phoenix 2011 de telefonu gösteremiyorum 2010 a dönmeyi deniyorum ondada downgrable olmuyor hata veriyor herşey tamam ama telefonu görmüyor
onu RM-675 olarak kaydedicem dimi?
----------Eklendi @ 00:36:59 ---------- Yazıldı @ 00:36:34 ----------
pardon RM-596 olacaktı?
Ben downgrade yi phoenix in 2010 sürümüyle yapmıştım(bilmeyerek tabii, ben 2011 i kaldırdığımı unutmuştum)ama çok şükür sorunda çıkmadı.
şimdi dostum benim şöyle bir huyum var yazılım atarken helede downgrade falan benim paçalarım tutuşur yani paniğe bağlarım sen şimdi anlat bana aşama aşama bende kendimi hazırlayayım ona göre şu an phoenix 2011 i indiriyorum sende anlatıver 2 dakika![]()
Sorun Çıkıyor Bende Oviye Bağlanıyordu İndirmek istediğim sayfaya girdiğimde bekleyip duruyordu. 2011Le Tekrar attım.
Bende şuanda 2011 ile tekrar atıyorum,pr1.2 ye ait 1.3 GB lik dosyaların tümünü kullanıyorum bu sefer.her ihtimale karşılık
Sorun Çıkıyor Bende Oviye Bağlanıyordu İndirmek istediğim sayfaya girdiğimde bekleyip duruyordu. 2011Le Tekrar attım.
Bende şuanda 2011 ile tekrar atıyorum,pr1.2 ye ait 1.3 GB lik dosyaların tümünü kullanıyorum bu sefer.her ihtimale karşılık
Aynen Öyle Yapıcaksın Kardeşim. Bende 2 kere öyle attım.
yani scandinavia yazılımı açılıyor dimi?eğer açılmazsa dead phone atıyorum sonra 8 sn kapatma tuşuna basıp telefonu açıyorum sonra pr 1.2 yi flashlıyorum oylemi?
Açılıyor Kardeşim ilk beyaz ekran oluyor ama dediğim gibi 8sn bas ve tekrar aç açılıyor![]()
biz türkler yok muyuz![]()
Aynen Öyle Yapıcaksın Kardeşim. Bende 2 kere öyle attım.
Açılıyor Kardeşim ilk beyaz ekran oluyor ama dediğim gibi 8sn bas ve tekrar aç açılıyor![]()
ya özgür kusura bakma fazla soru soruyorum ama şimdi scandinaviayı yüklediğimiz zaman açılıyor olaki açılmazsa beyaz ekranda kalırsa 8 sn yi uyguluyorum ama telefon hiç açılmazsa o zamanda dead flash atıcam dimi?
----------Eklendi @ 01:07:45 ---------- Yazıldı @ 01:06:47 ----------
bu arada bendede scan product kısmı aktif deil phoenix 2011 :S
----------Eklendi @ 01:08:30 ---------- Yazıldı @ 01:07:45 ----------
hallettim tamam orada connections yazan yerden telefonu buldum sonra scan product kısmı aktifleşti ve telefonu buldu
----------Eklendi @ 01:11:57 ---------- Yazıldı @ 01:08:30 ----------
ozgur simdi hersey tamam product code kısmında gözükmüyordu bende hemen sağındaki "..." ibareli butona bastım ve oradan scandinavia yı sectim refurbishe bascam dimi![]()
ya özgür kusura bakma fazla soru soruyorum ama şimdi scandinaviayı yüklediğimiz zaman açılıyor olaki açılmazsa beyaz ekranda kalırsa 8 sn yi uyguluyorum ama telefon hiç açılmazsa o zamanda dead flash atıcam dimi?
----------Eklendi @ 01:07:45 ---------- Yazıldı @ 01:06:47 ----------
bu arada bendede scan product kısmı aktif deil phoenix 2011 :S
----------Eklendi @ 01:08:30 ---------- Yazıldı @ 01:07:45 ----------
hallettim tamam orada connections yazan yerden telefonu buldum sonra scan product kısmı aktifleşti ve telefonu buldu
----------Eklendi @ 01:11:57 ---------- Yazıldı @ 01:08:30 ----------
ozgur simdi hersey tamam product code kısmında gözükmüyordu bende hemen sağındaki "..." ibareli butona bastım ve oradan scandinavia yı sectim refurbishe bascam dimi![]()
8 sn basılı tuttunmu mecburi reset atıyor. Telefonunu PC Görmemiştir. Resetle Telefonunu ve PC'ni..
daha o aşamaya gelmedim refurbishe bascam dimi
----------Eklendi @ 01:13:52 ---------- Yazıldı @ 01:13:18 ----------
telefonu gördü phoenix ayarladım onu sadece flashlicam ama refurbishe bascam dimi orda update software falanda yazıoda![]()