Symbian ANNA C6-01 027.005 V2.05 istek üzerine düzenleme yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Symbian ANNA C6-01 027.005 V2.05 istek üzerine düzenleme yapıldı

selam c6-01 kulanıcıları bu günekadar sizler benden hep birşeyler beklediniz ben ise sizleri dost bilip sizler için birşeyler yapmayı çalıştım
yazılıma gelince kulanıp yorumlarınız yazarsınız
ben ise yorgun sizler mutlu
c6-01 anna final
bir duanız yeter
symbian belle'de görüşmek dilegiyle hoşça kalın ......
:alkis:alkis
:alkis:alkis
c6-01 anna final v27.005
link yenilendi

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve SSnıper

vg_engin

vg_engin

Üye
beklemedeyiz hocam teşekkürler şimdiden emeğine sağlık :)

maxiser

maxiser

Üye
internet ön belleği C den E ye alındı mı?

germir

germir

Üye
vermiş olduğun emekler ve gayretler için allah senden razı olsun olsun kardeşim gerçekten hep dua ediyoruz sana

• Beğen
Tepkiler: omer.1310
okitox

okitox

Üye
selam c6-01 kulanıcıları bu günekadar sizler benden hep birşeyler beklediniz ben ise sizleri dost bilip sizler için birşeyler yapmayı çalıştım
yazılıma gelince kulanıp yorumlarınız yazarsınız
ben ise yorgun sizler mutlu
c6-01 anna final
bir duanız yeter
symbian belle'de görüşmek dilegiyle hoşça kalın

c6-01 anna final
link eklenilecek

ilk yaptığın sürümlerdeki hataları öküzce yüzüne vuranlara bakma sen hocam. kıymet bilmez adamlar. sen bu işi kendi hayrına yapıyo değilsin. emeğin bizim için değerli. inşallah belle için de bi cfw yaparsın da c6-01'le uğraşan yok dedirtmezsin. biz de çok mutlu oluruz...

sağolasın...

• Beğen
Tepkiler: omer.1310
vg_engin

vg_engin

Üye

ilk yaptığın sürümlerdeki hataları öküzce yüzüne vuranlara bakma sen hocam. kıymet bilmez adamlar. sen bu işi kendi hayrına yapıyo değilsin. emeğin bizim için değerli. inşallah belle için de bi cfw yaparsın da c6-01'le uğraşan yok dedirtmezsin. biz de çok mutlu oluruz...

sağolasın...

katılıyorum bir tek C6-01 ile uğraşan sensin hocam başka kimse uğraşmıyo ALLAH senden razı olsun diyoruz hocam hepimiz yükleyenler ve kullananlar olarak seni bekliyoruz saolasın :)

• Beğen
Tepkiler: guneyd3030 ve CanKartaL
okitox

okitox

Üye
bu arada belco2 hocam. mesajlar kısmını orjinal haline getirirsen seviniriz. eğer başlamadıysan upload'a falan. malum eklediğin özellikler biraz kastırmış mesajlar uygulamasını. yazarken falan zorlanıyor geriden takip ediyor telefon. diğer arkadaşlar da belirtmişti. orjinal hali en güzeli... yada V 1.03 deki..

tekrar teşekkürler... :)

ayrıca kendi adıma da sana teşekkür ediyorum. sayende effect atmadır telefon hacklamedir bu tarz konularda bilgilendim kendim de senin kadar olmasa da bakarak bişeyler yapabilir hale geldim... eyvallah

SevilayDeniz

Üye
Çalışmaların için teşekkürler.

sawserez

sawserez

Üye
Emeğine sağlık kardeşim son 2.3 ü yükleyecektim bir bakayım dedim yeni bişey varmı sen bombayı patlatmışsın emeğine sağlık allah razı olsun kolay gelsin link i bekliyorum dört gözle hayırlı geceler

vg_engin

vg_engin

Üye
bu gece linki bekleyen baya arkadaşım var eminim en kısa zamanda belco2 hocam yükleyecektir eminiz

okitox

okitox

Üye
8mb netle 200 mb civarı dosya 40 dakkaya yakın bi sürede upload ediliyor. 1 saat içinde eklenecektir yazmış zaten arkadaşlar...

hakan_710

hakan_710

Üye
8mb netle 200 mb civarı dosya 40 dakkaya yakın bi sürede upload ediliyor. 1 saat içinde eklenecektir yazmış zaten arkadaşlar...
o 8 mbit olan indirme hızı oduğu için ;) upload max. 1 mbit

deadlydesire

deadlydesire

Üye
herşey için çok teşekkürler belco2 emeğine sağlık :) yoruluyosun biliyoruz ama emin ol iyi dua alıyosun bu kadar insandan :) :alkis:tşk:

neonxx

Üye
Allah Razı olsun kardeşim....

vg_engin

vg_engin

Üye
sağolasın kardeşim dualarımız seninle biliyorsun eski dosyaların üzerine atıp kuruyoruz dimi

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
evet dostum

Türe

Türe

Üye
umarım yakında size de belle gelecektir :)

vg_engin

vg_engin

Üye
sağolasın kardeşim ALLAH razı olsun

deadlydesire

deadlydesire

Üye
teşekkürler her zaman ki gibi çok iyi olmuş :) eline koluna sağlık..:alkis:tşk:

Üst Alt