Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
evde denerim ya

eRdaL.

eRdaL.

Üye
geri dönmek isteyenlere her türlü hak veririm de anna ile gelen performans artışını fark edememek ilginç

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu konu uste alinsa iyi olur.. Onemli bi gelisme..

OzGuRKnowN

Üye
Nokia Care Çalışanı ßiLe ßunu ßiLmiyormuydu İlginç Dimi

ahmetdemircim

Üye
bunu kimse bilmiyorduki hocam. herkes kesinlikle geri dönüş yok diyordu

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bilmiyormuş demekki buradaki arkadaşlardan daha fazlasını bilecegini sanmiyor dum şahsen

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar, bilmemesi normal. Bunu dunya bilmiyor ki. Hep deneme yanilma yontemleri ile ortaya cikan seyler. Sonucta Nokia, guncellenmis bir cihazin geriye donmesini istemiyor. Ama anlasilan bu bir acik. Onlar da herseyi dusunemiyor. Hackler v.s, nerden cikiyor saniyorsunuz, onlar unutuyor, biz buluyoruz, onlar yeni versiyonda kapatiyorlar, biz yine buluyoruz :). Bu boyle surup gidecek.

OzGuRKnowN

Üye
Bu Konuda Tepeye ALınmaLı ;) Eski Versiyona Dönüp Yazıcam..

ahmetdemircim

Üye
buradaki dosyaların hepsininmi inmesi gerekiyor. bendeki truetest yazan dosya seçili değilmiş

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
Hepsi Seçiliyor zaten Depo Hafızamı Biçimlendiricem 2 dakika kaldı Bitsin Hemen deneyip Yazıcam Buraya ;) MışLara Muşlara Gerek yok Artık..

cemtr

Üye
Sorunsuz yükleye bilirsiniz ben eski sürüme döndüm. Anna da çok eksik ver resmi annayı bekleyin..

serkanet

Üye
beyler biri bi başlık açsa bende çin anna yükledim ama ingilizce navigasyon sorunu var 1.2 ye geri dönmeyi çok istiyorum bi başlık altında sırası ile ne yapacağımızı biri paylaşssa çok güzel olur

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
İlk mesaji biraz toparladim.

serkanet

Üye
usta şu programların linklerinide versen navifirm plus felan bide pr 1.2 flash dosyalarını

eRdaL.

eRdaL.

Üye
hocam navi yi google den bulup kurabilirsin lazim olan dosyaları navi kullanarak indireceksin zaten

OzGuRKnowN

Üye
ArkadaşLar Tamamdır ;) Ben Şuan PR 1.0 Versiyondayım Ve Bu Versiyonda Süper Ya Farkettinizmi Bilmem ama QT Yükle :D ve Herşey Güncel Şaka gibi

eRdaL.

eRdaL.

Üye
11.5 le açılmadığını söylemişti arkadaş beyaz ekranda kalıyor demişti senin tel öyle olmamış açılmış sanırım

OzGuRKnowN

Üye
Vallahi Açık Ve Süper Bir Versiyon Çok Ciddiyim İsterseniz Ekran Görüntüsü Koyim dicem ama Şuan PR 1.2'nin uda dosyasını düzenliyorum Şarkı editleme Ekolayzır MODU Ayarı gibi :))

Üst Alt