Symbian Anna Ev ekranı s60v5te VE SÜPER !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

sayfer

sayfer

Üye
c5-03 e de oluyormu?

anılbaran

anılbaran

Üye
önce tartışma çıkarcaksan hiç bulaşma derim senin zararın olur. Sen bu konunun linkini bir çok konuda atmışşın . Yani ben orda televizyon ile ilgili bişi paylaşmışım sen gelip konunu linkini atıp kaçıyon. Resme konunun reklamı nı yapıyon bu kötü bi davranış bu benim şahis görüşüm . Bende bu konuya gelip yaptıklarımın linklerini atsam sence iyi mi olur olmaz tabikide . Emege saygı benim için önemli ki bunu unutmayın . Zaten cfw kullandıgım için ev ekranına ihtiya ç yok. Ben sadece "forumda var dedim" bunu başka bi yerlerden anlayıp tartışma çıkarıyosan sen bilin . Ayrıca her yerde ismin var da nedemek ? İnsnlara yardım etmem seni rahatsız ediyor deme güzel kardeşim :oke:

----------Eklendi @ 21:12:30 ---------- Yazıldı @ 21:09:41 ----------

paylaşıldı derken ben bunu kast ettim . Güzel kardeşim bana kin ve kıskançlık beslemişsin resmen. Hiç gerek yok dimi böle şeylere . Güzel ortamı bozmana gerek yok :) http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...symbian-3-design-by-seyd-n8-style-422731.html

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503
isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
önce tartışma çıkarcaksan hiç bulaşma derim senin zararın olur. Sen bu konunun linkini bir çok konuda atmışşın . Yani ben orda televizyon ile ilgili bişi paylaşmışım sen gelip konunu linkini atıp kaçıyon. Resme konunun reklamı nı yapıyon bu kötü bi davranış bu benim şahis görüşüm . Bende bu konuya gelip yaptıklarımın linklerini atsam sence iyi mi olur olmaz tabikide . Emege saygı benim için önemli ki bunu unutmayın . Zaten cfw kullandıgım için ev ekranına ihtiya ç yok. Ben sadece "forumda var dedim" bunu başka bi yerlerden anlayıp tartışma çıkarıyosan sen bilin . Ayrıca her yerde ismin var da nedemek ? İnsnlara yardım etmem seni rahatsız ediyor deme güzel kardeşim :oke:

----------Eklendi @ 21:12:30 ---------- Yazıldı @ 21:09:41 ----------

paylaşıldı derken ben bunu kast ettim . Güzel kardeşim bana kin ve kıskançlık beslemişsin resmen. Hiç gerek yok dimi böle şeylere . Güzel ortamı bozmana gerek yok :) http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...symbian-3-design-by-seyd-n8-style-422731.html

arkadaşım bak ben tartışma falan çıkarmıyorum, çıkartsamda ben zararlı çıkmam sen zararlı çıkarsın orda kafan rahat olsun, 5 yaşında çocuk ta değilim kimseye kin tutmam merak etme. ama her konuya yorum yazıyosun ( yardımcı olmak gibi bi niyetin gözükmüyo yorumlarında , daha cok / cokbişmişlik / yapıyosun gibi duruyo) Yorum yaparken birazdüşün öyle yorum yap telaffuzun düzgün olsun.

anılbaran

anılbaran

Üye
sana öyle gelmiş kardeşim , ben hiç bi zaman hiç konuda çok bilmişlik yapmadım .Ayrıca hiç bi konudada "ben bu konuda ustayım en iyi ben bilirim " gibi bişi de asla kullanmadım hiç bi yerde asla söylemem.Bilgilerimi paylaşıyom sadece. Telaffuzzum dügün zaten bende çocuk degilim . :)

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 e de oluyormu?
olur arkadasm,

----------Eklendi @ 22:52:15 ---------- Yazıldı @ 22:50:51 ----------

kardesm tartısarak konuyu boş yorumlarla doldurmayalım, tmm hadi iyi akşamlar, kötü yere gitcek yoksa muhabbet.

anılbaran

anılbaran

Üye
elbette kardeşim bende onu diyorum gerek yok tartışmaya hepimiz insanız dimi ? :) özelden cevabını bekliyorum :)

anılbaran

anılbaran

Üye
yok joker tamam arkadaş paylaşmış artık yapıcak bişi yok . Bize eyvallah demek düşer :)

• Beğen
Joker.

Joker.

Üye
Eyvallah :)

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
ben çalıntı yapmadım , yapmamda !
forumda oldugunu görmedim, ve yabancı sitede gördüm anladıgım kadarıyla sis dosyasını düzenleyerek yaptm .

yani anlıyacagn yine ben yapmıs oldum.

:oke:

• Beğen
Tepkiler: isthacker7
Joker.

Joker.

Üye
ben çalıntı yapmadım , yapmamda !
forumda oldugunu görmedim, ve yabancı sitede gördüm anladıgım kadarıyla sis dosyasını düzenleyerek yaptm .

yani anlıyacagn yine ben yapmıs oldum.

Eyvallah :)

• Beğen
uyq4R

uyq4R

Üye
vivaz da olr mu acep? Bide hafıza kartına kursak ?

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
vivaz derken ? :D:D
hafıza kartınada olur arkadasm farketmez.

uyq4R

uyq4R

Üye
vivaz tel. :D se vivaz u5i HD :D
Bu arada sağol (:

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
:) sende saol kardesm.

uyq4R

uyq4R

Üye
Dosya Hatası - Bu hatayı alıyorum kardeş ne yapmalıyım ?

darktoprak

darktoprak

Üye
Kardeşim bu teli fazla kasıyomu mesajda müzikte filan ona göre kurcam.

Joker.

Joker.

Üye
Kasma olucanı sanmam fkat bataryayı sömürüyor

darktoprak

darktoprak

Üye
Ne kadar gidiyo?

Üst Alt