Symbian ANNA C6-01 025.007 V1.02

Sponsorlu Bağlantılar

Purgatory-

Purgatory-

Üye
Eyw bu menü menüye alışamamıştım bi türlü:) bide sleeping screenin otomatik qt yükleyeni varmı forumda manuel yükleyince sleepin screen hata veriyo

79mm79

79mm79

Üye
hocalar gece ben de denedim o efektler çalışmıyor malesef. :)

evet çalışmıyor malesef. ilk yüklediğimiz efekt dosyasıyla tekrar flashladım.
yüklediğimiz cfw ile birlikte gelen bazı uygulamaları kaldırmak istiyorum bunu nasıl yapabiliriz. uygulama yöneticisinde görünmüyor? şimdiki sorum bu :)

okitox

okitox

Üye
valla orasını ben de bilmiyorum hocam yaa :) bi tek şu efekt işini anladım yani :D

okitox

okitox

Üye
ondan önce şu rofs3 ve prd core dosyalarındaki effects klasörlerini c ve e ye atabilecek şekilde ayarlamamız lazım... onu da inşallah belco2 görüp söyler yada hazır yapılmışını buraya koyar.

Purgatory-

Purgatory-

Üye
normal menü düzeni içeren bi rofs3 olsa çok daha ii olacak fard formatta ovi mağaza ile haritalar siliniyo

okitox

okitox

Üye
siliniyor ama yazılım güncellemeleri bölümüne girip tekrar yüklersiniz sıkıntı değil o arkadaşlar.

hakann09

hakann09

Üye
arkadaşlar hard format atınca ne var ne yok hepsi gidiyor nfc de dahil
bu durumda yazılımın anlamı kalmadı benim için

okitox

okitox

Üye
nfc zaten c6-01 de yok kardeş. onun dışında ne gidiyor bilmiyorum ama çoğu kalıyor. haritalar ovi mağaza gidiyor olması lazım. onlar da zaten yazılım güncellemelerinde var telefondan hiç uğraşmadan 15 dakika içinde otomatik yükleyebilirsiniz.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hard format atınca ne var ne yok hepsi gidiyor nfc de dahil
bu durumda yazılımın anlamı kalmadı benim için

dostum sen insanların dedine aldanma dil yalanda söyler doruda yazılımı yüklediktensonra tele hard format ata bilirsiniz birkere mahsus teli açıp kapatın hard format atıktansonra

----------Eklendi @ 19:03:30 ---------- Yazıldı @ 18:59:30 ----------

nfc zaten c6-01 de yok kardeş. onun dışında ne gidiyor bilmiyorum ama çoğu kalıyor. haritalar ovi mağaza gidiyor olması lazım. onlar da zaten yazılım güncellemelerinde var telefondan hiç uğraşmadan 15 dakika içinde otomatik yükleyebilirsiniz.

bu yazılımda iki nfc var nfc-paylaş nfc-tutorials hard format atıktansonrada orda yazılımda kalır silinmez test edilmişti

okitox

okitox

Üye
bekco hocam yaptığın sürümde bi hata yok iki dünden beri sürekli kullanıyorum bi hata göremedim.

fakat şu effects klasörlerini c ve e ye yani telefon hafızası ile hafıza kartına atacak şekilde değiştiremez miyiz?

nedim6363

Üye
Öncelikle tüm maxicep ailesine iyi forumlar diliyorum.bu güzel ve yararlı çalışmasından dolayı sayın Belco2 hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.tek kelimeyle harika olmuş.emeğine,yüreğine sağlık.saygılar selamlar.

germir

germir

Üye
bende aynısı şekilde yükledim çok hoş tema fakat menü açarken ikonlar ekrandan fırlayacak gibi sanki biraz ayar olsada kısılsa yavaş açılsa daha güzel olurdu

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
bende aynısı şekilde yükledim çok hoş tema fakat menü açarken ikonlar ekrandan fırlayacak gibi sanki biraz ayar olsada kısılsa yavaş açılsa daha güzel olurdu

dosum iki farklı yazılım yayınladım hangisi hoşuna giderse onu kulan saygılarımla

germir

germir

Üye
belco2 hocam yaptığın bu yazılımlarda çalışabilen başka efektler yokmu elinde yada nasıl temin edebiliriz

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
var yarın link eklerim çalışan efektler

germir

germir

Üye
peki tşk ederim hocam

amficci

amficci

Üye
ilk yayınlanandan sonra sayfanın altındaki linktekini indirip kurdum şunu söylemek lazım alttaki linkteki daha iyi bence hem sade hem daha hızlı

okitox

okitox

Üye

arkadaşlar efektleri hafıza kartına atarak değiştirme yöntemini kendi çapımda çözerek uğraşıyorum. şu an atacağım flash çok önemli eğer flashtan sonra efekt dosyalarını attığım yerde sıkıntı çıkmaz da değişirse... artık efekt değiştirmek için telefon flashlamaya gerek kalmayacak :D

dua edin işe yarasın...

EDİT

EVREKAAAAAAAAA!

HAFIZA KARTINA ALDIM EFEKT KLASÖRLERİNİ. ARTIK HANGİ EFEKTİ ATARSANIZ ATIN ÇALIŞIYOR :D MANYAK OLDU YAV...

79mm79

79mm79

Üye

arkadaşlar efektleri hafıza kartına atarak değiştirme yöntemini kendi çapımda çözerek uğraşıyorum. şu an atacağım flash çok önemli eğer flashtan sonra efekt dosyalarını attığım yerde sıkıntı çıkmaz da değişirse... artık efekt değiştirmek için telefon flashlamaya gerek kalmayacak :D

dua edin işe yarasın...

EDİT

EVREKAAAAAAAAA!

HAFIZA KARTINA ALDIM EFEKT KLASÖRLERİNİ. ARTIK HANGİ EFEKTİ ATARSANIZ ATIN ÇALIŞIYOR :D MANYAK OLDU YAV...

sabırsızlıkla anlatmanı bekliyoruz :)

----------Eklendi @ 08:07:45 ---------- Yazıldı @ 08:05:55 ----------

dosum iki farklı yazılım yayınladım hangisi hoşuna giderse onu kulan saygılarımla
diğer yazılım sayfanın en altında olanmı onun ürün kodu farklı değilmi benimki 059c383 ikiside buna olurmu?

Üst Alt