Symbian ANNA C6-01 027.005 V2.03 istek üzerine düzenleme yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
teşekkürler belco2

okitox

okitox

Üye
hiç bi şekilde yavaşlık göremedim aksine bugüne kadar yükediğim en hızlı anna diyebilirim

mesaj yazarken tuşlara bastığında bi takılıyomuş hissi vermiyor mu hocam sana?

----------Eklendi @ 00:19:01 ---------- Yazıldı @ 00:00:30 ----------

Belco2 hocam. Eline sağlık güzel olmuş fakat...

1. Mesaj yazarken kasıyor tel.
2. Efekt değiştireceğimiz zaman nereye atacaz dosyaları?

Bide bunun yazılım sürümünde 27.005 yazıyor. Sıkıntı çıkmaz demi. Mesela orjinale dönmek istiyoruz diyelim. 25.007 diye geçiyor o. yani downgrade gibi oluyor ama bunlarda o iş yok....

okitox

okitox

Üye
belco hocam sana zahmet mesajlar bölümünde yaptığın değişikliklerin olmadığı bir rofs yayınlayabilir misin. Tekrar flaş attım ama gene kasiyor mesaj yazarken.

vg_engin

vg_engin

Üye
Evet hızlı ama bir sorun buldum burdan belirtmek istiyorum mesaj yazarken t9 da bir sözcük yazarken atıyorum ayakkabınin nin harfini yazarken eklerken direk mesajlardan atıyor bunun bi çözümü olursa çok güzel olur başka bişey Yok şimdilik

okitox

okitox

Üye
mesajlar bi önceki sürüm haline gelirse çok güzel bi versiyon olacak. Bide bu orjinal sürüme geri dönmek hakkındaki sorumu yanıtlarsan sevinirim belko kardeş.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
mesajlarda t9da sorun vardı, birde mesaj yazdığımızda ayrı bi sayfa ekranı açılıyor(oturumlarda) ve donma yapıyodu telefon hard format attım donma düzeldi...şarjda sıkıntı yaşadım bugün telefon ısınmaya başladı ve reset attı 2 kez, şarjda bitti yaklaşık 10saatte flash atıyorum inş sorun düzelir :(

okitox

okitox

Üye
mesajlarda t9da sorun vardı, birde mesaj yazdığımızda ayrı bi sayfa ekranı açılıyor(oturumlarda) ve donma yapıyodu telefon hard format attım donma düzeldi...şarjda sıkıntı yaşadım bugün telefon ısınmaya başladı ve reset attı 2 kez, şarjda bitti yaklaşık 10saatte flash atıyorum inş sorun düzelir :(

bu kısmı düzeltirse zaten yada orjinal mesajlar haline gelirse süper olacak cfw...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
orjinalden biraz daha iyi kardeş denemeni tavsiye ederim akşam kurdum şimdilik bir sıkıntım yok

----------Eklendi @ 20:40:29 ---------- Yazıldı @ 20:38:25 ----------

linkte bir sorun yok şimdi kontrol ettim

bilgi için sağol...

vg_engin

vg_engin

Üye
sadece mesajların olduğu kısmı yayınlayan ufak bir cfw bekliyoruz belco2 kardeşim

germir

germir

Üye
çok güzel olmuş dün akşam yüklemiştim ama bugün reset attığının farkına vardım ana ekran ayarlarını kendimce düzenledikten sonra telefonu kapatıp açınca ikonlar yer değişiyor belco 2 hocam bi el atarsan sana zahmet olacakya

degirmenci01

Üye
belco 2 hocam ben giriş ekranlarından bir kaçtanesini silmiştim şimdi yeniden ekleyemiyorum yeniden flashlamammı gerekecek

eminde

eminde

Üye
kardeş dosya silindi mi telif falan diyor

drow_man

Üye
dosya silinmiş annayı geri yüklemek istiyorum yardımcı olurmusunuz

Üst Alt