Symbian ANNA C6-01 025.007 V1.02

Sponsorlu Bağlantılar

okitox

okitox

Üye
Linkleri ver de indirip yükleyelim madem :)

ayrıca teşekkür ederiz. telefona güzel bi görüntü iyi bi işlerlik kazandırdın hocam...

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Linkleri ver de indirip yükleyelim madem :)

ayrıca teşekkür ederiz. telefona güzel bi görüntü iyi bi işlerlik kazandırdın hocam...

059C383 link yükleniyor birazdan eklerim

okitox

okitox

Üye
tam benim kod. indirip yükleyelim de bi bakalım. hem sana da faydalı olmuş oluruz. geliştirmen açısından...

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
tam benim kod. indirip yükleyelim de bi bakalım. hem sana da faydalı olmuş oluruz. geliştirmen açısından...

yakın zamanda güncelleme olmayacık birazcık ara verecem illerki zamanda belle güncellemesi olacık

okitox

okitox

Üye
zaten bundan fazlası da yapılmaz yani dahası belle güncellemesi zaten... o geldiğinde de yaparsın bişeyler artık.

bu 1.02 versiyonunda c:data:effects içine efekt dosyalarını atıp çalıştırabiliyoruz yani direk değil mi. yanlış anlamadım inşallah?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
zaten bundan fazlası da yapılmaz yani dahası belle güncellemesi zaten... o geldiğinde de yaparsın bişeyler artık.

bu 1.02 versiyonunda c:data:effects içine efekt dosyalarını atıp çalıştırabiliyoruz yani direk değil mi. yanlış anlamadım inşallah?

link eklenildi iyi yüklemeler

okitox

okitox

Üye
başladı inmeye. yükledikten sonra yazarım yorumumu. teşekkürler tekrar...

amficci

amficci

Üye
ben yükledim kurulumdan sonra hata verdi ama hatasız açıldı şuan için bi sorun göremedim çalışmıyan bişey göremedim yani:op: belco yanaklarından öpüyorum herşey için teşekkürler baya bi emek vermişsin

okitox

okitox

Üye
ben de yükledim çok güzel yalnız şu ana menüyü eski haline döndürmenin bi yolu yok mu bu küçük ikonları pek tutmadım ben :D

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
ben yükledim kurulumdan sonra hata verdi ama hatasız açıldı şuan için bi sorun göremedim çalışmıyan bişey göremedim yani:op: belco yanaklarından öpüyorum herşey için teşekkürler baya bi emek vermişsin

kamerada ufak bi sorun var rofs3 güncellenecek link eklerim

germir

germir

Üye
belco 2 hocam eklemişin umarım iyidir kaç gündür test yaptın bişey sormak istiyorum phenixle flaşh atarken cihaza nasıl atıyosun kapalı haldeykenmi açıkkenmi hafıza kartı veya sim kart çıkarıyonmu üzerindemi oluyo

okitox

okitox

Üye
belco hocam bi de şu effects klasörüne bi el atsan.

c:data içine atmama rağmen yine olmadı. bi de kamera tuşu basınca foto çekmiyor illa ortadaki butona dokunmak gerekiyor.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
belco 2 hocam eklemişin umarım iyidir kaç gündür test yaptın bişey sormak istiyorum phenixle flaşh atarken cihaza nasıl atıyosun kapalı haldeykenmi açıkkenmi hafıza kartı veya sim kart çıkarıyonmu üzerindemi oluyo

telefon kapalıyken hafıza kartı ve sim kartı üzerinde falaş atılıyo

germir

germir

Üye
tşk ederim belco2 hocam

----------Eklendi @ 19:00:51 ---------- Yazıldı @ 18:36:05 ----------

belco2 hocam cihaz kapalıyken connection yerinde rm-718 çıkmıyo açıkken çıkıyoda direk dead olarakmı flash atıcaz

okitox

okitox

Üye
yok kardeş sen telefonu açık halde bırak. belco2 seni dead atıyor sandı büyük ihtimal. telefon açıkken scan producta bascaksın usb connection seçtikten sonra. sonra flash... telefon açık olmazsa usb görmez...

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş sen telefonu açık halde bırak. belco2 seni dead atıyor sandı büyük ihtimal. telefon açıkken scan producta bascaksın usb connection seçtikten sonra. sonra flash... telefon açık olmazsa usb görmez...

File seç
Open Product seç
rm-718 seç
Flashing seç

okitox

okitox

Üye
hocam bi de şu tema efekt değiştirme işine el at gözünü seveyim yaa. :S bunda da denedim olmadı efektler.

79mm79

79mm79

Üye
elleriinize sağlık. ilk yaptığınız versiyonu kullanıyordum gayet memnundum. bunuda indirip yükledim. ellerinize sağlık

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
okitox

okitox

Üye

şunu istiyorum ben...

bi de bişey sorucam. rom'a ekleme işini nokia cooker ile mi yapıyorsun hocam. rom dosyasını açıp senin effects klasörünü buldum. diyelim ki istediğimle değiştirdim. ondan sonra direk save firmware deyip o dosyayı kullanarak flash mı atıyoruz? yoksa yukardaki menülerde çok acaip seçenekler var onlarla da işimiz var mı?

Üst Alt