Symbian ANNA C6-01 RM-718_024.001 5.3

Sponsorlu Bağlantılar

vg_engin

vg_engin

Üye
cevap için teşekkürler belle yıl sonuna doğru mu gelecek acaba?

maxiser

maxiser

Üye
Belco2 kardeş bu cfw de mobil sitelerden video izlerken video tam açılacak genel sistem hatası diyor sende aynı hatayı alıyor musun?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Belco2 kardeş bu cfw de mobil sitelerden video izlerken video tam açılacak genel sistem hatası diyor sende aynı hatayı alıyor musun?

yok dostum ben c6-01 v25.007 yazılımını kulanıyorum

maxiser

maxiser

Üye
v25 ne zaman çıktı?

maxiser

maxiser

Üye
yazılıma ben navifirm den baktım yok?sen nasıl nerden yükledin?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yakında yayınlanılacık c6-01 v25.007 ozaman yüklersin

maxiser

maxiser

Üye
Sen kullanıyorum dedin o yüzden sordum ben navi den baktım c7-n8-e7 nin var ama c6-01 in yok...

tyrex01

Üye
ilk önce Teşekkürler emeğinize kardeşim ben bu cfw yükledim ve ben tekrar orjinal ANNA ya nasıl geri dönerim oviden tekrar güncelledim olmadı navifirmden oluyormuş heralde ve orada indireceğim hangi dosyalar olacan ve phonex ile sw resetmi yapacam yoksa normal flaş atar gibi mi olacak zaten hep hata veriyor yarıda kalıyor dead phone olarak hep flash lıyorum bana yardım edermisiniz konu sahibi..

maxiser

maxiser

Üye
navifirm den yazılım v24 yerine v14 ü seçip normal yükleme yapmalısın...

germir

germir

Üye
evet belco2 hocam V.25.007 kullanıyorum demişin navide yok sen nerden nasıl yükledin siteye koysanda linkini hayrına bizde yüklesek nasıl yaptıysan

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
şu an için c6-01 v25.007 NaviFirm mevcut deyil yakında serbes brakılacık ben c7 v25.007 için çıkan yazılımını kulanıyorum

germir

germir

Üye
belco2 hocam acil yardımın lazım

germir

germir

Üye
valla belco2 hocam benim c6-01e c7 ninv25.007 yüklemeye çalıştım yükledim sanırım ama ilk açılma yapıyor açılıyor nokia yazısı ters bi şekilde çıkıyor öylece beyaz ekran olarak kalıyor önceki kendi yazlımınıda yükleyemiyorum hiç bişekilde yardımına ihtiyacım var dead yaptımsada olmuyor

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
suan dışardayım yarın bakarız

degirmenci01

Üye
belco2 hocam benimde bu gün keşfettiğim bir sorun var belki siz yardımcı olabilirsiniz sygic navigasyon ve garmin kurulu c6-01 in telefon dilini ingilizce yaptığımda her iki programda sorunsuz çalışıyor tel dilini türkçe yaptığımda ise sygic disk error hatası verip açılmıyor garmin ise radarları göstermiyor.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yakında günceleme olacık c6-01 v25.007 butun sorunlar çözulecek.......

Üst Alt