Symbian ANNA C6-01 025.007 V1.02

Sponsorlu Bağlantılar

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
belco2 programları bunun içinemi atıyorsun
"RM-718_025.007_79.92_prd.core.fpsx"

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
belco2 programları bunun içinemi atıyorsun
"RM-718_025.007_79.92_prd.core.fpsx"

ecom-3-4.spi

+\ ,\  ¤ G  j AnsettingspluginkJ}t ¸é¯#h  ¹°:( 6r  :(Activenotes Setting Plugin
0x10207239-1 ( (  f  s AndataformatterkJ}t ¸é¯#}  ¹°.( ( /(
SmilPlugin ‰(PackagingPlugin Š(PlainTextPlugin  o  K AnfilerecogniserkJ}t ¸é¯#J  7( ‡} µ„Activenotes File Recognizer  G A AnlaunchapikJ}t ¸é¯#6  9( 9( 9(Launch API plugin  =

germir

germir

Üye

arkadaşlar efektleri hafıza kartına atarak değiştirme yöntemini kendi çapımda çözerek uğraşıyorum. şu an atacağım flash çok önemli eğer flashtan sonra efekt dosyalarını attığım yerde sıkıntı çıkmaz da değişirse... artık efekt değiştirmek için telefon flashlamaya gerek kalmayacak :D

dua edin işe yarasın...

EDİT

EVREKAAAAAAAAA!

HAFIZA KARTINA ALDIM EFEKT KLASÖRLERİNİ. ARTIK HANGİ EFEKTİ ATARSANIZ ATIN ÇALIŞIYOR :D MANYAK OLDU YAV...

nasıl yaptıysan anlat kardeş deneyelim

dede147

dede147

Üye
tek birşey soracağım c6 00 olurmu bu? anna belle dediğiniz isletim sistemimi? kusura bakmayın baya bir forumdan uzak kaldım en son s60 larda kalmıştım :)

germir

germir

Üye
yok kardeş c600 anna belle olmaz symbian 3 tabanlı cihaz değil

fethisagol

fethisagol

Üye
tek birşey soracağım c6 00 olurmu bu? anna belle dediğiniz isletim sistemimi? kusura bakmayın baya bir forumdan uzak kaldım en son s60 larda kalmıştım :)
c6 00 ya olmaz
anna belle isletim sistemi
senin sistemin S60V5tir

hakann09

hakann09

Üye
dosum iki farklı yazılım yayınladım hangisi hoşuna giderse onu kulan saygılarımla
üstad ikinci yayınladığın yazılımda (ilk sayfa da en altta olan) menü düzeni normal mi? öyleyse indirip kurcam
edit
059C260 içinmiş
şimdi gördüm

angel_54

Üye
Arkadaşlar ürün kodu nedir yaa benim 59c260 sadece bunumu yükleyebilirim yani 383 olanı yüklersem ne olur bide bunun tam mantığı nedir acaba bi anlatırsanız sevirim...

jugu60

Üye
istedigini yukle kardes, onemli olan c6-01 olmasi, ikisinide yukledim, bendeki kod bambaska :) 059C383 olan ucak gibi , 059C260 olani fuze gibi :) istedigini yukle sorun olmaz

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
istedigini yukle kardes, onemli olan c6-01 olmasi, ikisinide yukledim, bendeki kod bambaska :) 059C383 olan ucak gibi , 059C260 olani fuze gibi :) istedigini yukle sorun olmaz

dostum çok güzel anlatmişsin

dede147

dede147

Üye
peki bu adam ne yapmış

evlattr

evlattr

Üye
anladığım kadarıyla RM601_MC19_Turkey_2GB_6.0.fpsx bu dosya modfiye dosyası diğer doysa normal yaızlım dosyası normal yazılım dosyasını phonex içine RM601_MC19_Turkey_2GB_6.0.fpsx bu dosyayıda hafıza kartına atıcaz sonra flashing işlemini yapacağız bu şeklde yaptığımız zaman telefon modifiyelimi olacak yoksa başka işlam yapacakmıyız ben bu şekilde yaptım çünkü modifiye uygulanmadı....?

jugu60

Üye
kuruyosun ( )
kurulum sonrasi C\ProgramData\Nokia\Packages\Products -buraya rardan cikan rm-718 dosyasini kopyaliyosun

Phoenix programı resimli anlatımi Symbian ANNA C6-01 025.007 V1.01

Nokia C6-01
RM-718
SW V25.007
Ürün Kodu 059C383
Symbian ANNA C6-01 025.007 V1.02 buradan cikartilan rardaki rofs3 yazani bununla degistir
ve yukle

Nokia C6-01
RM-718
SW V25.007
Ürün Kodu 059C260
Symbian ANNA C6-01 025.007 V1.02

paylaşım tamamıyla belco2 adlı kullanıcıya aittir

angel_54

Üye
Hocam Yakın Çekim eklenildi Yazmışssın 2 versiyonuda yükledim fakat bulamadım yakın çekimi.. tamda heveslenmiştim yaaa :(((

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yakın çekim modu ekenildinde sadece kamerada orta çekim çalışıyo kamera tuşu basınca foto çekmiyor hatası veriyo o yüzden kaldırıldı

SevilayDeniz

Üye
Öncelikle çalışmalarında başarılar belco2. Senden bir ricam olacak, ilk mesajda verdiğin 059C383 product nolu cfw için, NFC olmayan, normal menü düzeni ve tema efektli olan yeni bir cfw yayınlayabilir misin?

germir

germir

Üye
belco2 hocam NFC neden ekliyorsunki zaten c6-01 donanımında o özellik yokki ne işe yarayacak onun yerine 4x4 menü düzeni biraz daha ikonları irileştirsen bi kaç çeşit efekler koysan tabi mümkünse zaten herşeyi güzel yapıyorsun da kullanıcı isteği olarak söylüyorum ama neyse belleye az kaldı çıkınca güzellikleri marifetlerini onda göster anna ya pek gerek kalmadı gibi boşa zamanını pek harcama artık

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 belle v111.30.607 cok yakında

alihadi1997

Üye
peki bunları nasıl yükleyeceğiz acaba ? :)

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
suan yüklenilmez yıl başında itibaren yüklene bilir

Üst Alt