Elimizde 808 gibi bi cihaz varsa kamera olmazsa olmazım öncelikle cfw atıyodum sıkıldım şimdi hackli kullanıyorum 603 üm ikinci alternatif cihazım ama müzik internet için aylık 1 gb internet alıyorum bitiyo bana yeterli oyun oynuyorum arada bi ewt facebook twitterden pek çıkmam yani wifide kullandığım için paketim fazla gitmiyo doğal olarak ekranlarla oynuyorum facinate fb browser fmobi opera mobile opera mini açıkçası cihazların her özelliğini kullanmaktayım 808 varsa dediğim gibi kamera olmazsa olmazım bide müzik tabiki çok müzik dinleyen biriyim müzisyenim bide e haliyle bu ikisini aşırı kullanmaktayım
bende sınırsız net var geceleri film ve oyun indiriyorum adil kullanım ile 10 saatte 1gb indiriyor teli şarjda mermerin üzerinde bırakıyorum nerdeyse her gece indirdigim halde batarya ve tel saglam adil kullanımla 5gb kullandıgımı hatırlıyorum
sizin iyiymis ben bedava internet kullandıgın kendim modluyorum tek modlayamadım opera mobile internet sayaçı ayda 55 gb geciyodur belki nası olsa beleş