Symbian Anna Ev ekranı s60v5te VE SÜPER !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
8-10 saat gibi sömürür

Luck1

Luck1

Üye
Teşekkürler kardeşim.5230 kullanıyorum gercekten çok hoş oldu ayrı bir hava katıyor telefona :)

15baba

15baba

Üye
Çok güzel görünüyo ama malum ram tırt 35 mb ram kaldı sömürüyor

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
:) Herkesde 35 ram kalıyor , ben kullanınca 23 :))))))))))))))) başka bişey yüklü olsa telefonda anlıcam, başka bişeyde yok :) (ama en iyisi cfw, ram kullanmıyor kendiliginden ev ekranlı )

emrekbkz

Üye
dosya bozuk uyarısı birisi de yardım etsin arkadaşlar !!!

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Rami Pişirdi

mfdrn

mfdrn

Üye
nokia c5-03 te deniom insallah olur

----------Eklendi @ 17:18:39 ---------- Yazıldı @ 17:09:39 ----------

allah razi olsun kardesim ekran geçişleri olmuodu telde simdi var valla saol yaa

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
<Arkadaslar istmeyen kullanmasn , rami yediğini bende biliorum . cok istiyosanz cfw kullanın ( cfw tavsiyemdr )

sayfer

sayfer

Üye
Çok kasıyo ve şarjı içiyooo

curaly

curaly

Üye
eline emeğine sağlık kardeş telefondan zevk almaya başladım böyle devam.

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
konu yanlış yerde.

lockefekan

Üye
emeğine sağlık karşim sertifika hatası veriyo napcam :S

hicsam

hicsam

Üye
teşekkürler çok güzelmis

ahmetc503

özellikle 5800 kullananlar ne uğraşıyonuz atın bi cfw kafanız rahat etsin :) c5-03 e daha ev ekranlı cfw çıkmadı çıksın bi an bile düşünmem yüklerim (şu anda bile cfw kullanıyorum ama ekstra ev ekranı yok :( :( )

bveo1990

bveo1990

Üye
Bende denedim bugün güzel olmuş eline sağlık birde ayarlar ve okey menüsünü türkçe olsa dahada güzel olurmuş ama olsun yinede iyi.
Not:Bu yaptığın versiyonu kaldırdım 3.8 ini tekrar kurdum ama yine senin kinin ayarlarinı kullanıyor yani ev ekranlarını o silinmiyor dosyalarını nereye atıyos ben f sürücüsüne attım. Kullandığım telfn Nokia N8

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
Çok gereksiz bir şey bunu kullanırken opera mobile kullanabilen varmı

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
telefonu bozuyor tuş kilidini açıp kaparken ekran gidiyor en mantıklısı tlf orjinal kullanmak

Üst Alt