Symbian ANNA C6-01 RM-718_024.001 5.3

Sponsorlu Bağlantılar

vg_engin

vg_engin

Üye
Oluyor işte dostum burda bazıları sanki yapmak mecburiyatindeymişsin gibi davranıyor ve yanlış kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil isteyen istediği yere gider yani bişey yanlış olduysa suçlamaya gerek yok bazı şeyleri yüklüyorsan riskini alıyorsun demektir.Doğrumudur dostum.

degirmenci01

Üye
Not sw yüklediktensonra mutlaka Soft Format atın *#7370#

dostum bende java oyunlar tümü çalışıyo

5.3 versiyonunu yükle bu linkten indir

dediklerinin hepsini yaptım javalar çalışmadı şimdi 5.2olanı geri yükledim hepsi sorunsuz çalıştı yenisi çıkıncaya kadar şimdilik bunu kullanacam galiba emeğine sağlık

degirmenci01

Üye
dostum bu tel bana kafayı yedirecek herhalde v5.2 yi tekrar kurdum herşey güzeldi sonra teli kapatıp açınca tekrar programlar çalışmamaya başladı bunun üzerine v5.3 ü yükledim java dahil herşey çalışmaya başladı muhtemelen bende bir sorun var ama anlamadım dahaöncede aynı işlemleri yaptım olmamıştı.
birde teli bilgisayara ovi ile bağlayınca 2 adet anna güncellemesi buluyor onları yüklememiz gerekiyormu

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
dostum bu tel bana kafayı yedirecek herhalde v5.2 yi tekrar kurdum herşey güzeldi sonra teli kapatıp açınca tekrar programlar çalışmamaya başladı bunun üzerine v5.3 ü yükledim java dahil herşey çalışmaya başladı muhtemelen bende bir sorun var ama anlamadım dahaöncede aynı işlemleri yaptım olmamıştı.
birde teli bilgisayara ovi ile bağlayınca 2 adet anna güncellemesi buluyor onları yüklememiz gerekiyormu
bi dene yükle

sunaytuna

sunaytuna

Üye
arkadaslar bunları telefona nasıl yukluyoruz

germir

germir

Üye
profilinde telefonun 6300 görünüyo onamı yüklemeyi düşünüyorsun bilader

----------Eklendi @ 01:05:18 ---------- Yazıldı @ 00:58:34 ----------

belco2 1.52 yüklemiştim çok güzeldi o sayfadada belirtmiştim kayar menüyü durduramıyorum diye 1.53 de hallettiysen indirmeyi düşünüyorum başka bi sorunum yoktu aynıysa 1.52 yi kullanmaya devam edeyim ayrıca verdiğin emekler için çok teşekkür ederim

----------Eklendi @ 01:05:33 ---------- Yazıldı @ 01:05:18 ----------

belco2 1.52 yüklemiştim çok güzeldi o sayfadada belirtmiştim kayar menüyü durduramıyorum diye 1.53 de hallettiysen indirmeyi düşünüyorum başka bi sorunum yoktu aynıysa 1.52 yi kullanmaya devam edeyim ayrıca verdiğin emekler için çok teşekkür ederim

germir

germir

Üye
beklemedim indirdim çok güzel belco2 ellerine sağlık sadece ovi mağaza güncelenince mağazaya girmiyo mağaza simgesi hiç işlev yapmıyo

amficci

amficci

Üye
eline sağlık arkadaşım 2 ayrı c6-01'e kurdum ikisindede sorunsuz çalıştı :alkis

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
beklemedim indirdim çok güzel belco2 ellerine sağlık sadece ovi mağaza güncelenince mağazaya girmiyo mağaza simgesi hiç işlev yapmıyo

ovimaza sürümü 3.16.036
qt 4.7.4 olmadan çalişmaz

germir

germir

Üye
belco2 hocam sana bi sorum olacak bilinen üzere donanımsal olarak nokia c7 ye özgü olan nfc özelliği daha önce c6-01 için çıkarılan fw lerde bu nfc özelliği gömülmüştü c6-01 gerçekten donanımsal olarak destekliyomu yoksa süs olsun diyemi koyuluyo yada sen neden bu yazılıma gömmedin

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
belco2 hocam sana bi sorum olacak bilinen üzere donanımsal olarak nokia c7 ye özgü olan nfc özelliği daha önce c6-01 için çıkarılan fw lerde bu nfc özelliği gömülmüştü c6-01 gerçekten donanımsal olarak destekliyomu yoksa süs olsun diyemi koyuluyo yada sen neden bu yazılıma gömmedin

şuan nfc test ilerki zamanlarda destekler symbian belle

SevilayDeniz

Üye
USB On-The-Go kablosu ile bugün Nokia Shop'ta, Kingston 16Gb Flash Bellek deneyim dedim, telefon sürekli reset attı. Bende mecburen almadım. 5.3 sürümü yüklü acaba, FW'de hata mı var yoksa kablo mu desteklemiyor? NFC ve DLNA özelliğini bende merak ediyorum. Acaba gelir mi?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
USB On-The-Go kablosu ile bugün Nokia Shop'ta, Kingston 16Gb Flash Bellek deneyim dedim, telefon sürekli reset attı. Bende mecburen almadım. 5.3 sürümü yüklü acaba, FW'de hata mı var yoksa kablo mu desteklemiyor? NFC ve DLNA özelliğini bende merak ediyorum. Acaba gelir mi?

yakında güncelleme olacık c6-01 v025.007

germir

germir

Üye
yeni güncelleme belle değil sanıırm annayı düzenlememi yapacaklar sence belco2

vg_engin

vg_engin

Üye
belle mi gelecek 26 ekimde kesin gelir inşallah

germir

germir

Üye