Symbian ANNA C6-01 025.007 V1.02

Sponsorlu Bağlantılar

79mm79

79mm79

Üye
effect eklemeyi anlatırsan pek makbule geçer açıkçası :)

okitox

okitox

Üye
1. Bu konudan flash dosyalarını indiriyoruz.
2. Nokia Cooker 2.1 programını indiriyoruz.
3. Nokia cooker'ı kurup açıyoruz.
4. Flash dosyalarından rofs3 ile prd core olan dosyaları buluyoruz.
5. Nokia cooker içine sürükleyip bırakıyoruz. dosya içerikleri solda, içeriğin içeriği de sağda açılıyor.
6. Önce rofs3 ten resources içindeki effects klasörünü bulup içindekileri silip kendi bulduğumuz effects dosyalarının tamamını içine atıyoruz. save firmware yazısına tıklıyoruz.
7. Aynı şeyi prd core ile biten flash dosyasına da yapıyoruz.
8. Şimdi kaydettiğimiz flash dosyalarını tekrar phoenix içindeki rm-718 klasörüne atıyoruz.
9. Normal flashlıyoruz. refurbish ile.

Bu kadar.

effects dosyaları için...

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/anna-ve-belle-icin-efektler-559767.html

79mm79

79mm79

Üye
teşekkürler. anlaşılan gene flashlayacam akşamdan beri 4. flashlama olacak :) güncellemelerde cabası :)

okitox

okitox

Üye
valla keşke flash atmadan bi değiştirme yöntemi bilsem de yazsam ama yok şu an bildiğim :( kendim de aynı dertten muzdarip bir insanım çünkü :D

79mm79

79mm79

Üye
valla keşke flash atmadan bi değiştirme yöntemi bilsem de yazsam ama yok şu an bildiğim :( kendim de aynı dertten muzdarip bir insanım çünkü :D

şuanda effect ile flashı attım açılıyor heyacanlıyım. bide bişey daha sorayım. şimdi hard format atsam menüyü eski hale getirmek için effectler gidermi?
effect değişmed :( niyeki nokia cooker ile değiştiridiğim dosyaların yanında birer tanede backup uzantılı dosya vardı onu rm 718 klasörüne atmadım onla alakası varmı??

okitox

okitox

Üye
alla allaa.. temalardan efektleri açık yaptın değil mi?

79mm79

79mm79

Üye
yoo öyle bir şey yapmadım onu nerden yapıyorduk

tamamdır halloldu çok teşekkür ederim. şimdi bide hard format atıp menü düzelteyim. bu arada konuyu effect atmaya çevirdik ama. belco 2 hocamada çok teşekkür ederim tekrar

okitox

okitox

Üye
ayarlar -temalar -seçenekler -tema efektleri -açık olacak

79mm79

79mm79

Üye
ayarlar -temalar -seçenekler -tema efektleri -açık olacak

çok teşekkür ederim hem size hemde belco 2 hocama. bu cfw ve effect sayesinde spb mobile shell e bile gerek kalmadı. :)

okitox

okitox

Üye
yapabildiysen ne mutlu bize valla. ama ben bişey yapmadım asıl işi belco2 arkadaşımız yaptı tabii ki. efekt nasıl? bir de hangisini kullandın kardeş?

79mm79

79mm79

Üye
yapabildiysen ne mutlu bize valla. ama ben bişey yapmadım asıl işi belco2 arkadaşımız yaptı tabii ki. efekt nasıl? bir de hangisini kullandın kardeş?
her ikinizede teşekkürler. ben bu konularda çok meraklıyım. elim rahat durmaz hiç ama garanti filan gider diye hiç uğraşmıyordum. şimdi nerdese her hafta flashlıyorum format yerine :) effecet olarak anna_effects v2 yi attım güzel yalnız menüde klasör içine girerken çok büyültüp küçültmüş orası pek hoşuma gitmesede genel olarak eskisinden çok iyi. bide bişey daha soracaktım. konunun altında sanırım qt dosyaları eklemiş onları yüklemesek bişey olurmu yoksa hepsini yüklemelimiyiz. şuanda sleeping screen kuruldu çalışıyordu efekt değişmeden önce

okitox

okitox

Üye
sleeping screen yüklerken zaten qt bileşenlerinin en yenisini kuruyor arkadaşım yani onları yüklemene gerek yok. ben yarın minushima mı ne onu deniycem. o da güzel duruyor.

79mm79

79mm79

Üye
sleeping screen yüklerken zaten qt bileşenlerinin en yenisini kuruyor arkadaşım yani onları yüklemene gerek yok. ben yarın minushima mı ne onu deniycem. o da güzel duruyor.
ok. deneyip deneyimlerini paylaşırsan güzelse bende yüklerim. bugun flashlamadan usandım saatde geç oldu :)

okitox

okitox

Üye
yav ben dayanamıyorum şimdi flash atıcam :D

vg_engin

vg_engin

Üye
bende yaptım ama çalıştıramadım nokıa cooker ile denedim hem rof3 hemde prod core dosyasının resources klasörüne attım öncekileri silerek yeniden attım efekt dosyalarını ama yapamadım birisi güzel olan efekti yapıpı buraya yükleyebilirmi acaba sadece rof3 ve prod core dosyasını rica etsek teşekkürler şimdiden

79mm79

79mm79

Üye
okitox arkadaşın anlattığı şekilde Anna_effectsv2 ​efektini attığımızda çalışıyor fakat diğerleri çalışmıyor.

belco 2 hocam bir sorum olacaktı. ben bazı programları kullanmıyorum ve kaldırmak istiyorum. fakat uygulama yöneticisinde görünmüyor. bunları nasıl kaldırabiliriz?

okitox

okitox

Üye
hocalar gece ben de denedim o efektler çalışmıyor malesef. :)

Purgatory-

Purgatory-

Üye
hard format atsam menü orjinal haline dönermi

okitox

okitox

Üye
Döner....

Üst Alt