dostum bu lanet 2011 sürümü bi türlü olmuyo değiştirdim product ın yeri farklı görünüyodu düzelttim c/programfilesx86/nokia/phoenix/product 3 yeride böyle yapdım apply derken yine yazı çıktı ayrı ayrı neyse orda göründü bu ayarladığım şekilde 3 noktaya tıkladığımda yine o lanet neither olan hatayı veriyo bence bu bendeki phoenixde bi mallık var ilk defa böyle bişey yaşıyorum :S sendekinin sürüm bilgisini bana verebilirmisin yardım hakkında dan bakıp söylersen sevinirim
----------Eklendi @ 14:22:57 ---------- Yazıldı @ 14:21:15 ----------
bu arada 64 bit windows7 kullanıyorum
----------Eklendi @ 14:43:40 ---------- Yazıldı @ 14:22:57 ----------
dostum hallettim teşekkürler phoenix sürümünden kaynaklı olmuyomus 2010 sürümüyle kurdum oldu bellenin üstüne yeni cfw klavye hack olanı kurdum teşekkürler
klavye olmadı - hacklenmemiş myexplorer programını kurarken sertifika hatası aldım iş bankasını da deniycem şimdi yeniden dosyaları tek tek toplayıp yeniden flash atıcam ivo77 i indirdim sonra klavye için rofs2 realcedaydan rofs3 seninkinden udayıda hack dosyası olarak indirip değiştirdim yeniden flashladım sonucu yazarım
-------------------
sonuc başarılı hacklenmiş flightair kardeşim istersen bu benim deneme yanılma sonucu çıkan tecrübeyi ana konuna yaz benim gibi hata alanlar için sırasıyla ivo77 indirme sonra sitede annanın alman versiyon fw si rofs2 rofs 3 uda değiştirip flashlama yaparak sorunsuz kullanabileceklerini yazabilirsin ve phoenix için 2010 sürüm kullansınlar
---türkçe klavyede başarılı şuan ğ,ü , i , ç harfleri klavyemde mevcut

bunun için symbian geneldeki bi arkadaşın 4x11 adlı dosyasını da indirip kurdum ve mesaj yazdeyince ordan yazma dili writing language den türkçeyi seçin ve tamamdır 4x4 oldu telefon şimdi

birde iş bankası kaldı hemen yüklüyorum