Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

alparslan46

Üye
anna dan direk 14.2 yükleyemezmiyiz

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Hayir. Sadece buradaki yontemle bu mumkun

alparslan46

Üye
evet arkadaşlar.benim tel de anna yüklüydü fakat saat sorunu vardı bende konunun başında anlatıldığı gibi 11.5 olan versiyonu yükledim.tel de test mode diye bir yazı çıktı sonra teli kapatım açtım açıldı ovi süite bağladım güncelle dedim 14.2 versiyonunu buldu türkçe ve tekrar 14.2 ye geçtim

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Gecmis olsun.

FW degisikliklerinde siddetle tavsiye edecegim bir kac sey var;

Oncellikle FW yuklemeden once hafiza karti var ise onu telefondan cikartin.
Kontak, mesajlarin back up'ini alin.
Telefona hard format atin.
Yeni FW'yi yukledikten sonra kesinlikle, eger aldiysaniz uygulama back up'ini geri yuklemeyin.
Hafiza kartini yeni FW yukledikten sonra takabilirsiniz.
Tum programlari yeniden kurun.

Eger bu yukarida soylediklerime dikkat ederseniz, telefonunuz cok daha saglikli calisacaktir.

rowel35

rowel35

Üye
sayfalar sayfalar dolmuş vaziyette. ancak ben navfirm kullanmıyorum. daha doğrusu beceremedim. vaktim olmadı düşemedim üzerine. şimdi, ovi suite gelmesini bekliyorum. ne zaman gelecek zaten muallak. yemin ederim iphone ye döncem. bu ne abi ya!

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar downgrade ayrica 11.5 altindaki 11.7 ilede donuluyor ayrica turkceside var bilginize zaten DG yazmasinin acilimi DOWNGRADE demek bence.bilginiz olsun diye yazdim ben denedim oluyor garanti.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
DG, downgrade degil. Dark Grey yani koyu gri demek :)

BL@DE02

BL@DE02

Üye
dostum bu verdiğin fw ile flash atamıyorum phoenix hata veriyo rm 596 yı seçerken pr 1.0 veya 2.0 değil diyor ve görmüyor :S

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Dead phone flash at. Yine hata veriyor mu?

----------Eklendi @ 19:47:51 ---------- Yazıldı @ 19:12:31 ----------

dostum bu verdiğin fw ile flash atamıyorum phoenix hata veriyo rm 596 yı seçerken pr 1.0 veya 2.0 değil diyor ve görmüyor :S

Sadece İş bankası uygulamasi icin downgrade yapmana gerek yok. Is bankasi Belle'de calisiyor. http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-belle-nasil-kurulur-videolu-anlatim-534048.html sayfasında ilk mesajda en altta Iv0777 diye verdigim ile linkteki dosyalar ile flashla. Is bankasi ve diger java programlar calisacaktir. 2. videoda anlattgim gibi flashlarsan bilgilerini de kaybetmessin.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
Dead phone flash at. Yine hata veriyor mu?

----------Eklendi @ 19:47:51 ---------- Yazıldı @ 19:12:31 ----------

Sadece İş bankası uygulamasi icin downgrade yapmana gerek yok. Is bankasi Belle'de calisiyor. http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-belle-nasil-kurulur-videolu-anlatim-534048.html sayfasında ilk mesajda en altta Iv0777 diye verdigim ile linkteki dosyalar ile flashla. Is bankasi ve diger java programlar calisacaktir. 2. videoda anlattgim gibi flashlarsan bilgilerini de kaybetmessin.

dostum death phone da deniycemde o 3nokta varya sürüm seçmek için ona tıklayınca neither pr1.0 or pr 2.0 şeklinde kırmızı pencere çıkıyo elimdeki sürümde 14.02 yi RM-596 olarak koydum product içine yine böyle yapıyo anlamadım bunu :S

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Elinde baska bir RM-596 olan FW varsa onu dener misin? Bakalim ayni hatayi alacak misin?

