Symbian ANNA C6-01 025.007 V1.02

Sponsorlu Bağlantılar

germir

germir

Üye
ok tşk ederim kardeş saol

okitox

okitox

Üye

Şuraya kadar açıyorum. Bundan sonra istediğim efekt dosyalarını burdakilerle değiştirip save firmware diyorum ve olay bitiyo mu hocam? bunu öğrenirsem kendim canım sıkıldıkça değiştirebilirim çünkü...

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

Şuraya kadar açıyorum. Bundan sonra istediğim efekt dosyalarını burdakilerle değiştirip save firmware diyorum ve olay bitiyo mu hocam? bunu öğrenirsem kendim canım sıkıldıkça değiştirebilirim çünkü...

evet dostum dikat etmen gerekiyo
Unlocuk ROFS
2C
2C
2C
Oması gereken deyerler

okitox

okitox

Üye
rofs3 ile prd core isimli dosyaların ikisinde de effects var ikisini de mi değiştirip yapacaktık :D

okitox

okitox

Üye
bunu değiştirdikten sonra acaba tekrar c:data içine effects diye atmak gerekiyor mu hocam?

edit: ikisini de değiştirip flashladım oldu şimdi :)

hocam çok teşekkür ederim sana :) sayende kendi işimi kendim görür oldum. eyvallah :)

son bir soru. şimdi ben bu efekti tekrar değiştirmek istesem. yine aynı şekilde flash mı atmam gerekecek hocam?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
evet.............

germir

germir

Üye
belco2 hocam yükledim çok güzel olmuş ellerine sağlık zahmetler verdin saolasın bi ricam var şu keylock proğramı varya ekrandan telefonu kapama onu tek olarak veremezmisin pc de tutacamda

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
belco2 hocam yükledim çok güzel olmuş ellerine sağlık zahmetler verdin saolasın bi ricam var şu keylock proğramı varya ekrandan telefonu kapama onu tek olarak veremezmisin pc de tutacamda

keylock

79mm79

79mm79

Üye
merhabalar. bu rofs3 dosyasını kamera tuşunu düzelten ayrı olarak nasıl atacağız. yoksa tekrar flashlamakmı gerekiyor? yardım ederseniz sevinirim

germir

germir

Üye
belco2 hocam çok tşk ederim çok iyisin

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar. bu rofs3 dosyasını kamera tuşunu düzelten ayrı olarak nasıl atacağız. yoksa tekrar flashlamakmı gerekiyor? yardım ederseniz sevinirim

rofs3 sende olan rofs3 deyiştir yeniden flaş at

79mm79

79mm79

Üye
rofs3 sende olan rofs3 deyiştir yeniden flaş at

teşekkür ederim attım yeniden. kamera düzeldi

----------Eklendi @ 21:38:28 ---------- Yazıldı @ 21:35:20 ----------

rofs3 ile tekrar güncelledikten sonra menünün altında seçenekler ve çıkış tuşu çıktı. rofs3 güncelemeden önce yoktu. bide kısayolların ismi allttaki ikonların altına geçmiş durumda neden kaynaklanabilir?

----------Eklendi @ 21:40:35 ---------- Yazıldı @ 21:38:28 ----------

telefonu kapatıp tekrar açtım düzeldi.

germir

germir

Üye
belco2 hocam süper yapıyosun valla helal olsun yalnız bi fikir yürütmek istiyorum menü ikonları küçük olmuş biraz sayısını düşürseydinde hem büyük hemde ekrana tam yerleşik olsaydı android gibi tadından yenmezdi inan yorumlardanda izlediğin gibi millet daha çok efekt istiyo bu ikisini yapma imkanın varsa biliyoruz çok zahmet emek veriyosun ama yaparsanda milletin zaten gönlüne taht kurdun bu sefer kral olursun saygılarımla

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
menü düzeni 7*5 olmuş simgeler çok ufak 5*4 olsa daha iyi olurmuş belco2 hocam

okitox

okitox

Üye
arkadaşlar üç tuş yöntemiyle hard format atarsanız menü normal haline dönüyor. deneyebilirsiniz...

79mm79

79mm79

Üye
arkadaşlar üç tuş yöntemiyle hard format atarsanız menü normal haline dönüyor. deneyebilirsiniz...
üç tuş yöntemi ile nasıl format atıyoruz. forumda bikere okumuştum denedim ama olmadı.

okitox

okitox

Üye
telefonu kapatıyorsun.

ses kısma tuşu (alt tarafı yani) + kamera tuşu + menü tuşu , bu üçüne basılı tutarken power tuşuna basılı tutup beyaz ekranı görünce bırakıyorsun hocam.

yalnız dikkat edin rehber falan gidiyor.

79mm79

79mm79

Üye
telefonu kapatıyorsun.

ses kısma tuşu (alt tarafı yani) + kamera tuşu + menü tuşu , bu üçüne basılı tutarken power tuşuna basılı tutup beyaz ekranı görünce bırakıyorsun hocam.

yalnız dikkat edin rehber falan gidiyor.
deniyorum şimdi. ilk yaptığımda galiba bütün tuşlara aynı anda basamamıştım. :) bunu yaptığımızda tamamen eski halinemi dönüyor yoksa sadece menü eski haline dönüyor?

okitox

okitox

Üye
haritalar ovi falan gidiyor ama yazılım güncellemelerinden hepsini otomatik tekrar yüklüyor telefon. yüklediğiniz cfw de bir sıkıntı olmuyor yani... (en azından bende olmadı)

bu arada effect eklemek isteyenler olursa bunu anlatabilirim arkadaşlar.

şu an c6-01 de bunu kullanıyorum ben ve gerçekten telefonu kullanmayı çok zevkli bir hale getiriyor :) görenler oha o nasıl şey lan dedi direk :D

[video=youtube;LbLri-4a0sg]http://www.youtube.com/watch?v=LbLri-4a0sg&feature=player_embedded[/video]

Üst Alt