PriZm
Üye
Nedemek herzamanDeğiştirdimyardımların için teşekkürler
![]()

Edit:istersen 1. sayfaya benim çektiğim türkçe fotolarıda koyabilirsin(zorunluluk yok
)Nedemek herzamanDeğiştirdimyardımların için teşekkürler
![]()

)1)Evet bunu yükleyince telefonun n8 de olan 3 ev ekranı dışında n8 gibi olacakbunu yükleyince telefon n8 gibimi olacak ^3 uygulamalar yüklenebilicekmi ve unsiged lerde yüklenebilicek değilmi kusura bakmayın daha yeniyim dehe bir de bu jaf programı demişsiniz önceki sayfada o programı nerden bulabilirm ayrıca çoooooooooooooooooook saol
![]()
sadece tam ekran qwerty klavye yok onuda cvitae kardeş halletmiş saolsun MaxiCep.Com - Bilgilendirme onuda burdan indirirsiniyiymiş gerçekten teşekkür ederim yine bi sorum daha olucak şuan eksikleri nelerdir?yorumların hepsini okudum kafam karıştı. bir de bunu hafata sonu yapıcam o zmana kadar eksikler gidermi

geri alabilirim derken?bir de bunu geri alabilirim dimi akşam akşam bu yorgunluğuna karşı şaka gibi geliyorumdur sana ama..
başka fw ye veya ojinale dönmekten bahsediyorsan evet dönebilirsin
zaten arkadaşlar halletmişler ama ben yine de eklemek isterim
forumda bi kaç konu var aslında ama tam tatmin etmedi beni o yüzden okumadım. ben klasör isimlerini düzeltmeye çalıştım ama beceremedim profesyonel adam lazım
kusura bakmayın konuya girmekte geç kaldım birazzaten arkadaşlar halletmişler ama ben yine de eklemek isterim
şöyle bir şey var ki t9 yok arkadaşlar bilesiniz. tam ekran klavye de tr değil. benim bilgim bu kadarına yetiyor maalesef aslında uğraşmak istemiyorum yoksa zor olmasa gerek. klasör isimlerini siz yeniden ayarlayabilirsiniz. hepsi yapılır ama uğraş gerektiriyor. bilen arkadaşlar sağolsun hiç yardımcı olup mod nasıl yapılır anlatmıyor herkes kendine müslüman malesefforumda bi kaç konu var aslında ama tam tatmin etmedi beni o yüzden okumadım.
şunu unutmayın ki bu cfw yi yüklerseniz v51 e veda etmek zorunda kalırsınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

yarın koyarım su an telden giriyorum annem kaldırdı bilgisayardanNedemek herzaman
Edit:istersen 1. sayfaya benim çektiğim türkçe fotolarıda koyabilirsin(zorunluluk yok)

pandorayı eLden geçirdim.hiçbir farki kaLmadi.Tabi görünüm oLarak.
ayrica bunda sadece alfasayısal tus takimi ve el yazisi var.