Symbian ANNA C6-01 027.005 V2.05 istek üzerine düzenleme yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

okitox

okitox

Üye
adam konuyu açarken bile istek üzerine diye açıyor. Kendini düşünen biri olsa uğraşmaz. Teşekkürler belco hocam. Öğlen yükleyip yorum yaparım.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
tam final olmuş belco2 hocam harika olmuş cidden :) hızı felan çalışması görselliği şahane oturmuş çok teşekkürler tekrardan :)) emeğine sağlık:tşk:

okitox

okitox

Üye
mesajlar düzelmiş mi deadlydesire? Eskisi gibi mi? Orjinaldeki gibi mi yani?

sawserez

sawserez

Üye
emeğine sağlık kardeşim harika olmuş sadece en başından beri giriş sayfasını sildikten sonra tekrar ekleme yapmıyordu diğerleri buda aynı onuda dikkatli kullanıp silmicez eline koluna sağlık teşekkürler harika yazılım

okitox

okitox

Üye
emeğine sağlık kardeşim harika olmuş sadece en başından beri giriş sayfasını sildikten sonra tekrar ekleme yapmıyordu diğerleri buda aynı onuda dikkatli kullanıp silmicez eline koluna sağlık teşekkürler harika yazılım

hiç öyle bi problemle karşılaşmadım ben :S

efsanevii

efsanevii

Üye
herşey için Allah razı olsun sizden belco2 hocamm....

ibayram59

Üye
çok teşekkürler Belco2 hocam.ellerin dert görmesin süper olmuş.

sunaytuna

sunaytuna

Üye
belço 2 kardeş ellerine ve beynine sağlık.

neonxx

Üye
kardeş bu boot ekranını değiştirebilirmiyiz flaşlamadan

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 anna final

yaksucuk

Üye
arkadaşlar bu sürümü telefonun yazılım yükseltme bölümünden indiremiyormuyuz.

gavannn

Üye
bende yeni aldım telefonu.. hiçbişi yüklemedim daha.. bunu nasıl yükleyeceğim.. anlatırmısınız :(

aykutozkann

aykutozkann

Üye
kurmaya başladım birazdan il deneyimlerimi anlacağım bende v1.03 vardı. bakalım neler geliştirmiş hocam. :oke:

sawserez

sawserez

Üye
S.a arkadaşlar navi de c6-01 rm-601 için 25.8 versiyon çıkmış Türkiyedeki cihazlar rm 718 bunu flash atsam ne olur çalışırmı????????????????

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
çalışır ama rm-718 geri donüşü olmaz

----------Eklendi @ 15:43:27 ---------- Yazıldı @ 15:34:49 ----------

v25.008 rm-718 test edildi fazla bi fark yok arama kısmında güncelleme yapıldı V25.08 içinde çözüldü

deadlydesire

deadlydesire

Üye
belco2, dün ilk flash attığımda mesajar düzelmişti şarjını bitirene kadar oyundu filmdi herşey i yaptım:) bugün dondu telefon ve reset attı kendine daha sonrasında mesajlar geldiğinde siyah ekran üzerinde görünür oldu (1 yeni mesaj yazdığı ekran) hard format attım ama diğer sürüm gibi (2.03 gibi) şarj az gitmeye başladı 10 saat oldu şarj kullanmadığım halde 2diş kaldı...acaba tekrar flashlasam mı yada 1.03 e mi dönsem? bir de 1.03te sesim karşı tarafa yankılı gidiyordu hard formatla düzelebilir mi bu da 1.03te?

germir

germir

Üye
Belco 2 hocam ellerin dert görmesin bu güne kadar kurduğum en kusursuz sürüm bu gerçekten final olmuş işallah belle dede harikalar yaratırsın

aykutozkann

aykutozkann

Üye
kullanmaya başladım efekler daha stabil ve geçişler daha hızlı bazı gereksiz uygulamalar yükleme paketinden çıkarılmış. Böylece ihtiyaç duyanlar yükleyebilecekler. Hocam emeğine sağlık. Şarj ve diğer sorunlar varsa yazarım. Diğer versiyonlara göre bu çok daha iyi olmuş.

degirmenci01

Üye
bende yükledim herhangibir sorunla karşılaşmadım şimdilik belco2 emeğine sağlık

Üst Alt