----------Eklendi 28.08.2011 @ 00:04:21 ---------- Yazıldı 27.08.2011 @ 22:19:06 ----------

" Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product or, product cannot be identified.
Only "auto-detect" will be available
hatası için phoenix'de Options -> Tools -> Product locaiton

gibi olmalı. En azından ilk satır resimdeki gibi olmalı.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
dostum bu lanet 2011 sürümü bi türlü olmuyo değiştirdim product ın yeri farklı görünüyodu düzelttim c/programfilesx86/nokia/phoenix/product 3 yeride böyle yapdım apply derken yine yazı çıktı ayrı ayrı neyse orda göründü bu ayarladığım şekilde 3 noktaya tıkladığımda yine o lanet neither olan hatayı veriyo bence bu bendeki phoenixde bi mallık var ilk defa böyle bişey yaşıyorum :S sendekinin sürüm bilgisini bana verebilirmisin yardım hakkında dan bakıp söylersen sevinirim

----------Eklendi @ 14:22:57 ---------- Yazıldı @ 14:21:15 ----------

bu arada 64 bit windows7 kullanıyorum

----------Eklendi @ 14:43:40 ---------- Yazıldı @ 14:22:57 ----------

dostum hallettim teşekkürler phoenix sürümünden kaynaklı olmuyomus 2010 sürümüyle kurdum oldu bellenin üstüne yeni cfw klavye hack olanı kurdum teşekkürler

klavye olmadı - hacklenmemiş myexplorer programını kurarken sertifika hatası aldım iş bankasını da deniycem şimdi yeniden dosyaları tek tek toplayıp yeniden flash atıcam ivo77 i indirdim sonra klavye için rofs2 realcedaydan rofs3 seninkinden udayıda hack dosyası olarak indirip değiştirdim yeniden flashladım sonucu yazarım
-------------------

sonuc başarılı hacklenmiş flightair kardeşim istersen bu benim deneme yanılma sonucu çıkan tecrübeyi ana konuna yaz benim gibi hata alanlar için sırasıyla ivo77 indirme sonra sitede annanın alman versiyon fw si rofs2 rofs 3 uda değiştirip flashlama yaparak sorunsuz kullanabileceklerini yazabilirsin ve phoenix için 2010 sürüm kullansınlar
---türkçe klavyede başarılı şuan ğ,ü , i , ç harfleri klavyemde mevcut :) bunun için symbian geneldeki bi arkadaşın 4x11 adlı dosyasını da indirip kurdum ve mesaj yazdeyince ordan yazma dili writing language den türkçeyi seçin ve tamamdır 4x4 oldu telefon şimdi:) birde iş bankası kaldı hemen yüklüyorum

alpaslan80

Üye
N8 11.5 ve 11.7 dead downgrade geldi

C7-00 anna v24 geri versiyon 14. Dönme
Arkdaşlar bende c7-00 var enson anna yükledim hiç sevmedim menüsünü şimdi nasıl versiyon 14.002 döneceğim yardım edermisiniz. C7 dead downgrade yardım

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
blade sonunda sorununu cozdugune sevindim. Sehir disina ciktim bu yuzden bahsettigin guncellemeyi donunce yyaparim. Ivo777yi cekip, klavye icin rofs3u degosgirmen yeterdi aslinda.

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
sağolasın şu ingilizce belleden kurtuldum

hizan

hizan

Üye
nokia c7 anna 22.14 ten geri pr1.2 ye dönmek istedim olmadı.

5 defa denedim telefon uçtu tekrar geri getirdim 6.cıyı denemedim.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
deneme zaten bu sadece N8 icin.

sebahattin_61

Üye
arkadaşlar telefonumda symbıan anna euro 2 yüklü iken symbıan 3 e dönmek için falshladıktan sonra açılmıyor dead phone flash varmş o nasıl yapılıyo lütfen yardımcı olurmusunuz C6-01

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kapatma tusuna bas. 3 kere titredikten sonra birak. Phoenix'i ac, no connection'i sec. Oradan producti sec rm-*** olarak. Dead phone flash kutucugunu isaretle. Telefonu USB ile bilgisayara bagla. Sonra telefonu bu sekilde flashla. (refurbish)

zaferozkan

zaferozkan

Üye
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

bu hatayı veriyor neden?

Üst Alt