Linkleri ver de indirip yükleyelim madem
ayrıca teşekkür ederiz. telefona güzel bi görüntü iyi bi işlerlik kazandırdın hocam...
tam benim kod. indirip yükleyelim de bi bakalım. hem sana da faydalı olmuş oluruz. geliştirmen açısından...
zaten bundan fazlası da yapılmaz yani dahası belle güncellemesi zaten... o geldiğinde de yaparsın bişeyler artık.
bu 1.02 versiyonunda c:data:effects içine efekt dosyalarını atıp çalıştırabiliyoruz yani direk değil mi. yanlış anlamadım inşallah?
ben yükledim kurulumdan sonra hata verdi ama hatasız açıldı şuan için bi sorun göremedim çalışmıyan bişey göremedim yanibelco yanaklarından öpüyorum herşey için teşekkürler baya bi emek vermişsin
belco 2 hocam eklemişin umarım iyidir kaç gündür test yaptın bişey sormak istiyorum phenixle flaşh atarken cihaza nasıl atıyosun kapalı haldeykenmi açıkkenmi hafıza kartı veya sim kart çıkarıyonmu üzerindemi oluyo
yok kardeş sen telefonu açık halde bırak. belco2 seni dead atıyor sandı büyük ihtimal. telefon açıkken scan producta bascaksın usb connection seçtikten sonra. sonra flash... telefon açık olmazsa usb görmez...
hocam bi de şu tema efekt değiştirme işine el at gözünü seveyim yaa. :S bunda da denedim olmadı efektler.