Symbian ANNA C6-01 027.005 V2.03 istek üzerine düzenleme yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Symbian ANNA C6-01 027.005 V2.03 istek üzerine düzenleme yapıldı
Nokia C6-01
RM-718
SW V27.005
Ürün Kodu 059C383

Yeni özelik eklenildi Mesajla seçenekler ayarlar metin mesaji filtresi
kara liste istemediniz kişilerden mesajları engeleye bilirsiniz
konuşan sözcuk eklenildi rar içinde E hafıza kartına atılacık dosyalar mevcut

Gereksiz diler temizlenildi sadece türkçe ve ingilizce brakıldı
yazma dileri mevcut
tema efektleri eklenildi
Java oyunlarını oynatır
Gereksiz uygulamalar kaldırıldı
RAM 148 başlangıç
telefon hafzası c sürücüsü 450 mb boş
dahaçok görselik agırlık verildi
internet tarayıcısı güncelendi
rehber kısmında güncelleme yapıldı
biçok yenilik yapıldı
müzik çalar ileştirildi
kamera ileştirildi

Symbian ANNA C6-01 027.005

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, deadlydesire, Cihanî Sultan ve 1 kişi daha

vg_engin

vg_engin

Üye
teşekkürler kardeşim bu ne hız ALLAH razı olsun dün dedim bugün yaptım minnettarım kardeşim sana sağolasın şimdi indirip ilk denemeyi yapacağım kardeşim 27.005 yeni mi çıktı kardeşim

germir

germir

Üye
emeğine sağlık

vg_engin

vg_engin

Üye
şuan yazılımı yükledim çok güzel teşekkürler fazlasıyla hızlı telefon

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
teşekkürler.ne kadar stabil diye sorsam?orjinal anna kadar varmı??

okitox

okitox

Üye
linkte mi sorun var yoksa bende mi. captcha'yı falan giriyorum son indirme tuşuna basınca sunucu bulunamıyor diyor. bi el atabilcen mi belco2 hocam. yada indirebilen arkadaşlar bi upload edebilir mi başka sunucuya?

vg_engin

vg_engin

Üye
teşekkürler.ne kadar stabil diye sorsam?orjinal anna kadar varmı??
orjinalden biraz daha iyi kardeş denemeni tavsiye ederim akşam kurdum şimdilik bir sıkıntım yok

----------Eklendi @ 20:40:29 ---------- Yazıldı @ 20:38:25 ----------

linkte mi sorun var yoksa bende mi. captcha'yı falan giriyorum son indirme tuşuna basınca sunucu bulunamıyor diyor. bi el atabilcen mi belco2 hocam. yada indirebilen arkadaşlar bi upload edebilir mi başka sunucuya?

linkte bir sorun yok şimdi kontrol ettim

okitox

okitox

Üye
ya hocam sana zahmet şunu başka bi sunucuya upload edebilir misin? :islik

vg_engin

vg_engin

Üye
tabi hocam wuploada başladım birazdan eklerim linki upload bitince

okitox

okitox

Üye
çok sağol güzel kardeşim. sizde sorun yok da galiba benim pc açmıyor. sabah 7 de okula gidicem yatmadan yükleyim şunu :)

vg_engin

vg_engin

Üye
ne demek kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yüzde 20de kardeşim şuan yükleniyor bende öğrenciyim malum finaller yaklaşıyor

Dostnametr

Üye
Daha bugün kurdum v1.3 ü arada fark var mı ? Tekrar flash atmaya değecek kadar ?

okitox

okitox

Üye
valla 1.1 ile 1.2 arasında fark vardı. 1.2 ile 1.3 arasında da fark vardı. 1.3 ile 2.3 arasında da fark vardır. ki adam cidden işi bilerek yapıyor ve bayağı geliştirdi kendini...bence değer. ben atacam mesela indirebilince :D

Dostnametr

Üye
valla 1.1 ile 1.2 arasında fark vardı. 1.2 ile 1.3 arasında da fark vardı. 1.3 ile 2.3 arasında da fark vardır. ki adam cidden işi bilerek yapıyor ve bayağı geliştirdi kendini...bence değer. ben atacam mesela indirebilince :D

Bende atarım da Tüm gün programlarımı tekrar kurmak için uğraştım.Bunları yedeklemenin bir yolu var mı ? Flashtan sonra kullanılacak şekilde ?

vg_engin

vg_engin

Üye

linkler yüklendi gönül rahatlıyla indirebilirsin kardeşim

• Beğen
Tepkiler: okitox
okitox

okitox

Üye
yok hocam malesef yav... cortu çekiyo programlar....

engin kardeşim çok teşekkür ederim. gerçekten süper bi iş yaptın... bu arada iki link var ikisi de aynı demi...

vg_engin

vg_engin

Üye
evet kardeşim ikiside aynı birini kaldırdım rahatlıkla yükleyebilirsin rica ederim ne demek görevim :)

germir

germir

Üye
az evel kurdum belco 2 hocam gerçekten emeğine sağlık yaptıklarının en iyisi olmuş bu final yaptın sanırım

okitox

okitox

Üye
oha yazılım sürümünde 27.005 yazıyor ben belco2 25.007 yi yanlış yazmış sanıyordum :D ne ki bu?

mesaj yazarken hafif bi yavaşlık yaşayan var mı?

germir

germir

Üye
hiç bi şekilde yavaşlık göremedim aksine bugüne kadar yükediğim en hızlı anna diyebilirim

Üst Alt