Şuraya kadar açıyorum. Bundan sonra istediğim efekt dosyalarını burdakilerle değiştirip save firmware diyorum ve olay bitiyo mu hocam? bunu öğrenirsem kendim canım sıkıldıkça değiştirebilirim çünkü...
rofs3 ile prd core isimli dosyaların ikisinde de effects var ikisini de mi değiştirip yapacaktık![]()

sayende kendi işimi kendim görür oldum. eyvallah 
belco2 hocam yükledim çok güzel olmuş ellerine sağlık zahmetler verdin saolasın bi ricam var şu keylock proğramı varya ekrandan telefonu kapama onu tek olarak veremezmisin pc de tutacamda
merhabalar. bu rofs3 dosyasını kamera tuşunu düzelten ayrı olarak nasıl atacağız. yoksa tekrar flashlamakmı gerekiyor? yardım ederseniz sevinirim
rofs3 sende olan rofs3 deyiştir yeniden flaş at
üç tuş yöntemi ile nasıl format atıyoruz. forumda bikere okumuştum denedim ama olmadı.arkadaşlar üç tuş yöntemiyle hard format atarsanız menü normal haline dönüyor. deneyebilirsiniz...
deniyorum şimdi. ilk yaptığımda galiba bütün tuşlara aynı anda basamamıştım.telefonu kapatıyorsun.
ses kısma tuşu (alt tarafı yani) + kamera tuşu + menü tuşu , bu üçüne basılı tutarken power tuşuna basılı tutup beyaz ekranı görünce bırakıyorsun hocam.
yalnız dikkat edin rehber falan gidiyor.
bunu yaptığımızda tamamen eski halinemi dönüyor yoksa sadece menü eski haline dönüyor?
görenler oha o nasıl şey lan dedi direk