Symbian^3 v5.4 Türkçe (5800 v52.007 için)

Sponsorlu Bağlantılar

kaan18

Üye
Doğru söylüyorsun düzeltilebilir:oke: ama yaklasık 6-7 tane başka fw lerden o sinir olduğum:ehe .r14 dosyasını aldım gene olmadı:ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

Eğer bukadar uğraşmamın arkasında çok ufak bir atlama varsa kafamı duvarda kıracam valla:off:

ekleme:başka bir klavye buldum isteyen bunu beraberinde kullanabilirspecial_opera_dayhand_karasev1.rar

fw yi yüklicem birazdan kardeşim peki bu kalvye dosyasını nasıl yüklicez bi anlatırmısın ?

kaan18

Üye
yükledim kardeşim fwyi süper oldu ellerine sağlık :)

PriZm

PriZm

Üye
yükledim kardeşim fwyi süper oldu ellerine sağlık :)
qwerty dediğim gibi çalışmıyor değilmi?:vur

Edit:Türkçe,Arama ekranına girince reset atma qwerty klavye olmayan fixlenmiş versiyon:

Bi teşekkürü haketmişimdir artık:oke:

cvitae

Üye
dostumn eline emeğine sağlık çok teşekkürler ama bir nacizane bir sorum var indirdiğimiz klasörü flaşlıyacaz sadece değil mi diğer fw dosyalarına da gerek var mı şimdiden teşekkürler

kaan18

Üye
qwerty dediğim gibi çalışmıyor değilmi?:vur

Edit:Türkçe,Arama ekranına girince reset atma qwerty klavye olmayan fixlenmiş versiyon:Symbian^3.rar

evet bi o çalışmıyo mesajlara girmede herhangi bi sorun yok

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
sanırım bir tek sorun qwerty tam ekran klavyesi kaldı galiba inşallah çözülür şimdilik birde böyle deneyelim

PriZm

PriZm

Üye
dostumn eline emeğine sağlık çok teşekkürler ama bir nacizane bir sorum var indirdiğimiz klasörü flaşlıyacaz sadece değil mi diğer fw dosyalarına da gerek var mı şimdiden teşekkürler
Yok kardeş direk benim verdiğim rar arşivini flaslayacaksın:oke:

PriZm

PriZm

Üye
sanırım bir tek sorun qwerty tam ekran klavyesi kaldı galiba inşallah çözülür şimdilik birde böyle deneyelim
Ben şahsen klavyeyi pek kullanmadığımdan bu fw yi böyle kullanabilirim tabi bu herkez için geçerli değil yani bu önemli bir bug ve düzeltilmeli:oke:

kaan18

Üye
kardeşim bikez daha teşekkürler..:) bide o klavye dosyasının linkini düzeltip versen süper olcak :)

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler Dostum En son ki linki verebilirmisin

kaan18

Üye
ayrıca bide sisteme bak demiştin menüyü tam ekran yapmak için eğer bulursan haber verirmisin kardeşim

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
birde ben kurayım

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Dostum fw ensonki dosyasını atarmısın yorduk seni kurusa bakma

kaan18

Üye
arkadaşım bi hatası daha var fw nin ovi harita yok smartgo die bişi var haritalar açılmıyor :S

PriZm

PriZm

Üye
Dostum fw ensonki dosyasını atarmısın yorduk seni kurusa bakma
bi önceki sayfalarda vardı aslında...:D

Edit:Türkçe,Arama ekranına girince reset atmayan qwerty klavye olmayan fixlenmiş versiyon:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bi hatası daha var fw nin ovi harita yok smartgo die bişi var haritalar açılmıyor :S
evet bende fark ettim ama bence haritalar iyi değil ben şuan ndrive kullanıyorum:oke:

Üst Alt