PriZm
Üye
No Problemİlgin tekrar Teşekkür Ederim

Edit:Tam ekran klavyesi olmayan fakat herşeyi düzeltilmiş olan için link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
No Problemİlgin tekrar Teşekkür Ederim

Doğru söylüyorsun düzeltilebilirama yaklasık 6-7 tane başka fw lerden o sinir olduğum
.r14 dosyasını aldım gene olmadı
--------------- Ekleme ---------------
Eğer bukadar uğraşmamın arkasında çok ufak bir atlama varsa kafamı duvarda kıracam valla
ekleme:başka bir klavye buldum isteyen bunu beraberinde kullanabilirspecial_opera_dayhand_karasev1.rar
Yanlış linkfw yi yüklicem birazdan kardeşim peki bu kalvye dosyasını nasıl yüklicez bi anlatırmısın ?

bekle düzeltiyorum.qwerty dediğim gibi çalışmıyor değilmi?yükledim kardeşim fwyi süper oldu ellerine sağlık![]()

qwerty dediğim gibi çalışmıyor değilmi?
Edit:Türkçe,Arama ekranına girince reset atma qwerty klavye olmayan fixlenmiş versiyon:Symbian^3.rar
Yok kardeş direk benim verdiğim rar arşivini flaslayacaksındostumn eline emeğine sağlık çok teşekkürler ama bir nacizane bir sorum var indirdiğimiz klasörü flaşlıyacaz sadece değil mi diğer fw dosyalarına da gerek var mı şimdiden teşekkürler

Yok kardeş direk benim verdiğim rar arşivini flaslayacaksın![]()
Ben şahsen klavyeyi pek kullanmadığımdan bu fw yi böyle kullanabilirim tabi bu herkez için geçerli değil yani bu önemli bir bug ve düzeltilmelisanırım bir tek sorun qwerty tam ekran klavyesi kaldı galiba inşallah çözülür şimdilik birde böyle deneyelim

No problemçok teşekkür ederim cevabını için dostum saol

Buyur kardeş:DayHand_Input_by_Mr._Milk_unsigned_6.2.0017_r2.sis.zipkardeşim bikez daha teşekkürler..bide o klavye dosyasının linkini düzeltip versen süper olcak
![]()
Tmm.ayrıca bide sisteme bak demiştin menüyü tam ekran yapmak için eğer bulursan haber verirmisin kardeşim
bi önceki sayfalarda vardı aslında...Dostum fw ensonki dosyasını atarmısın yorduk seni kurusa bakma

evet bende fark ettim ama bence haritalar iyi değil ben şuan ndrive kullanıyorumarkadaşım bi hatası daha var fw nin ovi harita yok smartgo die bişi var haritalar açılmıyor :S