Symbian ANNA C6-01 RM-718_024.001 5.2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
Şu yazılımı ya düzelt! yada eski orjinal sürüme nasıl dönülür anlat... yönetici yokmu sitede acaba? denetimsiz ve sorunlu yazılımla başımız ağrıyor artık. burda yazılım çok güzel diyenler sanırım telefon kullanmayan kişiler... tel durmadan reset atıyor... şarz 1 gün zor dayanıyor. ve birçok problem kasmalar, dokunmatikte algılama sorunları gecikmeler... bana eski orjinal haline nasıl dönülür tarif et ve anlat.. yazılımları test etmeden yayınlaman çok cahilce

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Şu yazılımı ya düzelt! yada eski orjinal sürüme nasıl dönülür anlat... yönetici yokmu sitede acaba? denetimsiz ve sorunlu yazılımla başımız ağrıyor artık. burda yazılım çok güzel diyenler sanırım telefon kullanmayan kişiler... tel durmadan reset atıyor... şarz 1 gün zor dayanıyor. ve birçok problem kasmalar, dokunmatikte algılama sorunları gecikmeler... bana eski orjinal haline nasıl dönülür tarif et ve anlat.. yazılımları test etmeden yayınlaman çok cahilce

yarın gün içinde güncelencek

vg_engin

vg_engin

Üye
teşekkürler belco2 bekliyorum yazılımı kullanıyorum kinetic scroll hariç hiç bir sorunum olmadı hala daha severek kullanıyorum belco2 sağolasın telefondan gayet memnunum
Düzenlemeyi bekliyoruz bakalım

degirmenci01

Üye

bence sizin bahsettiğiniz kadar sorunlu değil en azından benim telde bu bahsettiğiniz sorunlar yok belki sizin telle alakalı olabilir anna ile ilgili bazı sorunlar var tabikide ama buda zamanla düzelecektir bunun için emeği geçenlerin emeğine sağlık

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
ben eski orjinal sürümde bir kere bile ne reset'le karşılaştım nede başka birşey ile... şarzım 2 gün giderken şimdi sabah bırakıyorum boşta iken bile sabah kalktığımda bitmiş oluyor... ben ne kullandığımı iyi biliyorum.. orjinal anna olsa tamam diyeceğim. ancak orjinal değil ve yazılımda tutarsızlıklar var.. yeterince test edilmemiş ve bir çok problem var.. gün içindeki güncellemeye ne oldu acaba? ve eski sürüme dönebilme açıklaması?

germir

germir

Üye
arkadaşım yazılım çok güzel diyenler kullanmayanlar derken sıkıntını yazılımı iyi diyenlere yansıtman yanlış bi kere telefonuda kullanıyorum yazılımıza evet çok güzel bende gayet sorunsuz tabi olan sorunuda yazdım buraya güncellenmesi mutlaka gerekir sanırm sen biraz amatör davranıyosun yada yazılım yüklemeyi daha tam olarak öğrenememişin herşey ilk seferde düzgün çalışacak verimli olacak diyede bişey yok tel sapıtabilir yeniden yükle yazılımı fabrika ayarlarına al yazılım yükledikten sonra hard format çek yinede sıkıntı devam ediyosa edebilirde orjinal yazılıma tekrar geri dön yapacak bişey yok. şuan ben gayet güzel bi şekilde kullanıyorum. daha öncede belirttiğim gibi sadece kayar menü çok hızlı hiç durmuyo tek dokunmakla listenin sonuna en sonuna gidiyor hemen bu sorunda düzeltilirse kendimce benden sana başka bi şikayet yok reset atma sarj erken bitme sorunu daha doğrusu hiç sorun olmadı benim telde biran evel güncelleme yapılmasını bekliyoruz tabi kimse kızıp sinirlenip öfkelenmesin insanlar emek veriyo zaman harcıyo ellerine sağlık hakkımız yok laf söylemeye sorunsa düzelir illa herşey hemen 4x4 olacak değil

vg_engin

vg_engin

Üye
çok güzel söyledin arkadaşım sonuna kadar katılıyorum sana

degirmenci01

Üye
bende bunu kullanıyorum ve hemen hemen sorunsuz ufak tefek sorunlar her zaman olabilir orjinal yazılımlarda bile oluyor ama teli kullanmamızı engelleyecek kadar büyük sorunlar değil ben bu yazılımın 5.3 versiyonunuda yükledim javalar çalışmadı geri 5.2 yi yükledim şu an için bir problem yok burda emeği geçen herkezin emeğine sağlık demekten başka bir şey söylemenin anlamı yok çünkü kimse babamızın oğlu değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt