüklü makinada yapın bunları paylaşan arkadaşa da teşekkürler.

den1905

den1905

Üye
phoenix linki çalışmıyor yenilersen sevinirim.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Phonix linki tazelendi.

Furbey40

Furbey40

Üye
versiyonunu yükledikten sonra anna yada Belleyi direk yükleyebiliyor muyuz? Yoksa sırayla 14.02 yazılımı ve anna mı yüklemek gerekiyor?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Deneyen oldugunu sanmiyorum. Ama bence yuklenir.

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
Denedim arkadaşlar 11.5 ten sonra direk annayı yükledim sorunsuz yüklendi

Furbey40

Furbey40

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: mahirsvs58
manisaa

manisaa

Üye
akadaşlar pr 1.2 ye döndüm ama hackleyemiyorum, heckli dosyalarla kuruyorum yinede sertifika hatası veriyor

Üst Alt